![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Jeszcze jedno pytanie. Gdzie znajd***281; pliki z ksi***261;***380;ki adresowej?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
c:\Documents and Settings\epol\Application Data\Thunderbird\Profiles\Twoj_profil.default\
abook.mab osobista ksiazka adresowa history.mab adresy, ktore zostaly dodane z maili, ktore przyszly jezeli utworzyles wiecej ksiag adresowych, to maja one rozszerzenie *.mab
![]() |
#18 |
Zlotowicz
![]() |
Też tam myślałem, że będzie to abook.mab i po zamianie tego pliku wywalił się znowu cały profil :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
wiec masz uszkodzona ksiazke adresowa
zamiast zamieniac pliki, zaimportuj ksiazke adresowa mozliwe, ze 'sie naprawi' ![]() jezeli nie, edytuj plik mab w notatniku w ten sposob
![]() |
#20 |
Zlotowicz
![]() |
Po zaimportowaniu same puste wpisy :/ B***281;d***281; musia***322; pokombinowa***263; z tym notatnikiem albo wpisa***263; te co pami***281;tam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zlotowicz
![]() |
F5
![]() Coś mam pecha do Thunderbirda ostatnio :/ Przerwa w dostawie prądu spowodowała wyłączenie kompa. Teraz gdy chce otworzyć Thunderbirda pokazuje mi się komunikat jak na obrazku w załączniku. Aplikację już odinstalowałem i zainstalowałem na nowe ale dalej to samo jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Znikająca poczta w Thunderbirdzie
Witam,
Mam problem. Duzy. Sprawa ma się tak: Wylaczylem Thunderbirda...po chwili wlaczylem go ponownie i nie mam nic, kont, poczty, nic... Nie wyskoczyl zaden blad w windowsie, odpalony tylko thunderbird i opera byly. Nie byl resetowany, nic sie nie update`owało. Mam tylko pozostałość w folderze, ktory cos tam wazy, wiec niby fizycznie na dysku sa te maile i konta. Zmienilme nazwe katalogu, zrobilem "Utworzenie konta" i zalozyl od nowa katalog Thunderbird i probowalem podmieniac, ale to nic nie dalo ![]() ![]() Nie wiem co mam robić, a bardzo mi na tej korespondencji zależy. Nigdy nie miałem takiego problemu. ![]() /andy - przed założeniem tematu użyj opcji szukaj by sprawdzić czy podobnego wątku już ktoś nie założył/
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez andy : 12.09.2007 o godz. 21:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Generalnie juz andy`iemu pisalem...szukajka nie zwrocila mi takiego topicu na forum, moze zle szukalem.
![]() |
![]() |
|
|