Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.08.2005, 10:48   #31
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Od Fiatów mechanik kazał trzymać się z daleka, a ja specjalnie nie oponowałem, bo jak obejrzałem sobie trochę tych samochodów w salonach, to byłem bardzo rozczarowany wyposażeniem i generalnie komfortem. Dodatkowo wcale przyjemnie mi się tym nie jeździło.

Co do zdjęć pod maską, to zrobię je w najbliższym czasie i pokażę. Może nawet dzisiaj, jak będę miał chwilę czasu.

Poduszka jest jedna, dla kierowcy. Ja też specjalnie ich nie mówię, ale znam faceta, któremu ta kiedyś uratowała życie, więc mają one i swoje zalety.
Witam !
Co do Fiatów - sam dobrze wiem, że awaryjne (Ojca Fiat tego dobrym dowodem), ale mam do nich sentyment - produkcja w Polsce, tanie części i jakoś tak w ogóle.

Co do poduszek - prawda - potrafią uratować życie, ale potrafią je też odebrać ! Nie jestem kierowcą - ale nie wyobrażam sobie kręcić bombą z opóźnionym zapołonem - to jakby na kierownicy powiesić granat !

Wiem, że to dziwny pogląd, ale taki mam !

ro29

P.S. to skrócona wypowiedź - bo dwie poprzednie próby jej zamieszczenia poprzez IE, skończyły się zwisem przeglądarki (??) - może teraz przez FF się uda

EDIT - udało się - ale czemu IE mi się wiesza ??
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: