Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   tpsa to zlodzieje!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tpsa-zlodzieje-44317/)

bgn 12.12.2004 11:33

skończcie panowie tę bezsensowną pyskówka. Memo nie zaczynaj od początku - bo znowu będziesz olewany na Forum, a i reszcie tzw."dyskutantów" zimna woda by sie przydała. W sumie post i dyskusja o pierdołach - nic mi do nich- ale że wam sie tak chce. Chce Memo łazić po sądach -to niech łazi jeśli nic innego nie ma do roboty, nie musicie mu udawadniać, że jest idiotą i odwrotnie.
P.S. Jak przeczytałem dokładnie - to w tym rozdwnictwie zielonych i czerwonych kwadracików widać zupełny bezsens. Memo daj czerwone wszystkim zarejestrowanym, a potem wal po zielonych. Większości przecież to i tak wisi

czero 12.12.2004 13:14

Cytat:

Napisany przez bgn
[...] W sumie post i dyskusja o pierdołach [...]

Tez tak uwazam i proponuje ja zamknac.

legion 12.12.2004 13:15

Cytat:

Napisany przez memorando
5% owszem bylo ale jeszcze coś....i niemogę gadać na ten temat facet z federacji konsumenta powiedzial że tylko frajer będzie się sądzić bo sąd uzna to za warcholstwo po za tym zapis mają na stronie komputronik za błędy nie odpowiada... i jeszcze jedno 5 % plus 5 % daje 10 % i plus to co dostalem osobno a olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne:D tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim:D

oj memo troche przesadzasz juz :bicz: nie wiem ty czasem masz dziwne okresy przed miesiaczkowe :mruga:
ale mysle jak koledzy nad mna zeby dac sobie juz pokoj :D

Turboni 12.12.2004 13:17

Cytat:

Napisany przez memorando
olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne:D tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim:D

po pierwsze nie obrazaj mnie bo teraz przeginasz
zebrakiem to moze ty jestes ale nie ja
a na mobo ci nie zalazalo - zarty ^_^

twoje wypowiedzi z gg

Memorando CDRInfo (7-11-2004 17:32)
odwolali mi zamowienie
****a nie odpuszcze im *****
37 plyt albo odszkodowanie
Memorando CDRInfo (7-11-2004 17:37)
ale mam prawo wytoczyć im sprawę że zamowilem mobo a przez nich stracilem cenny czas na zamowienie i zgodnie z prawem wygram z nimi na razie prawnik szuka punktu zaczepienia muszą podać podać przyzynę na piśmie mi że odwolali więc mnie ten mail nie obchodzi
niewywiązali się
z umowy
wytoczę im też sprawę
Memorando CDRInfo (7-11-2004 17:41)
wytoczę wam sprawę ponieważ :
a:\ zamowienie jest umową zgodnie z prawem kodeksu cywilnego
b:\ prawnika mam i też potwierdza że mam prawo rządać od was odszkodowania dlatego też w poniedzialek oczekuję na informację jakie zadoścuczynienie mi zaoferujecie nie obchodzi ,mnie że wasz pracownik się pomylił pojadę do urzędu praw konsumenta i dowiem się jakim prawem rezygnujecie w końcu anulowaliście bez niczego i bez prawa odpisu? to parodia w/g was zamowienie jest prawnie uznane więc ladnie wam zalatwię sprawę sądową
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:02)
Art. 23. Kto wbrew obowiązkom określonym w art. 5 nie podaje danych, o których mowa w art. 5 ust. 2, 3 lub 5, albo podaje dane nieprawdziwe lub niepełne, podlega karze grzywny
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:03)
1. Umowy zawierane z konsumentem bez jednoczesnej obecności obu stron, przy wykorzystaniu środków porozumiewania się na odległość, w szczególności drukowanego lub elektronicznego formularza zamówienia niezaadresowanego lub zaadresowanego, listu seryjnego w postaci drukowanej lub elektronicznej, reklamy prasowej z wydrukowanym formularzem zamówienia, reklamy w postaci elektronicznej, katalogu, telefonu, telefaksu, radia, telewizji, automatycznego urządzenia wywołującego, wizjofonu, wideotekstu, poczty elektronicznej lub innych środków komunikacji elektronicznej w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204), są umowami na odległość, jeżeli kontrahentem konsumenta jest przedsiębiorca, który w taki sposób zorganizował swoją działalność.";
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:04)
Sprzedawca jest obowiązany wydać kupującemu wraz z towarem konsumpcyjnym wszystkie elementy jego wyposażenia oraz sporządzone w języku polskim instrukcje obsługi, konserwacji i inne dokumenty wymagane przez odrębne przepisy.
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:05)
3. Jeżeli sprzedawca, który otrzymał od kupującego żądanie określone w ust. 1, nie ustosunkował się do tego żądania w terminie 14 dni, uważa się, że uznał je za uzasadnione.
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:06)
Art. 12. 1. W przypadku zaspokojenia roszczeń wynikających z niezgodności towaru konsumpcyjnego z umową sprzedawca może dochodzić odszkodowania od któregokolwiek z poprzednich sprzedawców, jeżeli wskutek jego działania lub zaniechania towar był niezgodny z umową sprzedaży konsumenckiej. Do odpowiedzialności odszkodowawczej stosuje się przepisy Kodeksu cywilnego o skutkach niewykonania zobowiązań.
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:14)
masz szanse na odszkodowanie
i wplacasz 8 % i wygrywasz do 75 % wartości rzeczywistej towaru
za 2 może 3 lata
ale wygrasz
Memorando CDRInfo (7-11-2004 18:16)
plus procenty lombardowe

mam wyciagnac wiecej rzeczy zeby cie osmieszyc co pisales do mnie :>
wyciagne bo nie bedziesz mnie obrazal na forum
pisalem ci ze jak masz cos do mnie to pisz na priv

Memorando CDRInfo (3-11-2004 19:35)
chcesz kotlecika?
Memorando CDRInfo (3-11-2004 19:36)
dobry kotlecik ze smażonej żony

Memorando CDRInfo (24-11-2004 9:25)
madafaka buraka lol
Memorando CDRInfo (24-11-2004 9:26)
<>
Memorando CDRInfo (24-11-2004 9:28)
era dzwoni do mnie i mowią pan nieplaci faktur od roku ja na to wyślę faksem wyslalem a ta baba dzwoni przepraszam ale niezaksięgowaliśmy tych faktur

(nie zaksiegowali faktur przez rok - smieszne :) jak nie maja wplywu kasy za fv przez 3 miesiace to wylanczaja telefon)

Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:49)
kasa kasa $$$$$$$$$$$
Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:49)
jak każdy biznesmen patrzę tylko na $$$$$$$ i gajerki
Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:50)
morda może być poszrpana ale gajer musi być minimum pierre cardin i żadnych bialych skarpet jak preferują polscy pseudo biznesmeni
Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:50)
i kanty jak brzytwa

Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:12)
hehehe w****ia mnie wymalowala mnie markerem
Memorando CDRInfo (20-11-2004 22:12)

Memorando CDRInfo (19-11-2004 19:27)
****a
***ana ****** w dupe przez oczy
uff turbusiku ulzylo
nienapisze jej to tobie napisalem
Memorando CDRInfo (19-11-2004 19:28)
forma terapi odstresowującej

LECZ SIĘ BO BĘDZIE ZAPUŹNO

prosze o :gerda: bo nie ma sensu ta dyskusja

legion 12.12.2004 13:26

@Memo ciekawa teoria i niby ci nie zalezalo :> z tego co przeczytalem to wynika cos innego niz z tego co mowisz :)

ale panowie dajcie juz spokuj bo tak sie znienawidzicie przed swietami i po co :D

P.S
Memo troche mi zal ciebie ale kiedy ja bylem nie grzeczny to dawales mi dobre rady a teraz tobie by sie przydala popraw sie :) bez obrazy

epol 12.12.2004 13:27

oj, Memorando naprawde przegiales. Tolerowalem wszystkie Twoje wybryki, zaczepki itd., ale zeby publicznie obrazac kolegow-userow to jest niedoprzyjecia.
Zachowujesz sie gorzej jak pierwszoklasista. Jesli nie wierzysz to przeczytaj swoje wypowiedzi z kilku ostatnich tygodni. Ty tutaj wywolujesz wiekszosc awantur, najezdzasz na innych i co najciekawsze probujesz sie tutaj dowartosciowac kazac wszystkim pisac, ze jestes "Boski". To jest smieszne.
A zeby jeszcze bylo ciekawiej to sam jako pierwszy byles napalony na sprawe w sadzie z Komputronikem i twiedziles ze masz wygana w kieszenie. A 5% upustu to nic. Oni i tak na tobie zarabiaja, ich marza jest wieksza. A jak masz firme to kupuj w hurtowni.
Pamietaj o jednym - kolegom Twojej siostry tez znudzia sie w koncu Twoje problemy z sadami itd. Nadejdzie moment gdy powiedza oni STOP i bedziesz musial sam za to placic.
Badz tak mily i uzywaj znakow interpunkcji, bo Twoje wypwoiedzi sa strasznie nieczytelne.

A na koniec malutki joke of kors :P - Uwazaj, abysmy Ciebie do sadu nie podali, bo straszysz nas DEZAPROBATAMI i SĄDAMI, a to podlega pod paragrafy :D ^_^

EDIT:
Maciej, czy Memo dostal BANAnka :banan: ???

ThanatoS 12.12.2004 13:41

:gerda:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:30.