![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SP2 mozna a niekiedy trzeba odinstaowac. Troche to trwa ale jest mozliwe. Szczegolnie jak jest instalowane z sieci robi seki.
Lepiej wydac 6 zl na Chipa i kupic na plytce instalacyjnej.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja tez chce chipa za 6 zl
![]() ![]() Po 2 sp2 mozna odinstalowac, jesli na poczatku zaznaczyles taka opcje, ale to zje "troche" miejsca z twojego dysku |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
a ja cię popieram w całej rozciągłości, Predi - też nie lubie jak mi ktoś narzuca, to raz...
dwa - nie mam zainstalowanego SP2 i jak raz spróbowałem [w trzech miejscach - w domu i w dwóch kompach w pracy] to mi wywaliło sieć, nie mogłem się połączyć, nie miałem wyjścia na świat i ogólnie straszne badziewstwo się porobiło nie wspominając o tym, że podłączanie do folderu sieciowego trwało około 15-30 miinut [na bidę] trzy - już niedługo, jak tylko uda mi się sesję skończyć, to p%$#&$@#$@# łindę i stawiam sobie Mandrake'a ![]()
![]() |
#34 | |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Przy okazji cos dla Predi'ego - 10 powodow dla ktorych jednak warto instalowac SP2 8 ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Straszny Podstronkowy
Data rejestracji: 27.07.2002
![]() |
Ad Memorando
A ja zainstalowałem SP2 bo jest ładny!!! Pamiętacie Longhorna??
![]() |
#36 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
1) powod ^_^ potrafie sam po "wygladzie" pliku rozpoznac zla zawartosc
2) powod ^_^ nie uzywam IE 3) powod ^_^ nie uzywam IE i sam sobie wiem ktore pliki sa dobre a ktore nie 4) powod ^_^ jakie wyskakujace okienenka? co to jest ![]() 5) powod ^_^ firewall windowsowy? zonealarm co najwyzej o ile w ogole 6) powod ^_^ odnosnie tematu zabezpieczen w windowsie... co z tego ze bedzie ladnie wygladac 7) powod ^_^ nie pobieram aktualizacji, po co 8) powod ^_^ jeszcze mi brakuje geby billa wsadzonego w mojego maila ![]() 9) powod ^_^ nie uzywam IE 10) powod ^_^ a to to nawet nie wiec co to jest i po co ![]() @sztanc - a ja sobie themsa ustawie i mam to samo Ostatnio zmieniany przez Predi : 25.02.2005 o godz. 15:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#38 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Nie mam nic przeciwko SP2 - na drugim kompie mam zainstalowany ze zintegrowanej plytki. Na tym kompie nie mam SP2 i nie chce miec - system dziala wysmienicie i nie potrzebuje SP2, a nie chce go instalowac na obecny system bo to moze skonczyc sie tragicznie ![]() Poczekam, az system zacznie mulic (ale to nie nastapi bo dbam o neigo) i wtedy dopiero zainstaluje od razu z SP2. Inicjatywa przymusowej instalacji mnie conajmniej wkurza - oczywiscie od zawsze mam wylaczone Auto Update i sie bardzo ciesze, ale jak wejde na Windows Update i nie bede mogl pobrac poprawek to sie wkurze ![]()
![]() |
#39 |
Windy City
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Ja jade na XP Pro PL plus Sp2 plus najnowsze latki - niestety musze bo pod sp1 mialem problemy z portem firewire i kamera starsznie wariowala ateraz jest git ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() Aktualnie mam SP1 i niezbędne łatki. SP2 zainstaluje dopiero po formacie, nie wcześniej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
Witam
Własnie zasiadlem nad nowiutką windą z SP2, sam nie wiem co mi odbiło, no ale stoji juz, i mam takie pytanie bo obiło mi sie o uszy ze SP2 ogranicza ilosc połączeń, a ja uzywam Edonkeya no i jak z tym ograniczeniem walczyc. No i po drugie jak wylaczyc to "komputer moze byc zagrozony" . dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 24.07.2005 o godz. 15:49 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
przed napisaniem tego posta przelecialem forum za czymkolwiek o SP2, bylo duuzo ale nic o polaczeniach, no teraz za drugim podejsciem tez natrafilem na antispy
dzieki ![]() Polecam wszystkim stronke http://nowe.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|