![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
A co ty masz do Żydów koleszko ?Co to znaczy inna maść ? Następny sfrustrowany pajac , pisze głupoty na forum ? Czekam na twoją odpowiedź.Zerknę jak będę w domu o 20.00. Ostatnio zmieniany przez oldgringo : 23.10.2002 o godz. 12:28 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
uwazaj
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Żydzi ??
Może burak jeden łyknął teorie o globalnym spisku którego autorami mają być przedstawiciele tejże nacji. A tak na marginesie to może Herr mati1700 przyłączy sie do niedouczonych przeciętniaków zza naszej zachodniej granicy z okresu dwudziestolecia międzywojennego wśród których pokutowalo przekonanie iż Jezus to blondyn pochodzenia nordyckiego a który to kit propagowali panowie ze znanej skądinąd (czyt. Norymberga) organizacji !!
Pozdro - zależy dla kogo, Marcin |
|
|
|
|
|
#5 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
no i jak bla. Mati wygladasz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
W zasadzie wszyscy ludzie są tacy sami. Mamy przecież taki sam kod DNA z małymi zmianami. Główna teoria mówi, że wszystkie narody/ludzie, wywodzą się z Azji Mniejszej. Ostatnim ludem który z tego terenu wyszli byli (przez europejczyków nazywani) indianie.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
[QUOTE]ThanatoS napisa***322;(a)
[B]W zasadzie wszyscy ludzie są tacy sami. ************************* cos ty - znam paru takich co sa wyjatkowo swiniowaci
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Gość
|
Re: Żydzi ??
Cytat:
A może do Ciebie tak znajomi/koledzy mówią ? Jeśli tak, to nie znaczy to, że masz się tak odnosić do kogoś, kogo tak naprawdę nie znasz. |
|
|
|
|
#9 |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
!!!
Hmmm, po przemysleniu i ochłonięciu muszę przyznać Ci rację - trochę przedobrzyłem, ale cóż przyznać muszę że rozdrażniła mnie wypowiedź matiego - sam choć żydem nie jestem szanuję ich kulturę. Trudno mi przyjąć takie poglądy inaczej - może dlatego że kiedyś poświęciłem temu zagadnieniu sporo czasu. Tak więc przepraszam ale jednocześnie oczekuję wyjaśnień ze strony ww.
Pozdrawiam i dzieki, Marcin |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a ja wolam o pomste do Majoneza - wywalic ten topic - bo jak zaczna sie bluzgi i narodowosciowe przepychanki to szlag mnie trafi...
|
|
|
|
#11 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
a powiem wam tak
dla mnie to jest obojetne czy sa lesbijkami czy nie , czy sa z rosji czy tez z innego kraju a jakie to ma znaczenie? powiem wam mnie sie podoba ich muzyka . A jak chcecie mnie zbluzgać za to to prosze bardzo. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
teraz sa takie czasy ze muzyka tatu kojarzy mi siem z pedzacym golfem i 3 dresami w srodku sorry!a co do postu matiego1700 to jest w sumie jego spraw kogo lubi (narodowosci itp.)a kogo nie ale moze nie tak publicznie powinien to wyrazac!
|
|
|
#14 | |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Cytat:
Znowu jakieś uprzedzenia ? ![]() Pozdro F.
|
|
|
|
|
#15 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
ja generalnie golfy lubię. całkiem przyjemne samochody. dresów zas nie bardzo. a te dwie rosjanki mogłoyby dla mnie nie istnieć.
|
|
|
|
![]() |
|
|