Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.01.2003, 20:43   #16
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
heh - u mnie nav 2002 tak sie walil ze nie pozwalal wylaczc kompa - zamykla system - ale zostawial kompa z migajacym na ekranie kursorem (jak w amtrixie)...
zadna zmiana opcji tego nie naprawiala...
po tygodniu prob i walk sprzedalem tego gniota i zakupilem kaspera - ktoremu jestem wierny do dzis... (problem wystepowal pod 98 - pod w2k juz nie...)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.01.2003, 11:53   #17
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja mam cały pakiecik nsw 2001 i sprawuje się dosyć dobrze jak na tamtą wersje
tomgoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2003, 13:25   #18
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
NAV2002-2003 przede wszystkim spowalnia start sytemu. oprocz tego to sito.
warty polecenia jest kaspersky (jesli chodzi o skutecznosc wykrywania), ale niestety u mnie zaczal sie kaszanic system (instalowalem najnowsza wersje) i jest troche opasly. rowniez mks_vir - szybki, malo zajmuje pamieci i bardzo skuteczny, czesto aktualizowany i w przeciwinestwie do NAV rzeczywiscie dziala skaner w tle - w przypadku NAV mam spore watpliowsci. fajny jest tez NOD32, ale to troche egoztyczny program na naszym rynku.
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2003, 21:14   #19
VermilioN
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.09.2002
VermilioN zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
NAV

Cytat:
pepperman napisa***322;(a)
NAV2002-2003 przede wszystkim spowalnia start sytemu. oprocz tego to sito.
warty polecenia jest kaspersky (jesli chodzi o skutecznosc wykrywania), ale niestety u mnie zaczal sie kaszanic system (instalowalem najnowsza wersje) i jest troche opasly. rowniez mks_vir - szybki, malo zajmuje pamieci i bardzo skuteczny, czesto aktualizowany i w przeciwinestwie do NAV rzeczywiscie dziala skaner w tle - w przypadku NAV mam spore watpliowsci. fajny jest tez NOD32, ale to troche egoztyczny program na naszym rynku.
NAV dziala w tle, wystarczy ze sprobujesz otworzyc jakis katalog z trojanem/wirusem, albo go skopiowac, odrazu ci wyswietli monit i nic poza monitem nie bedziesz mogl nacisnac/wybrac, na monicie tobie wyswietli pare rzeczy, ktore mozesz z zarazonym plikiem zrobic.
Stary 25.01.2003, 22:15   #20
misz_masz
KiNgOfOcEaN

Data rejestracji: 06.09.2002
misz_masz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
W pracy mam 20 komputerow i wszystkie chronione sa NAV 2001 i 2002 w domu mam NAV2002 prof i jeszcze zaden mi się od dwoch lat nie posypał
przez wirusa. A wiecie jak dzieciaki w szkole potrafia nagrzebać. Jesli pada mi jakis komputer to najczesciej jest to wina usunietych przez uczniow bibliotek windowsa , lecz wowczas życie ratuje mi Norton Ghost. Zreszta jestem wierny produktom Nortona od czasu ukazania sie Nortona Commandera. NAV jest to jeden z najbardziej zasłużonych i pewnych na rynku softow antywirusowych i zapewne nadal bede z niego korzystał. Pozdrowka...
misz_masz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.01.2003, 23:44   #21
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
VermilioN napisal(a)
NAV dziala w tle, wystarczy ze sprobujesz otworzyc jakis katalog z trojanem/wirusem, albo go skopiowac, odrazu ci wyswietli monit i nic poza monitem nie bedziesz mogl nacisnac/wybrac, na monicie tobie wyswietli pare rzeczy, ktore mozesz z zarazonym plikiem zrobic.
no co Ty powiesz, a ja myslalem, ze to nowe danie ^_^ problem polega na tym, ze owszem (zreszta jak wiekszosc antywirusow) dziala sobie w tle, ale to dzialnie dla dzialania. dziwne, ze NAV nie sygnalizuje niczego podejrzanego (w przypadku klopotliwych plikow), a inne antywirusy tak (co nie znaczy, ze NAV nie wykrywa w ogole niczego). i zdarzylo mi sie to pare razy. bardzo dziwne. dlatego skad mozna wiedziec, ze nie masie wirusa majac tylko NAV na pokladzie jak napisal misz-masz...

Ostatnio zmieniany przez pepperman : 25.01.2003 o godz. 23:47
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.01.2003, 19:05   #22
Franc
Wymiatacz

Data rejestracji: 24.10.2002
Franc zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Używam Nortona w różnych wersjach nr 4 do 2002 PL i nie miałem nigdy żadnych problemów - pamiętam pierwsze pojawienie się Czarnobyla - posypało się wiele kompów w akademiku, prace dyplomowe pisane przez kumpli w pocie czoła zniknęły nagle (dobrze że były próbne wydruki i Fine Reader). Pewności nigdy nie będziesz miał 100%-towej, ale jak dotąd NAV dobrze się sprawował, co nie znaczy że inne programy są złe. Trzeba przetestować kilka i wybrać najlepszy.
Franc jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.01.2003, 19:17   #23
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
MksVir

MksVir RRRUUULLLEEEZZZ a po seriala piszcie na maila!!!

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: