![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
niektorzy przewoznicy nie informuja o oplatach lotniskowych, a w niektorych przypadkach o mozliwosci zawieszenia lotu jesli niebedzie odpowiedniej liczby chetnych tyczy sie to malych firm typu Wizz air[czy jakos tak]
|
|
|
|
#3 | |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Gość
|
Cytat:
ps : no i nie licz na szampana i kawior podczas lotu w tym przedziale cenowym
|
|
|
|
|
#5 |
|
captain u-k
![]() |
Ed przeciez nie pije, jak tanie linie to wszystkiego sie mozna spodziewac
ThXDzisiaj mam troche czasu to postudiuje to wszystko zobacze co i jak w koncu szukanie nie boli ![]() @Yarozelsky Nie wiem czy dam rade bez kawioru i szampana, musze to jeszcze przemyslec
Ostatnio zmieniany przez rembrant : 30.04.2005 o godz. 08:13 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rembrant
tanie linie sa tanie jesli - rezerwujesz bilet z miesiac wczesniej - potem juz sa drogie - nie masz duzego bagazu - czyli duza torba odpada a np plecak masz ze soba tylko.... - w anglii nie wybieraj glownych lotnisk tylko mniejsze to chyba tyle.....chyba ze sobie jeszcze cos przypomne
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
z londynu (w zasadzie z pod londynu) do pragi kosztowal rok temu na nasze 80 zl ze wszystkim.......takze 28 ojro to wiecej niz do pragi
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#8 |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Kurde, a je się kiedyś tłukłem do UK autokarem za 250 zł
|
|
|
|
#9 |
|
captain u-k
![]() |
Ale powiedzcie mi dokladnie jak to jest z bagazem np w Wizzair jest limit 20kg i pozniej 6 EUR za kazdy kg!!!! Ile bagazu uchodzi za bagaz podreczny a ile to bagaz?? Jakos tego nie kumam?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
|
|
#12 | |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#13 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
ale jedne a teraz masz ich bardzo wiele wiec ceny jeszcze spadly
|
|
|
|
|
#14 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
wszystko jest możliwe od kiedy z Polski latają tanie linie lotnicze jak np. WizzAir i CentralWings bo te polecam.
Zagadka tanich cen tkwi w tym iż linie lotnicze latają przeważnie do drugorzędnych portów lotniczych oraz nie ma podawanych posiłków na pokładzie. Choć ostatnio leciałem z CentralWings do Lizbony na międzaynarodowy port lotniczy właśnie w samej Lizbonie więce nie zawsze jednak są to druogrzędne porty jak np. Gatwick w Londynie (WizzAir lata na Luton). Mimo, że na pokładzie podano nam winko i jedzonko i różne gadżety zwykłemu pasażerowi raczej to już się nie przytrafi. Był to po prostu pierwszy lot tych lini do Lizbony i tylko dla VIP'ów jak i również dla mnie z racji, że wchodziłem w skład tej ekipy ![]() Warto zaglądać na stronki www ponieważ na określone terminy są czasem na prawde śmieszne promocyjne ceny. Ukrywane opłaty? Starczy tylko poczytać dokładnie regulamin, albo regulamin dla danej promocji. @joujoujou - skąd taka pewność co do bagażu podręcznego? Mi nigdy nikt go nawet nie ważył i zabierałem nawet plecak i torbe Można wziąść ile się chce, ale bez przesady... no chyba, że obsługa się przyczepi.na zdjęciu koniec naszego kontynentu czyli Cabo Da Roca koło Lizbony, fotka z właśnie tego pobytu wraz z CentralWings Portugalia jest OK jak i cała Lizbona z obrzeżami polecam
|
|
|
#15 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Miałem plecak i laptopa, czepiali się, że to za dużo. Na Lutonie jest nawet specjalny "przymiar", jak ci się w niego bagaż podręczny nie zmieści, to nie możesz być pewien czy ci pozwolą go wieźć jako podręczny.
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| tanie linie lotnicze | BD | Off topic | 118 | 10.10.2010 18:50 |
| Niska prędkość połączenia sieci bezprzewodowej | madmax2 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 22.07.2008 19:35 |
| jaki rodzaj połączenia? | namor62 | Off topic | 2 | 27.10.2005 18:02 |
| Połączenia sieciowe w WindowsXP | NoName7 | Off topic | 3 | 06.02.2004 17:46 |
| Tanie nagrywarki DVD! | Piernik | Napędy optyczne DVD | 1 | 10.11.2002 15:00 |