![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
Taki sobie,prywatna wojna ,,kogo***347;'' z Belk***261;.
A m***243;wi***322;em wyra***378;nie w 89 r,,do lasu i nie cacka***263; si***281;".,,Chcieli***347;my grub***261; kresk***281; to j***261; mamy !"
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Dziadzio
Data rejestracji: 01.06.2006
![]() |
Cytat:
Nie umiem pojąć jakiej kontynuacji oczekuje od nas (ode mnie) Autor tematu, i dlaczego tak irytujące są moje dygresje? Co mogę napisać o życiu prezesów PZU? Co mogę napisać o ew. życiu na Marsie, o dynamice Maybacha, itp. ? Podobno jestem "yntelygentem", z tych co jedną parę butów nadal mają. Do trumny. Postanowiłem zebrać się w garść i "na temat": @nowygiena - szanujmy lasy. Nie zanieczyszczajmy ich g...nem, proszę. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
. Wiec gdyby byl temat o zyciu na Marsie nie musialbys w nich pisac o rachunku osobistym z 1988 roku, moglbys ten temat po prostu ominac (podobnie z tematem o 'dynamice Maybacha'). Naprawde - nie ma obowiazku pisania w kazdym temacie, tym bardziej jak samemu sie do konca nie wie o czym pisac. Tutaj ja osobiscie spodziewam sie dodawania ew. innych materialow ktore dotycza sprawy (nawet takich ktorych wiarygodnosc jest mala, bo wiarygodnosc, to sprawa bardzo niedokladna ...) LUB ustosunkowywania sie do konkretnej afery/reportazu, jak w tytule.
|
|
|
|
|
![]() |
|
|