![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 18.09.2002
![]() |
likwidacja bok
witam
uwazam ze likwidacja BOK to kolejny pomysl ustawiania sie "otworem do klienta"-zapomniano tylko okreslic ktorym otworem. Mialem takie zdarzenie ze po likwidacji BOK (male miasteczko)zablokowano mi telefon za nieoplacenie rachunku, wczesniej wystarczylo pofatygowc sie do BOK obsobaczyc pokazujac rachunek i sprawa zalatwiona, ale w dobie ulatwien dostepu wszystkim do wszystkiego przez 10 dni z hakiem dzwonilem zglaszajac problem i za kazdym razem - nie moge powiedziec bardzo grzecznie informowano mnie ze juz juz dzis najpozniej jutro bedzie telefon wlaczony i tak przez 10 dni z tym hakiem oczywiscie czekalem jak glupi az w koncu zagrozilem ze jezeli do jutra telefon nie zostanie wlaczony to rezygnuje z numeru i w tedy o dziwo jeszcze tego samego dnia wlaczono mi go.drugie zdarzenie.... chcialem zmienic taryfe i czy ktos uwierzy czy nie ale zaproponowano mi napisanie listu i wyslanie poczta lub do najblizszego BOK udanie sie osobiscie (jak dla mnie 60km) inaczej podobno nie mozna - (oni sami w te swoja technike nie za bardzo cos wierza)...i to juz jest po prostu kuriozalne i tyle daje to zwalnianie ludzi zeby bylo taniej lepiej i wogole naj no troche tej zolci wylalem i nie powiem nawet mi troche ulzylo
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
dlatego najlepiej niekorzystac z watpliwej jakosci "uslug" TPSA
![]() ja osobiscie juz wiem ze zadnego telefonu poza komorkowym miec niebede
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
i tak z tych biur nic nie bylo
chamstw tpsy goora |
|
|
|
#4 |
|
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
U nas wcale nie tak dawno wybudwali za ciezkie pieniadze nowe, nowoczesne (chyba
) BOK a teraz je likwiduja...I gdzie tu logika ? Nie maja co z kasa robic ?
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
|
|
|
![]() |
|
|