![]() |
Witam !
Dzięki za opinie oraz linki @Dorian (przeglądałem różne strony, ale akurat na te nie trafiłem). Telefon jest - można by rzecz - taki sobie. Jeśli np. dałbym za niego powiedzmy ze 110 zł (podejrzewam, że coś około tej kwoty kolega wymyśli) - to np. w tej cenie z nowych aparatów (zestawy na kartę) - raczej dostanę jeszcze prostszy - np. Motorola C116, C200 czy Sagem myX-1 Twin lub Trio itd. (wziąłem te modele z aktualnej oferty Simplusa). A w zbliżonej cenie też trudno znaleźć na Allegro - czy gdzie indziej - znacznie lepszy model (za około 200 zł to już na pewno). A tutaj zaletą była by na pewność 100% pewność pochodzenia ;) W sumie to tylko mnie drażni w nim, że trochę krótko trzyma bateria (choć co za problem częściej ładować) - no i to dziwne - że ma kolorowy wyświetlacz, ale bez MMS'ów. Wadą jest niby simlock (choć można go zdjąć przecież ;) ) - choć może i kupiłbym startet POP/Orange - choć Simplus ma niby lepszą ofertę - ale tak naprawdę to dużej różnicy nie widzę (szczególnie, jak się nie dzwoni za dużo). Pozdrawiam ro29 |
Moja siostra posiada ten telefon. Jest zadowolona - pisze SMSy i dzwoni, więcej nie nie potrzeba. Ma bardzo ładne dzwonki, wyświetlacz dość mały, a telefon zgrabny. Więcej nie powiem - nie używam ;p
|
Witam Ro:)
Może to Ci pomoże : http://www.gsmonline.pl/tests/?link=...ils.php?id=129 i http://www.gsmonline.pl/telephones/?...ils.php?id=580 Ja od lat używam Siemensa - ale linki pomocne do Samsunga mogę dać :) Mnie się ten Samsung podoba - klasyczny telefonik bez świecidełkowego, odpustowego badziewia ... ma wszystko to co potrzeba. Brak aparatu uznaję za + - niepotrzebnie zawyżałby cenę. Pozdrawiam |
Telefon komórkowy Samsung c100 - warto kupić ?
Witam !
Sprawa jest następująca - kolega zaproponował mi używany telefon Samsung SGH - C100 (używała go jego żona). Telefon ma niecałe dwa lata, jest w komplecie z ładowarką, instrukcją itd. Stan ogólnie dobry - bateria dośc dobrze trzyma, z wierzchu bez żadnych uszkodzeń, z tyłu trochę porysowany. Ma blokadę na sieć IDEA. Zastanawiam się czy go kupić - aktualnie nie mam jeszcze żadnej komórki ;) Nie rozmawialiśmy o cenie - kolega musi się najpierw zorientować, ile dostałby w komisie. Jak patrzyłem na Allegro to więcej niż 100 -110 zł nie opłaca się chyba wydać :) Moje pytanie brzmi - czy warto go kupić i jeśli ktoś go posiada/posiadał - to co o nim sądzi. Wiem, że to model sprzed lat - ale jak na pierwszy telefon wystarczyłby mi na pewno. Szczególnie, że np. takie w zestawach np. Simplus - to w takich cenach są jeszcze starsze modele. Chętnie wysłucham opinii - przejrzałem Forum - kiedyś wspominano o nim - w miarę pozytywnie. Pozdrawiam ro29 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:25. |