![]() |
Cytat:
ja niestety mojej madam przekonac nie mogę ) chce miec i stacjonarny i komórke) - wbrew oczywistym faktom ksiegowym, że tzw opłata abonamentowa to czyste zdzierstwo niczym nie uzasadnione ( tak zreszta jak kazdy abonament ). Gdyby abonament przełożyc na inne sfery usług - to przy wejsciu do sklepu należałoby kupic bilet wstępu. Szczęściaż z ciebie Zetoxa, że masz reformowalną drugą połowę :) |
ja z Zona zrezygowalismy ze stacjonarnego po pol roku od jego zalozenia - dwie komory wychodzily nas mniej :)
rodzicow po kilku latach tez sie udalo przekonac :) sporo znajomych nie ma stacjonarnych - szczegolnie Ci co kupili mieszkania bez tego wynalazku - to sie po prostu nie opyla dla ludzi rozmawiajacych malo (imho do prawie 100 pln miesiecznie prepaid wyjdzie taniej niz jakakolwiek inna oferta abonamentowa - czy to stacjonarny czy kom czy mix, ale to niech sobie kazdy sam przeliczy - uwzgledniajac koszt rozmow Z PODATKIEM, taryfikacja, I CENA ABONAMENTU - jakos wielu zapomina o tej "malo istotnej rzeczy) |
Telefon stacjonarny musi być ???
zakładam małą sondę, pozbyłem sie stacjonarnego, komórka coraz tańsza, namawiam do tego kroku znajomych (jakoś to idzie), rodziców nie mogę przekonać ale będę drążył.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04. |