![]() |
Cytat:
|
Cytat:
czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem :> bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg. ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno. ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego :) wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac |
Cytat:
|
memo@ nei chce mi sie tu pisac wywodow ... pozyjemy zobaczymy ... powodzenia :spoko:
Cytat:
to taksowkarz opowiadal mi jak to szkotow za skapstwo wyrzucili z ich kraju i zamieszkali w wielkopolsce ... tak pojawili sie pierwsi poznaniacy a jak by atomowka pizgnela w rynek z kosiolkami to by frytki zasypaly cala polske poznaniacy to bardzo mili ludzie ... umieja pic nie za swoje btw ... a ty to tam jestes chyba od niedawna :> |
Cytat:
ale twoje opowiesci dziwnej tresci mnie ostatnio rozwalaja. a rozmowe zakoncze cytatem "krowa ktora duzo muczy malo mleka daje" i wiecej tu nie napisze bo mi sie juz poprostu nie chce a jak masz cos do mnie to napisz to na priv. |
Turboni
nie ma co z nim wogóle dyskutować ...daj sobie spokój i luz. Bo oberwiesz jeszcze od memorada ...DEZAPROBATE tak jak Ja : :haha: |
Proponuje zamknąć temat bo nie ma sensu, chyba ze w tym samym memorando napiszesz ze pozywasz ATI za niedopracowane sterowniki...Czlowieku co ty kombinujesz?Najezdzasz na Turboniego jakby nie wiem co powiedzial - a powiedzial wszystko ok. I bez ciagniecia tematu
PS.memorando - Dzieki za DEZAPROBATE |
dawno już nie było takiej zadymy na tym forum... :D
|
Cytat:
|
@memo -
"dopoki siostra żyje" - a co, niebawem wybiera sie na temten swiat? ;) Sory, ale tylko jelop wierzy tepsie na slowo... Ja zanim zaczolm dzwonic "darmowe weekendny" 3X zadzonilem na blekitna linie zeby sie upewnic ze jest aktywowane 5%??!!tyle,to ja mam w sklepie spozywczym pod blokiem, bo mnie sprzedawczyni lubi... bez jaj |
Cytat:
|
ojjj "memcio", do tej pory to Cie bronilem, ale teraz to przestane... bo te % to mnie ro****alo :D za te 5% to bym sie wysrac na nich nie chcial... jedziesz po wszystkich nie wiadomo za co... a co do sprawy z tp sa... to powiedziec moge Ci tyle... ze moj pra (albo jeszcze raz pra)-dziadek sie sadzil z carem rosji... dlatego teraz moi rodzice nie sa znajomymi kulczyka :D:D:D:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
co do negatywa dla was jak nie ma opisu pod spodem to niejest negatyw ostry ale mający na celu nawrócić was na wlasciwe tory. Nieopisalem calej sytuacji z tepsą jak poprosicie wyjąsnię wszystko. Fakt niejesteście jasnowidzami dlatego też opiszę jutro dokladnie sprawę a może zmienicie zdanie. Pozdrawiam |
Cytat:
Nie jesteś godzien usera tego Forum...przegiołeś na całej linii. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:12. |