![]() |
Cytat:
Jest jeszcze jedna wada o ktorej nie jest napisane. SE k700i ma taka klapke gumowa, ktora zaslania wejscie pod ladowarke, zestaw "handsfree" - sluchawki itp. i jezeli chodzi o dluzsze uzytkowanie (u mnie to zaczelo sie robic juz po 3-4 miechach) to ta klapka sie wygina do tego stopnia ze przy jej zamknieciu po prostu odstaje i wyglada to malo estetycznie zeby nie powiedziec brzydko i wku*wiajaco ;) Telefon jest faktycznie swietny jezeli chodzi o intrerfejs i generalnie obsluge i naprawde mozna smialo go polecic, jednak ja sie bede po woli staral go zmienic, ale chyba na cos podobnego. No chyba ze uda mi sie dorwac po znajomosci SE W800i :serdusz: albo Nokie 6230i - zej*bisty telefon! :) |
K 750i i W 800i to te samew telefony , roznia sie tylko softem ...
|
Cytat:
|
Nokia 6230i z wyglądu fajna,ale bateria trzyma tylko 2 dni,więc jeszcze gorzej niż w SE,ja też chyba będe się rozglądał za jakąś Nokią.
|
jak dla mnie se 750i wymiata wygladaem :P BLACK || rulez ;)
Dzisaj jade do plusa ... jak wszystko pojdzie po mojeje mysli to o 15 wroce z SE ;] pozdro ;0 |
Cytat:
mi tez obudowa k750i bardziej sie podoba od w800i, powazniejsza, a nie jakies tam kolorki pomaranczowo-biale razace w galy ;) zreszta - te telefony roznia sie tylko softem i obudowa, a i to i to mozna zmienic.. :) pozdro ;) |
i napisem walkman za ktory placi sie kilkaset $ więcej ||
|
No wiec tak :( okazalo sie ze telefon bedzie brany na firme ... i oczywiscie wszystkie zaswiadczenia musza byc orginalne co przedluza okres czekania do 2 tyg zanim takie dokumenty wydzadza z urzedu miasta ;/
a co najlepsze cena telefonu :P obanament 100 zł cena telefonu 299 abonamet 50 zł cena 730 :O :D no nic tylko czekac .... blech .. pozdro ;) |
Cytat:
takich mamy w salonach konsultantow - nikt nic nie wie Plus to jeszcze nic, w Orange to dopiero kazdy mowi co innego... |
Witam !
Cytat:
Na pewno masz dużo racji @mallow, że oferta TAK TAK jeśli chodzi o ceny (szczególnie po 4 i 8 miesiącach), a także tzw. oferty dodatkowe - wybrane numery itd. - jest dobra - tylko ta otoczka tej firmy - jakoś to mi spłaszcza tą ofertę - wiem, że niby to dla zwykłego użytkownika nie ma znaczenia - ale mnie to irytuje jakoś. W sumie gdybym miał telefon bez simlocka to wziąłbym chyba Simplusa - mam najwięcej znajomych w tej sieci - ale z wymienionych względów raczej nie mogłem... A jak po czasie stwierdzę, że mi za drogo i wykorzystuję te limity przez 3 miesiące - to zmienię sieć (oczywiście zdejmując simlocka) - na szczęście dzisiaj jeśli chodzi o koszty to są one bardzo niskie (to nie to co kiedyś - zestaw startowy po 150 zł (w tym tylko 50 zł na rozmowy ;) ) A co do telefonu - ogólnie jestem raczej zadowolony - można by rzecz że go poznaję. Oczywiście problemy się już pojawiają. Po pierwsze - szybko mi spada moc akumulatora - od ładowania minęło dopiero około 26 godzin i już mam tylko połowę - co prawda trochę się nim bawiłem - więc może przez to - bo dzwoniłem może trzy razy po parę sekund i 3 sms'y, oraz było kilka głuchaczy ... Byłby sens sformatować ten akumulator jakoś ? Ma 8 miesięcy . Kuzynka też niedawno kupiła używaną Nokię i po pewnym czasie dłużej jej aku zaczął trzymać - więc może przez to, że ostatnio nie była używana ? Ale mam większy problem - poprzedni użytkownik (a raczej jego Mama) zapomniał kodów PIN, PIN2 i kodu telefonu. To powoduje, że nie mogę ich zmienić, a także wejść do pewnych opcji :smutny: :smutny: Coś już próbowałem, ale nic - niby nie były wprowadzone - ale wtedy nie pytałby mnie o nie przy chęci zmiany ? Najgorsze, że wykorzystałem już po dwie opcje ... Z tego co wiem kod PIN mogę chyba zablokować bo mając PUK z zestawu startowego to da się go odblokować ?? Jeśli ktoś byłby w stanie coś mi doradzić ...chętnie posłucham - dla mnie to ważne bo jak mieć telefon i nie móc w pełni go użytkować itd. Wiem, że może w codziennym użytkowanie nie jest to takie istotne - ale zawsze ... Pozdrawiam ro29 |
No z kodem telefonu to bedziesz mial niemaly problem... jezeli nie byl zmieniany, to poszukaj w instrukcji jaki jest fabryczny (o ile sie nie myle mozna sie mylic dowoli :)). Ale i na to sa rady, nie wiem jak w Semensach, ale w nokiach sa na kod aparatu jakies magiczne sztuczki ;). Z PIN i PIN2 nie ma problemu, bo byly one dolaczone do staretera, sa przypisany karcie SIM a nie aparatowi telefonicznemu.
PS. Zycze jak najszybszej emigracjo do Ery ;) Pozdro! |
Cytat:
Więc tak - PIN zmieniłem korzystając z PUK, który był z kartą SIM. Niestety nie udało się to z SIM2 - chciał PUK2 i mam zablokowanego PIN2 :smutny: A co do kodu telefonu to mam jeszcze jedną próbę i boję się coś ruszać ... ro29 |
koniec swiata, sa jeszcze tacy ludzie ktorzy kupuja najgorsza oferte w najgorszej sieci...
simlock to najprostsza wymowka, w razie potrzeby skorzystania z gwarancji mozna go spowrotem zalozyc |
Smartek pisałes cos ze nie da sie wyłaczyc dzwieku aparatu ... nie wiem czy to działa ale jak mozesz to sprawdz ;]
"michał - ...neoplus.adsl.tpnet.pl 2006-01-24 19:37 Głos przy robieniu fotek można wyączyć przez włoczenie trybu cichego" |
Cytat:
ale dzieki za zainteresowanie ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:21. |