![]() |
Cytat:
:D:D:D Edit: bo moja sprwa jest w urzedzie ochrony konsumenta a jak chcialem zalatwic z nimi polubownie to sie nie odezwali :) |
Cytat:
|
Eee, a mi to tylko z komputronika maile przysłali że nici z płyt :)
|
Cytat:
a co ty chcesz od warszawiakow masz jakis uraz psychiczny - zastanow sie co piszesz bo ostatnio widze ze masz same problemy i chyba nie mozesz sobie z nimi poradzic i szukasz jakiegos pocieszenia na forum :( |
Cytat:
Jak czytam ostatnie posty Twojego autorstwa to niezła farsa z tego wychodzi. Pozdrawiam F. |
Cytat:
:spoko: Dobrze gadasz ... :piwo: |
Co nie którzy musza się dowartościowywać na forum: żałosne to i straszne ;(
Pozdro |
Memo...5% to ja dostaje za to ze kupilem u nich czesci za 5000zl...(wujas chcial kompa to skladalem...ale mniejsza o to)
Dali tobie 5% zebys sie cieszyl jak dziecko z pozytywki, a tak naprawde pozbyli sie ciebie. Co do sprawy z TPSA-są minimalne szanse (u mnie byla walka z rachunkami - nie przez sądy - ale wygralismy w domu z TPSA. Okazalo sie ze zle dane wpisywali i liczyli mi podwojnie...ehhh...dluga historia) sądownie ciezko bedzie wygrac.Ale zycze powodzenia memo |
Cytat:
takie male OT:) 5% od 3000 to dostaje 150 zeta rabatu czyli wychodzi po cenach normalnych w sklepach a nawet drozej bo jak sie dobrze poszukac to mozna znalesc ceny super :) a te ceny super mozna znalesc nie majac nawet firmy i kupujac na osobe prywatna :) wiec :> juz wiecej nie pisze bo szkoda pisac :) |
Cytat:
Ja tam z tepsą nie mam nic wspólnego i niech tak zostanie =) |
Hmm, Memo na 5 % to bym nawet nie patrzyl, jak masz na firme to kupuj w hurtowni a nie u tych detalistow.
Co do tej sprawy, to juz nie moge zliczyc ile ty spraw robisz, normalnie smiech na sali. Zreszta adwokaci kosztuja za darmo frajera nie znajdziesz. |
tepsa? tepsa ma klienta w dupie - ukladac sie nie bedzie a strona pozywajaca placi za WSZYSTKIE ekspertyzy bieglych z gory, zwrot dostaje dopiero po wygranym procesie [a i to nei zawsze]
prawnika akurat mozna znalesc za friko, jednak nie jest to dobry prawnik - bo to albo znajomy [a trzeba byc lubianym i to bardzo zeby prawnik tracil dla nas za darmo czas, a to trudne z trudnym charakterem] albo glodny praktyki student/aplikant, ktory moze sie podjac reprezentowania nas w sadzie [ale nie jako adwokat! i bez przyslugujacych mu uprawnien] - mi znajomy pomogl w sprawie z jednym z warszawskich sklepow, zadnego chodzenia po sadach nie bylo [bardzo duzo zachodu kosztuje zalozenie sprawy], wystarczyly 3h nad kodeksem i zapisami ustaw oraz orzeczeniami prezesa uokik'u zeby napisac ladne pismo do sklepu po ktorym rura im zmiekla [uokik moze nakladac na podmioty gospodarcze kary finansowe w postaci % od rocznego dochodu/obrotu - to sa POWAZNE kary, niejeden sklep musialby sie zamknac po nalozeniu takiej kary] zreszta, dobrze napisal to kowalik [pozdrawiam] - za duzo tu muczenia... |
powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli po za tym polkomtel sprawa się rozwiąla dalem im dowody na piśmie i oddali kasę. Po za tym tepsa uznała reklamację i w sądzie sprawa będzie toczyć się o brak bilingów. Po trzecie prawnik kosztuje?? Jak masz w rodzinie prawnika i to sędziego to zazwyczaj są to tzw przysługi koleżeńskie i dlatego niepłacę nic. Co do dużej ilości spraw miały być 3, 1 wobec polkomtela dzięki mojej cierpliwości rozwiązana pozytywnie, nawet niemusialem iść do sądu, sprawę chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat??? hahahaha żadnych niemieliście a nawet jak udowodnisz Turbonku to nic nie dostaniesz niska szkodliwość czynu.. Po czwarte mam łeb na karku i zanim w coś się walnę analizuję od podszewki . W wypadku tepsy mam mocne podstawy kwity listów poleconych kopie reklamacji nr wniosków reklamacyjnych i oni zaś mają zero podstaw aby wyjść z tego w prosty sposób , po za tym sprawa nie będzie toczyć się latami ale najwyzej rok a dlaczego??? niejestem warcholem wystarczy że wydadzą mi bilingi i przeprosiny na piśmie. Żegnam, Turboni zaliczam Ciebie do typowo polskich oszołomów warchołow koniec tematu.
jedna osoba pozytywna reputa i niezgadujcie kto bo niezgadniecie reszta no coment 6 negatywów |
Witam!
memorando przed okresem jestes czy jak? ja myslalem, ze taki uzytkownik jak Ty z lbem na karku to nie robi tylu bledow ortograficznych... no ale sie pomylilem... widac plytko analizowales swoja wypowiedz. A teraz powiem cos od siebie... rodzina w sadzie Ci nie pomoze, bo masz zakrotkie lapy zeby podskoczyc do tepsy - tutaj liczy sie kasa, a oni maja jej w ch***, a w takim kraju jak Polska to moga przekupic kazdego. W sumie nie o przekupienie tutaj chodzi bo ich po prostu stac na olewanie Ciebie i sadow. |
Cytat:
sam chciales zalozyc sprawe a mam ci zacytowac to co pisales na gg :> (po co - wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal) niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca :( ty mnie zaliczasz to spojrz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze . czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami. na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:41. |