![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
![]()
dzis bylem po "protokul zdania" i wraz z ta mila cycata pania siedzialo tam dwuch mlodych panow (tak po 26-28 lat na oko) i jeden z nich byl skory do zartow np "moze pan skladac odwolanie od tej zlotowki" a po chwili dodal "+ vat"(czujecie temat) - szkoda ze matka nie wychowala mnie na dresiarza ach szkoda(a w wygladzie to mi wlasciwie brakuje tylko dresu) bo bym z tym panem chwilke "popolemizowal" - jakis frajes sie pewnie podwala do milej opalonej i probuje zaimponowac
na koniec powiedzial "no ale teraz juz pan mial i wie jak to jest" a ja na to "tak wiem ze z telekomunikacja nigdy nie dalo sie nic zalatwic i nadal tak jest" jedno jest pewne chlopaki zbystrzeli jak w trakcie pogaduchy zaczolem nawijac o linuxie i rekompilacji jondra zeby uruchomic usb - to napewno |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
dalsza czesc bajki o tym jak przemus z tepsa umowe chcial miec na neostrade...
dzis czyli 30.06.2004 zerwalem umowe ktora podpisalem 28.06.2004- zestaw zamawiany w sobote dostalem w poniedzialek i tu juz to samo co wczesniej - linia skrosowana i nie dziala jak dzwonie pod 0800 mowia ze z problemiami z linia trzeba pod 9393 a jak dzwonie tu mowia z kolei ze jak cos z neo to trzeba dzwonic pod 0800.. paranoja mnie tepsa juz niczym nie zaskoczy czekam na innego isp poprostu |
![]() |
![]() |
|
|