![]() |
No i jak na razie wychodzi na to, że większość ludzi traktuje linię stacjonarną jako pewien "dodatek" do Neo ;) no i jakoś mało ludzi chcę czy może zrezygnować z usług telefonii stacjonarnej...
w końcu nie ogranicza się ona jedynie do usług miłościwie nam panującego monopolisty - ale podobnie jak z sieciami komórkowymi - jest pewien wybór (no przynajmniej w niektórych miejscowościach ;) )... |
Cytat:
Choć ja telefon miałem od I/II klasy liceum kiedy komórki dopiero stawały się dostępne dla zwykłego szarego człowieka a w abonamencie nic nie było gratis :) |
Cytat:
|
Ja również mam stacionarny ale mam abo chyba 17zł .... tak jest bo jest....leży w szufladzie :P <lol>... ja komórki nie mam, kase ładuje w pc.... konktakt z kimś? GG :D
|
Mam stacjonarny - z przyzwyczajenia.
Oprocz tego, kazdy ma swoja komorke, a ja dwie bo i sluzbowa tez (w dwoch sieciach, i dlatego odpada karta 2 numerowa) |
stacjonarny jest, był i będzie.
Mamy z tepsy tą przyjemną taryfę gdzie weekendy mamy za freeko i po szycie. Nie sądzę, aby np. mama zrezygnowała całkowicie ze stacjonarnego mimo to, że każdy u nas w domu ma kome. :) |
Jak się ma dziecko w wieku szkolnym, które co raz dzwoni rzekomo w sprawach związanych ze szkołą do koleżanek, to rachunek ekonomiczny jest oczywisty. Ale nie tylko dla tego.
Ale mam ten komfort że mogłem wybrać, więc nie Wielce Szanowny Prawie Monopolista, a Sferia (drogą radiową). |
stacjonarny drogi, komórka coras tańsza i powszechniejsza, a jednak jeszcze długo czasu mini zanim TP.SA upadnie
MONOPOL, to monopol i nic nie poradzimy |
Cytat:
|
Też mam tylko dla Neo, dobrze że tylko socjalny, bo inaczej to całkiem wywalone pieniądze w błoto..... A tak to jest jeszcze te 15 impulsów których i tak nie wygadam bo mam komórke do takich rzeczy, a na standardowy nie przejdę bo za abo mam przeszło 60 minut z komórki do wszystkich sieci i naliczanie 1/1.
|
Cytat:
|
Niestety wielu ludzi jest zmuszonych na placenie abonamentu w TPSA ze wzgledu na neostrade - ja rowniez. Nie dosc ze place za neostrade to jeszcze musze placic za telefon stacjonarny .... paranoja...
|
Dopóki jednyną możliwością jest u mnie NEO, to niestety jestem zmuszony...
Ale jak tylko zajdę alternatywę... :> |
Odpowiedź trzecia. Jestem uzalezniony od TP pod względem netu.
|
Dla mnie niestety telefon stacjonarny jest za bardzo potrzebny - po prostu za dużo z niego się u mnie w domu korzysta i przelicznik na komórki wychodziłby niestety niekorzystnie...
Komórka - extra - jeśli trzeba przekazać jakąś krótką informację, ale do dłuższych rozmów na razie preferuję telefon stacjonarny... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:36. |