![]() |
Cytat:
@ro29 - Siemens nie ma standardowo kodow aparatu (nie liczac SX1), wiec pozostaje Ci zdjecie sim-locka (razem z tym jest kasowany kod aparatu). Do zrobienia sim-locka w A65 trzeba ciac TP, wiec gwarancja zostaje anulowana. No chyba, ze uzyje ktos Martecha wtedy chyba nie trzeba ciac. Jakis czas uzywalem A65 i nie zauwazylem tego, aby bylo echo. Wystepowalo to jak uzywalem Motoroli z nizszej polki. Fakt A65 jak dla mnie jest zbyt wolny, ale to tylko seria "A" za ~100zl. Nie mozna juz tego np darowac niektorym modelem SE. Widze, ze niezla "awanturka" sie zrobila ;) Pytal ktos juz jak to jest z tym przejsciem do Ery? Reklamuja, ze dadza wiecej niz konkurencja. W marcu konczy mi sie umowa i przechodze z numerkiem do Popa, wiec moze przejde sie w rachunkiem i zobaczymy co mi da swietna Era :> Bardzo watpie by mi dali wiecej niz dawala Idea. No wlasnie, Idea, az sie lezka w oku kreci :smutny: I druga sprawa jak to jest z ta wymiana fonu w Germanosie? Pytal ktos? Mam ochote na S75 lub moze na M75 :> |
w germanos dają zniżkę ok 120 zł jak przyjdziesz ze starym fonem,nie musi on być sprawny byle był kompletny tzn telefon+ładowarka,oczywiście zniżka w zależności od modelu jaki wybierzesz:)Poza tym nic nie wiem o tym przejściu do ery,pewnie nic ci nie dadzą ciekawego,mi chcieli dac tylkożniżkę 40% na abonament ,bez nowego telefonu i umowa na 2 lata,jako przedłużenie abonamentu,więc innym pewnie nie dadzą więcej.
|
Witam !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A myśląc o starej IDEI też trochę żal - byl moment, że mieli niezłe oferty na czele z POP'em - cóż teraz nie jest już tak pięknie ...jest ....pomarańczowo (tylko jakieś kwaśne te pomarańcza) ;) Pozdrawiam ro29 |
Mam 1 problem:
Mianowicie nie moge zgrac na karte pamieci muzyki mp3 ;/ Niby sie skopiowała ale jak patrze na telefonie to jej nie widac/ Telefon wlaczany podlaczam kablem do pc , wyswietla mi sie dysk wymienny i tam kopuje wg. producenta do danego katalogu ;/ i jej nie widać ;/ |
Cytat:
|
Wiem , ale nawet po odlaczeniu kabla nie było widac pliku :( i nie wiem co jest
tak samo jak np kolega przeslal mi za pomca bluetatcha (nie wiem jak to sie pisze)? kilka dzwonkow real telefon je rozpoznawał , bylo pokazane jaki to typ plikow a mimo to nie chiał ich odtworzyć ;/ : nie mozna odtworzyc dzwieku" i nie wiem co jest grane ;/ szukalem czegos po forach ale nic konkretnego nie znalałżem ;/ pozdro |
jak tego problemu nie rozwiazesz to radzilbym isc z tym do serwisu i niech pomagaja!
albo sprobuj zaaktualizowac soft (wtedy gwarancji sie nie traci) pisze sie "bluetooth" pozdro ;) |
narazie 1 raz go ładuje .... wiec go nie ruszam ... ale jutro dam mu popalić jak cos dalej bedzie nie tak to lece na serwis ..
pozdro ;) |
Cytat:
|
no nie wiem ... naładowałem normalnie .. wlaczylem na 3 min muze i mam 89 % baterii ;/
wiec chyba ja sformatuje ... , mp3 juz łądnie sie zgrywaja :P i jest spoko pozdro ;) |
Era TakTak: podwojne doladowanie, odslona druga (Heyah, odslona pierwsza): http://www.gsmonline.pl/news/?link=s...s.php?id=13676
Teraz szczesliwi uzytkownicy POP, GO, i Simplus moga cieszyc sie, ze uzytkownicy TakTaka oraz Heyah skacza z radosci (uzytkownicy TakTaka skacza z radosci juz po raz drugi). |
ale tylko dla tych którzy jeszcze z tej promocjii nie skorzystali;)
|
Ładnie na mikołaja dwa razy więcej i teraz znowu. Brawo Era
|
Witam !
Cytat:
Mam nadzieję, że Orange zrozumie, że oprócz cen podstawowych trzeba zaoferować jakieś dodatki - co prawda czasem się pojawiają - jak teraz te rozmowy w Orange/stacjonarne za 30 groszy - tylko, że niestety brak naliczania sekundowego (chyba ??), obniża wartość tej oferty. Chyba zaczął się ruch w cenach, bo Sami Swoi, obniżyli ceny połączeń do innych sieci komórkowych - i naprawdę teraz jeśli ktoś głównie rozmawia i nie potrzeba mu jakiś dodatkowych usług itd. - to jest to naprawdę najlepsza oferta cenowa. Tylko te najdroższe sms'y ... A co do moich problemów z Siemens'em A65 ;) W kwestii baterii sprawa się wyjaśniła w taki sposób, że jeśli przez 3 dni bardzo mało go używałem (dwie rozmowy odebrane, chyba z 4 sms'y) - i prawie nic nie przestawiałem - to miałem jeszcze 60% mocy. Więc podejrzewam, że w takiej sytuacji wytrzymałby jeszcze z 3 dni co najmniej. Oczywiście jak zacząłem wczoraj trochę w nim zmieniać itd. to spadek był już bardzo szybki. Oczywiście wiem, że to ogólnie normalne - tylko jak na mój gust zdecydowanie za mocne - gdybym np. ten telefon potrzebował naprawdę intensywnie - to chyba trzeba by go było codziennie - albo max co dwa dni, ładować. Natomiast sprawa zasięgu - w mieszkaniu, czy w innym budynku mam zawsze brak jednego >, a często i >> - natomiast poza domem, na otwartej przestrzeni brakuje tylko > - albo najczęściej jest max. Więc nie jest źle chyba. Natomiast zgadzam się z opiniami wyrażonymi także w tym poście, że Siemensy z tej "półki" są dość wolne - cóż ... Mam jeszcze takie pytanie - czy ktoś wymieniał w tym lub podobnym modelu obudowę ?? Na razie nie planuję tego, ale jakbym trafił kupić coś taniego to bym chętnie wymienił - ta już ma trochę rysek. Jak to zrobić (aby czegoś nie zepsuć ;) ) I czy jej wymiana nie spowoduje ew. utraty gwarancji ? Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
Tylko niech mi nie mowia uzytkownicy Hei, ze maja lepiej :P Aaa, z Orange Go mozna sie przenies do POPa. Cytat:
Cytat:
A swoja droga podrobki sa kiepskiej jakosci. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:10. |