Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   tpsa to zlodzieje!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tpsa-zlodzieje-44317/)

memorando 11.12.2004 21:58

Cytat:

Napisany przez Turboni
po pierwsz nie jezdze taksowkami a po drugie jezdze duzo i na warszawskiej rejestracji nigdy mnie nic takiego nie spotkalo - moze ciebie to w takim razie zal mi ciebie:(

chciales a mam ci zacytowac to co pisales na gg :> (po cobo wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal)
niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca :(

ty mnie zaliczasz to spojz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze .

czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami.

na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi :(

di k nędzy ja szukam pocieszenia że masz urojenia to się lecz masz od wódki już zespół korsakowa po za tym mi chodzi tylko o bilingi o gówniane bilingi, bo stary numer był zarejestrowany na barwkomp i oni dali mi go dlatego też się kłócę nieważne nieznasz sytuacji i oceniasz po ogólnikach musialbym ci wyslać dużo papierów zanim byś pojął że top nieużalanie się ale walka o swoje. Szkoda Turboni przegialeś i pierwszy czerwony dam tobie jak będę mógł z wyjasnieniem dlaczego

Turboni 11.12.2004 22:08

Cytat:

Napisany przez memorando
di k nędzy ja szukam pocieszenia że masz urojenia to się lecz masz od wódki już zespół korsakowa po za tym mi chodzi tylko o bilingi o gówniane bilingi, bo stary numer był zarejestrowany na barwkomp i oni dali mi go dlatego też się kłócę nieważne nieznasz sytuacji i oceniasz po ogólnikach musialbym ci wyslać dużo papierów zanim byś pojął że top nieużalanie się ale walka o swoje. Szkoda Turboni przegialeś i pierwszy czerwony dam tobie jak będę mógł z wyjasnieniem dlaczego

czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem :>

bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg.

ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno.

ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego :)

wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac

memorando 11.12.2004 22:18

Cytat:

Napisany przez Turboni
czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem :>

bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg.

ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno.

ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego :)

wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac

buhahaha a ty z tą ankietą lol kur**wa to zakpić sobie niemożna??? mega lol turbonku sztuką jest umieć zartować z siebie a ja to potrafię znam swoją wartość i nikogo nieslucham jak mowi o mnie slucham tylko siebie a wszystkie negatywne opinie mam w dupie , jestem empirystą muszę dotknąć sprawdzić zanim powiem że coś jest źle albo dobrze , a widzę że ty i niektórzy na tym forum dzialacie na zasadzie zero logiki analizy wykladniczej tylko slogany i utrwalone w zakutych lbach slogany typu memcio się uzala mam was w dupie i waszą opinię i tylko sam wiem ile jestem warty:) nie spisuję nikogo na straty jak ty i wielu z tego forum bo zakpili sobie albo zrobili w przeszlości błąd a czerwoną reputę daję tym tylko którzy naprawdę mnie zirytowali swoim prymitywizmem i brakiem logiki w ocenianiu sytuacji

AleX69 11.12.2004 22:24

memo@ nei chce mi sie tu pisac wywodow ... pozyjemy zobaczymy ... powodzenia :spoko:

Cytat:

Napisany przez memorando
... powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak ...

to tez tak zrobilem pare lat temu :D
to taksowkarz opowiadal mi jak to szkotow za skapstwo wyrzucili z ich kraju i zamieszkali w wielkopolsce ... tak pojawili sie pierwsi poznaniacy
a jak by atomowka pizgnela w rynek z kosiolkami to by frytki zasypaly cala polske

poznaniacy to bardzo mili ludzie ... umieja pic nie za swoje

btw ... a ty to tam jestes chyba od niedawna :>

Turboni 11.12.2004 22:25

Cytat:

Napisany przez memorando
buhahaha a ty z tą ankietą lol kur**wa to zakpić sobie niemożna??? mega lol turbonku sztuką jest umieć zartować z siebie a ja to potrafię znam swoją wartość i nikogo nieslucham jak mowi o mnie slucham tylko siebie a wszystkie negatywne opinie mam w dupie , jestem empirystą muszę dotknąć sprawdzić zanim powiem że coś jest źle albo dobrze , a widzę że ty i niektórzy na tym forum dzialacie na zasadzie zero logiki analizy wykladniczej tylko slogany i utrwalone w zakutych lbach slogany typu memcio się uzala mam was w dupie i waszą opinię i tylko sam wiem ile jestem warty:) nie spisuję nikogo na straty jak ty i wielu z tego forum bo zakpili sobie albo zrobili w przeszlości błąd a czerwoną reputę daję tym tylko którzy naprawdę mnie zirytowali swoim prymitywizmem i brakiem logiki w ocenianiu sytuacji

wiesz co nie chce mi sie juz pisac bo ta wymiana zdan do niczego nie prowadzi.

ale twoje opowiesci dziwnej tresci mnie ostatnio rozwalaja.

a rozmowe zakoncze cytatem "krowa ktora duzo muczy malo mleka daje" i wiecej tu nie napisze bo mi sie juz poprostu nie chce a jak masz cos do mnie to napisz to na priv.

Maciej 11.12.2004 23:24

Turboni
nie ma co z nim wogóle dyskutować ...daj sobie spokój i luz.
Bo oberwiesz jeszcze od memorada ...DEZAPROBATE tak jak Ja : :haha:

Kasprzak 11.12.2004 23:33

Proponuje zamknąć temat bo nie ma sensu, chyba ze w tym samym memorando napiszesz ze pozywasz ATI za niedopracowane sterowniki...Czlowieku co ty kombinujesz?Najezdzasz na Turboniego jakby nie wiem co powiedzial - a powiedzial wszystko ok. I bez ciagniecia tematu

PS.memorando - Dzieki za DEZAPROBATE

woitas 11.12.2004 23:38

dawno już nie było takiej zadymy na tym forum... :D

siwy_mw 11.12.2004 23:48

Cytat:

Napisany przez woitas
dawno już nie było takiej zadymy na tym forum... :D

no fakt jakies 10 dni temu ^_^ ^_^ ^_^

mr_spock 11.12.2004 23:49

@memo -
"dopoki siostra żyje" - a co, niebawem wybiera sie na temten swiat? ;)

Sory, ale tylko jelop wierzy tepsie na slowo...

Ja zanim zaczolm dzwonic "darmowe weekendny" 3X zadzonilem na blekitna linie zeby sie upewnic ze jest aktywowane

5%??!!tyle,to ja mam w sklepie spozywczym pod blokiem, bo mnie sprzedawczyni lubi... bez jaj

siwy_mw 11.12.2004 23:50

Cytat:

Napisany przez mr_spock
5%??!!tyle,to ja mam w sklepie spozywczym pod blokiem, bo mnie sprzedawczyni lubi... bez jaj

fakt 5% to zaden upust tylko czysta kpina ze strony kopmutronika :|

mallow 12.12.2004 01:15

ojjj "memcio", do tej pory to Cie bronilem, ale teraz to przestane... bo te % to mnie ro****alo :D za te 5% to bym sie wysrac na nich nie chcial... jedziesz po wszystkich nie wiadomo za co... a co do sprawy z tp sa... to powiedziec moge Ci tyle... ze moj pra (albo jeszcze raz pra)-dziadek sie sadzil z carem rosji... dlatego teraz moi rodzice nie sa znajomymi kulczyka :D:D:D:
pozdro ;)

memorando 12.12.2004 09:39

Cytat:

Napisany przez mallow
ojjj "memcio", do tej pory to Cie bronilem, ale teraz to przestane... bo te % to mnie ro****alo :D za te 5% to bym sie wysrac na nich nie chcial... jedziesz po wszystkich nie wiadomo za co... a co do sprawy z tp sa... to powiedziec moge Ci tyle... ze moj pra (albo jeszcze raz pra)-dziadek sie sadzil z carem rosji... dlatego teraz moi rodzice nie sa znajomymi kulczyka :D:D:D:
pozdro ;)

5% owszem bylo ale jeszcze coś....i niemogę gadać na ten temat facet z federacji konsumenta powiedzial że tylko frajer będzie się sądzić bo sąd uzna to za warcholstwo po za tym zapis mają na stronie komputronik za błędy nie odpowiada... i jeszcze jedno 5 % plus 5 % daje 10 % i plus to co dostalem osobno a olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne:D tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim:D

memorando 12.12.2004 09:44

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
Proponuje zamknąć temat bo nie ma sensu, chyba ze w tym samym memorando napiszesz ze pozywasz ATI za niedopracowane sterowniki...Czlowieku co ty kombinujesz?Najezdzasz na Turboniego jakby nie wiem co powiedzial - a powiedzial wszystko ok. I bez ciagniecia tematu

PS.memorando - Dzieki za DEZAPROBATE

co do negatywa dla was jak nie ma opisu pod spodem to niejest negatyw ostry ale mający na celu nawrócić was na wlasciwe tory. Nieopisalem calej sytuacji z tepsą jak poprosicie wyjąsnię wszystko. Fakt niejesteście jasnowidzami dlatego też opiszę jutro dokladnie sprawę a może zmienicie zdanie. Pozdrawiam

Maciej 12.12.2004 10:50

Cytat:

Napisany przez memorando
[...]a olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne:D tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim:D

To co myślisz o Turboni`m zostaw to dla siebie,,,albo powiedż mu to na priv lub spotkajcie się. Nie będziesz wykorzystywał Forum aby komuś ubliżać publicznie, a tym bardziej obrażał kogoś, Jak pisze regulamin ...nie będą tolerowane wypowiedzi, których forma lub treść może sugerować niedostosowanie wiekowo-emocjonalne w jakimkolwiek stadium.
Nie jesteś godzien usera tego Forum...przegiołeś na całej linii.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:12.