![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... Predi, rychu ma racje, zainstaluj sp2, bo pan Gates jakiś taki smutny dziś w TV występował, może to przez Ciebie?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
A nie musisz ciagnac SP2 przez net'a. W ktoryms numerze CHIPa byl dolaczony SP2. Albo mozesz zamowic zaplacisz tylko za plytke [chyba]. Moze i oni zmuszaja ludzi do instalacji SP ale przez takie dzialania nie bedzie moze drugiej epidemii typu. Blaster. Z jednej to dobre. A z drugiej....hmmm. Kazdy kij ma dwa konce. Ale naprawde zachecam do zainstalowania SP2 warto jest ![]() pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
i uwierz robie na nim wszystko.... gram... net... emule.... filmy... muza.... + co tam jeszcze mozna robic i nie ma zwisu.... i nie zwalnia... i nic mi sie do systemu nie wlamuje.... podac Ci ip? poprobojesz....... ps. i co mi zmieni ten SP1, czy 2 ![]() edit: do tej pory mialem wybor.... a teraz? to tak jakby kto sobie nagle zazyczyl zeby np. wymienic wszystkie opony w autach na jakies tam inne z innym ksztaltem bieznika (chocby i byly lepsze... to autom klasy sredniej to nie zrobi roznicy a bedziesz musial) Ostatnio zmieniany przez Predi : 24.02.2005 o godz. 21:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A pozatym kto Ci każe instalować SP2 ![]()
Ostatnio zmieniany przez kraluk : 24.02.2005 o godz. 21:46 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
![]() ale co do poprawek... wlasnie w tym rzecz ze bez SP2 to z nimi ciezko bedzie ze tak powiem.... i nie zebym, ich potrzebowal ale w razie blastera2?.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Predi, prędziej czy później i tak będzie musiał zainstalować co najmniej SP1, coraz więcej programów/sterowników wymaga go
![]() |
#23 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Niezarejestrowany
![]() |
w sumie to mnie to na dzien dzisiejszy grzeje tylko ja nie lubie miec czegos narzucanego...
a te progsy o jakich mowicie to np. jakie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Yyyy, jak kolega zainstalował sp2 to mu sie komp nawet nie uruchomił... a mówiłem mu żeby tego nie robił
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W protescie przeciw SP1, 2, 3 i kolejnym przechodze na uzywanie abakusa - liczydel (wie ktos co to jest
![]() a w ramach postepu bede liczyl na "kreciolku" ![]() Prawda jest taka: taki system jak windows to sa miliony linii kodu, tysiace polecen, miliony operacji....itepe - itede...w tak zlozonym systemie zawsze beda dziury, wieksze mniejsze nijakie i obojniacze. Tak popularny system zawsze bedzie atakowany wlasnie przez swoja popularnosc. Laty, patche i inne ustrojstwa sa dobrodziejstwem tej wlasnie technologii. Nic nie poradzimy. mozemy sie tylko coraz lepiej bronic. Nikt nas do niczego nie zmusza. "Mondruje sie" ![]() ![]() ![]() ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
miałem to samo... i dlatego jeśli już chcemy XPka z SP1(2) to tylko instalacja z wersji integrowanej wchodzi w rachube
![]() |
#28 | ||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Predi tez nie pamietam kiedy mialem zwis XPka. Kurcze moze wogole go nie mialem
![]() Sam XP jest bardzo stabilny. A po zainstalowaniu SP2 jeszcze bardziej nie do ruszenia. Jezeli nie chcesz go zazinstalowac tylko dlatego ze Cie Bill zmusza to oki. Ale jak zlapiesz jakiegos wir czy cus to bedziesz pozniej zalowal ze nie zainstalowales. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#29 | |
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
z wypadkowym samochodem mozna porownac 98.. ale xp? ze stabilnym tramwajem ![]() albo mozna by zadac to pytanie tak: xp - masz pasy w samochodzie sp1 - oprocz pasow masz gasnice po co Ci gasnica w samochodzie? - no wlasnie.... w 99.999999999999999999999% po co ![]() a tak na serio... moze i masz troche racji... ale jest ta roznica ze w razie co reinstalne system i dalej dziala... ale to tylko domysly bo nie doswiadczylem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
ja tam jade na sp1a bo ponoć na sp2 p2p działa dziwnie...a uaktualnień poprawek nie robie bo po co... antywira nie używam bo ni chodze po podejrzanych stronach i mało execów zasysam...
a apropo sp2... czy jak zainstaluje xp sp1a i doinstaluje sp2 to czy potem mogę sp2 odinstalować ? bo raz do firmy przyszedł koleś i kupił kompa z xp home sp1a i doistalowałsp2 i potem nie można było tego dziadostwa usunąć... zatem sp2 pewnie wymienia połowe systemu, tak ?
![]() |
|
|