![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
zachciało sie poprawek i szantażu
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Ja mam WinXP Pro SP2 i wszystko hula. Mam również 256MB RAMu. Przy autostarcie uruchamia mi się SAV9, ZA 5.5 oraz iTouch. Do tego mogę włączyć połączenie z internetem, muła i nagrywania dvd 16x i wszystko działa bez najmniejszego zająknięcia się. Nie wiem co w swoim kompie nacudowałeś, ale u mnie sytuacja wygląda tak jak opisałem.Cytat:
. Nawet listem poleconym, jeśli zamówisz przez stronę www.msinfo.pl ![]() A pozatym kto Ci każe instalować SP2 Zawsze możesz wyłączyć WindowsUpdate i Automatyczne aktualizacje. Poprawki możesz zasysać z dowload.microsoft.com. Jeśli pojawia się jakaś poprawka to zawsze będzie odpowiednie info na www.xp.net.pl Jeśli tak starsznie Ci zależy, aby nie instalować SP2 to możesz zrobić tak jak napisałem. Ja używam SP2 i poczułem nawet przyspieszenie komputera w porównaniu z SP1... Tak więc decyzja należy do Ciebie...
Ostatnio zmieniany przez kraluk : 24.02.2005 o godz. 22:46 |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() ale co do poprawek... wlasnie w tym rzecz ze bez SP2 to z nimi ciezko bedzie ze tak powiem.... i nie zebym, ich potrzebowal ale w razie blastera2?.... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predi nie ma wyjścia...i tak to zainstalujesz teraz czy potem....
|
|
|
#6 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... Predi, rychu ma racje, zainstaluj sp2, bo pan Gates jakiś taki smutny dziś w TV występował, może to przez Ciebie?
|
|
|
#7 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Predi, prędziej czy później i tak będzie musiał zainstalować co najmniej SP1, coraz więcej programów/sterowników wymaga go
|
|
|
#8 | |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Niezarejestrowany
![]() |
w sumie to mnie to na dzien dzisiejszy grzeje tylko ja nie lubie miec czegos narzucanego...
a te progsy o jakich mowicie to np. jakie? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Yyyy, jak kolega zainstalował sp2 to mu sie komp nawet nie uruchomił... a mówiłem mu żeby tego nie robił
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W protescie przeciw SP1, 2, 3 i kolejnym przechodze na uzywanie abakusa - liczydel (wie ktos co to jest
![]() a w ramach postepu bede liczyl na "kreciolku" ![]() Prawda jest taka: taki system jak windows to sa miliony linii kodu, tysiace polecen, miliony operacji....itepe - itede...w tak zlozonym systemie zawsze beda dziury, wieksze mniejsze nijakie i obojniacze. Tak popularny system zawsze bedzie atakowany wlasnie przez swoja popularnosc. Laty, patche i inne ustrojstwa sa dobrodziejstwem tej wlasnie technologii. Nic nie poradzimy. mozemy sie tylko coraz lepiej bronic. Nikt nas do niczego nie zmusza. "Mondruje sie" bo mam Maca a na niego chlopcy naprawde rzadko pisza wirusy czy trojany bo nie umia
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Maci sa bardzo popularne w Stanach (jednak poprawilem na duza litere) i prawde mowiac jest ich tam tak samo duzo jak pecetow o ile nie wiecej. Apple olewa rynek europejski, a PL w szczegolnosci, ale Macow jest naprawde duzo. Pokusze sie o stwierdzenie, ze wiecej niz w Europie postawionych Linuxow. A tak off! pokazcie mi 7-letni pracujacy komputer typu pecet, nadajacy sie do sieci i pracy w biurze ![]() He?! |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Niezarejestrowany
![]() |
Cytat:
przyjedz do mnie ![]() celek 333 + 128mb ram (nie wiem ile dokladnie ma ale z 7 raczej tak )sluzy jako portal do internetu ojcu... office dziala ladnie, a ostatnio ojciec na nim robi "zadanka domowe" z pracy w autocadzie (2004 albo 05) HA! ps. no chyba ze jako element pracy w biurze uznajesz tez pogrywanie w najnowsze FPP gdy szefu nie patrzy
|
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
Poza tym w USA mija moda na Jabłuszko, ponieważ są za pieniądze wyłożone na taką maszynę można coraz częsciej zakupić wydajniejszego peceta. Jeśli porównujesz ilość Apple'ów w USA do ilości w Europie, to się zgodze, że jest ich dużo. Po innym względem kategorycznie nie zgodzę się. Cytat:
A komp ma trochę ponad 10 lat
|
|
|
![]() |
|
|