Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.12.2004, 18:34   #16
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
sprawa zalatwiona polubownie.... mam duże upusty u nich teraz i lubię ich
a tak na prawde to niezly kit

Edit:

bo moja sprwa jest w urzedzie ochrony konsumenta

a jak chcialem zalatwic z nimi polubownie to sie nie odezwali

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.12.2004, 19:03   #17
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
a tak na prawde to niezly kit

Edit:

bo moja sprwa jest w urzedzie ochrony konsumenta

a jak chcialem zalatwic z nimi polubownie to sie nie odezwali
bzdura mam zarejestrowaną firmę u nich jak na spokojnie pogadalem dali mi upust na stale 5 % przy zakupie okolo 3000 na firme i mam w dupie walkę z nimi bo mnie szanują i nawet dobry serwis mają pewnie dlatego z tobą walczą bo jesteś warszawiak a nikt nie lubi w pozxnaniu warszawy i warszawiakow
Stary 11.12.2004, 19:07   #18
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Eee, a mi to tylko z komputronika maile przysłali że nici z płyt
kodziu jest offline  
Stary 11.12.2004, 19:08   #19
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Cytat:
Napisany przez memorando
bzdura mam zarejestrowaną firmę u nich jak na spokojnie pogadalem dali mi upust na stale 5 % przy zakupie okolo 3000 na firme i mam w dupie walkę z nimi bo mnie szanują i nawet dobry serwis mają pewnie dlatego z tobą walczą bo jesteś warszawiak a nikt nie lubi w pozxnaniu warszawy i warszawiakow
wiesz *******isz jak potluczony 5% upustu jak kupujesz za okolo 3000 to chyba dali ci zeby cie splawic
a co ty chcesz od warszawiakow masz jakis uraz psychiczny - zastanow sie co piszesz bo ostatnio widze ze masz same problemy i chyba nie mozesz sobie z nimi poradzic i szukasz jakiegos pocieszenia na forum

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Turboni jest offline  
Stary 11.12.2004, 19:25   #20
forest
odgrzewany user

Data rejestracji: 20.10.2001
forest zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
pewnie dlatego z tobą walczą bo jesteś warszawiak a nikt nie lubi w pozxnaniu warszawy i warszawiakow
Co ty gadasz człowieku?
Jak czytam ostatnie posty Twojego autorstwa to niezła farsa z tego wychodzi.
Pozdrawiam
F.

The only way to get smarter is by playing a smarter opponent
-Fundamental of Chess 1883
forest jest offline  
Stary 11.12.2004, 19:34   #21
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
wiesz *******isz jak potluczony 5% upustu jak kupujesz za okolo 3000 to chyba dali ci zeby cie splawic
a co ty chcesz od warszawiakow masz jakis uraz psychiczny - zastanow sie co piszesz bo ostatnio widze ze masz same problemy i chyba nie mozesz sobie z nimi poradzic i szukasz jakiegos pocieszenia na forum

Dobrze gadasz ...
Stary 11.12.2004, 19:35   #22
47
Veni, Vidi, Vici.

Data rejestracji: 03.11.2003
47 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Co nie którzy musza się dowartościowywać na forum: żałosne to i straszne ;(
Pozdro

Hitman Blood Money

Moj status w Americas Army
47 jest offline  
Stary 11.12.2004, 19:40   #23
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Memo...5% to ja dostaje za to ze kupilem u nich czesci za 5000zl...(wujas chcial kompa to skladalem...ale mniejsza o to)
Dali tobie 5% zebys sie cieszyl jak dziecko z pozytywki, a tak naprawde pozbyli sie ciebie.
Co do sprawy z TPSA-są minimalne szanse (u mnie byla walka z rachunkami - nie przez sądy - ale wygralismy w domu z TPSA. Okazalo sie ze zle dane wpisywali i liczyli mi podwojnie...ehhh...dluga historia) sądownie ciezko bedzie wygrac.Ale zycze powodzenia memo
Stary 11.12.2004, 19:42   #24
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Cytat:
Napisany przez Maciej
Dobrze gadasz ...
dzieki i nawzajem

takie male OT

5% od 3000 to dostaje 150 zeta rabatu czyli wychodzi po cenach normalnych w sklepach a nawet drozej bo jak sie dobrze poszukac to mozna znalesc ceny super

a te ceny super mozna znalesc nie majac nawet firmy i kupujac na osobe prywatna wiec

juz wiecej nie pisze bo szkoda pisac

Żale kierować TU lub TU
Juz nie szukam pracy

Ostatnio zmieniany przez Turboni : 11.12.2004 o godz. 19:45
Turboni jest offline  
Stary 11.12.2004, 19:52   #25
Posłany
BA/\//\/ED

Data rejestracji: 27.04.2003
Posłany w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
serio czy sciemniasz?
i jakie upusty? wiecej szczegolow prosimy memciu!
pozdro
heheh... Chcemy też tepsę straszyć?

Ja tam z tepsą nie mam nic wspólnego i niech tak zostanie =)
Stary 11.12.2004, 19:56   #26
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmm, Memo na 5 % to bym nawet nie patrzyl, jak masz na firme to kupuj w hurtowni a nie u tych detalistow.

Co do tej sprawy, to juz nie moge zliczyc ile ty spraw robisz, normalnie smiech na sali. Zreszta adwokaci kosztuja za darmo frajera nie znajdziesz.
ThanatoS jest offline  
Stary 11.12.2004, 20:36   #27
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
tepsa? tepsa ma klienta w dupie - ukladac sie nie bedzie a strona pozywajaca placi za WSZYSTKIE ekspertyzy bieglych z gory, zwrot dostaje dopiero po wygranym procesie [a i to nei zawsze]

prawnika akurat mozna znalesc za friko, jednak nie jest to dobry prawnik - bo to albo znajomy [a trzeba byc lubianym i to bardzo zeby prawnik tracil dla nas za darmo czas, a to trudne z trudnym charakterem] albo glodny praktyki student/aplikant, ktory moze sie podjac reprezentowania nas w sadzie [ale nie jako adwokat! i bez przyslugujacych mu uprawnien] - mi znajomy pomogl w sprawie z jednym z warszawskich sklepow, zadnego chodzenia po sadach nie bylo [bardzo duzo zachodu kosztuje zalozenie sprawy], wystarczyly 3h nad kodeksem i zapisami ustaw oraz orzeczeniami prezesa uokik'u zeby napisac ladne pismo do sklepu po ktorym rura im zmiekla [uokik moze nakladac na podmioty gospodarcze kary finansowe w postaci % od rocznego dochodu/obrotu - to sa POWAZNE kary, niejeden sklep musialby sie zamknac po nalozeniu takiej kary]

zreszta, dobrze napisal to kowalik [pozdrawiam] - za duzo tu muczenia...
Stary 11.12.2004, 21:37   #28
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli po za tym polkomtel sprawa się rozwiąla dalem im dowody na piśmie i oddali kasę. Po za tym tepsa uznała reklamację i w sądzie sprawa będzie toczyć się o brak bilingów. Po trzecie prawnik kosztuje?? Jak masz w rodzinie prawnika i to sędziego to zazwyczaj są to tzw przysługi koleżeńskie i dlatego niepłacę nic. Co do dużej ilości spraw miały być 3, 1 wobec polkomtela dzięki mojej cierpliwości rozwiązana pozytywnie, nawet niemusialem iść do sądu, sprawę chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat hahahaha żadnych niemieliście a nawet jak udowodnisz Turbonku to nic nie dostaniesz niska szkodliwość czynu.. Po czwarte mam łeb na karku i zanim w coś się walnę analizuję od podszewki . W wypadku tepsy mam mocne podstawy kwity listów poleconych kopie reklamacji nr wniosków reklamacyjnych i oni zaś mają zero podstaw aby wyjść z tego w prosty sposób , po za tym sprawa nie będzie toczyć się latami ale najwyzej rok a dlaczego niejestem warcholem wystarczy że wydadzą mi bilingi i przeprosiny na piśmie. Żegnam, Turboni zaliczam Ciebie do typowo polskich oszołomów warchołow koniec tematu.

jedna osoba pozytywna reputa i niezgadujcie kto bo niezgadniecie reszta no coment 6 negatywów

Ostatnio zmieniany przez memorando : 11.12.2004 o godz. 21:45
memorando jest offline  
Stary 11.12.2004, 21:47   #29
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

memorando przed okresem jestes czy jak?
ja myslalem, ze taki uzytkownik jak Ty z lbem na karku to nie robi tylu bledow ortograficznych... no ale sie pomylilem... widac plytko analizowales swoja wypowiedz.

A teraz powiem cos od siebie... rodzina w sadzie Ci nie pomoze, bo masz zakrotkie lapy zeby podskoczyc do tepsy - tutaj liczy sie kasa, a oni maja jej w ch***, a w takim kraju jak Polska to moga przekupic kazdego. W sumie nie o przekupienie tutaj chodzi bo ich po prostu stac na olewanie Ciebie i sadow.
Stary 11.12.2004, 21:53   #30
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Cytat:
Napisany przez memorando
powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli

chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat hahahaha żadnych niemieliście a nawet jak udowodnisz Turbonku to nic nie dostaniesz niska szkodliwość czynu..

Żegnam, Turboni zaliczam Ciebie do typowo polskich oszołomów warchołow koniec tematu.
po pierwsz nie jezdze taksowkami a po drugie jezdze duzo i na warszawskiej rejestracji nigdy mnie nic takiego nie spotkalo - moze ciebie to w takim razie zal mi ciebie

sam chciales zalozyc sprawe a mam ci zacytowac to co pisales na gg (po co - wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal)
niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca

ty mnie zaliczasz to spojrz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze .

czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami.

na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi

Żale kierować TU lub TU
Juz nie szukam pracy

Ostatnio zmieniany przez Turboni : 11.12.2004 o godz. 21:56
Turboni jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: