Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.10.2003, 16:17   #1
przemo_one
Gość

Thumbs down

dzis bylem po "protokul zdania" i wraz z ta mila cycata pania siedzialo tam dwuch mlodych panow (tak po 26-28 lat na oko) i jeden z nich byl skory do zartow np "moze pan skladac odwolanie od tej zlotowki" a po chwili dodal "+ vat"(czujecie temat) - szkoda ze matka nie wychowala mnie na dresiarza ach szkoda(a w wygladzie to mi wlasciwie brakuje tylko dresu) bo bym z tym panem chwilke "popolemizowal" - jakis frajes sie pewnie podwala do milej opalonej i probuje zaimponowac
na koniec powiedzial "no ale teraz juz pan mial i wie jak to jest"
a ja na to "tak wiem ze z telekomunikacja nigdy nie dalo sie nic zalatwic i nadal tak jest"
jedno jest pewne chlopaki zbystrzeli jak w trakcie pogaduchy zaczolem nawijac o linuxie i rekompilacji jondra zeby uruchomic usb - to napewno
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.06.2004, 12:11   #2
przemo_one
Gość

dalsza czesc bajki o tym jak przemus z tepsa umowe chcial miec na neostrade...
dzis czyli 30.06.2004 zerwalem umowe ktora podpisalem 28.06.2004- zestaw zamawiany w sobote dostalem w poniedzialek i tu juz to samo co wczesniej - linia skrosowana i nie dziala jak dzwonie pod 0800 mowia ze z problemiami z linia trzeba pod 9393 a jak dzwonie tu mowia z kolei ze jak cos z neo to trzeba dzwonic pod 0800.. paranoja mnie tepsa juz niczym nie zaskoczy

czekam na innego isp poprostu
  Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: