![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: bo moja sprwa jest w urzedzie ochrony konsumenta a jak chcialem zalatwic z nimi polubownie to sie nie odezwali ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#18 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Eee, a mi to tylko z komputronika maile przysłali że nici z płyt
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
![]() a co ty chcesz od warszawiakow masz jakis uraz psychiczny - zastanow sie co piszesz bo ostatnio widze ze masz same problemy i chyba nie mozesz sobie z nimi poradzic i szukasz jakiegos pocieszenia na forum ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Cytat:
Jak czytam ostatnie posty Twojego autorstwa to niezła farsa z tego wychodzi. Pozdrawiam F.
![]() |
![]() |
#21 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Co nie którzy musza się dowartościowywać na forum: żałosne to i straszne ;(
Pozdro
#23 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Memo...5% to ja dostaje za to ze kupilem u nich czesci za 5000zl...(wujas chcial kompa to skladalem...ale mniejsza o to)
Dali tobie 5% zebys sie cieszyl jak dziecko z pozytywki, a tak naprawde pozbyli sie ciebie. Co do sprawy z TPSA-są minimalne szanse (u mnie byla walka z rachunkami - nie przez sądy - ale wygralismy w domu z TPSA. Okazalo sie ze zle dane wpisywali i liczyli mi podwojnie...ehhh...dluga historia) sądownie ciezko bedzie wygrac.Ale zycze powodzenia memo
#24 | |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
![]() takie male OT ![]() 5% od 3000 to dostaje 150 zeta rabatu czyli wychodzi po cenach normalnych w sklepach a nawet drozej bo jak sie dobrze poszukac to mozna znalesc ceny super ![]() a te ceny super mozna znalesc nie majac nawet firmy i kupujac na osobe prywatna ![]() ![]() juz wiecej nie pisze bo szkoda pisac ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 Ostatnio zmieniany przez Turboni : 11.12.2004 o godz. 19:45 |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() Ja tam z tepsą nie mam nic wspólnego i niech tak zostanie =)
![]() |
#26 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Hmm, Memo na 5 % to bym nawet nie patrzyl, jak masz na firme to kupuj w hurtowni a nie u tych detalistow.
Co do tej sprawy, to juz nie moge zliczyc ile ty spraw robisz, normalnie smiech na sali. Zreszta adwokaci kosztuja za darmo frajera nie znajdziesz. |
![]() |
![]() |
#27 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
tepsa? tepsa ma klienta w dupie - ukladac sie nie bedzie a strona pozywajaca placi za WSZYSTKIE ekspertyzy bieglych z gory, zwrot dostaje dopiero po wygranym procesie [a i to nei zawsze]
prawnika akurat mozna znalesc za friko, jednak nie jest to dobry prawnik - bo to albo znajomy [a trzeba byc lubianym i to bardzo zeby prawnik tracil dla nas za darmo czas, a to trudne z trudnym charakterem] albo glodny praktyki student/aplikant, ktory moze sie podjac reprezentowania nas w sadzie [ale nie jako adwokat! i bez przyslugujacych mu uprawnien] - mi znajomy pomogl w sprawie z jednym z warszawskich sklepow, zadnego chodzenia po sadach nie bylo [bardzo duzo zachodu kosztuje zalozenie sprawy], wystarczyly 3h nad kodeksem i zapisami ustaw oraz orzeczeniami prezesa uokik'u zeby napisac ladne pismo do sklepu po ktorym rura im zmiekla [uokik moze nakladac na podmioty gospodarcze kary finansowe w postaci % od rocznego dochodu/obrotu - to sa POWAZNE kary, niejeden sklep musialby sie zamknac po nalozeniu takiej kary] zreszta, dobrze napisal to kowalik [pozdrawiam] - za duzo tu muczenia...
![]() |
#28 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli po za tym polkomtel sprawa się rozwiąla dalem im dowody na piśmie i oddali kasę. Po za tym tepsa uznała reklamację i w sądzie sprawa będzie toczyć się o brak bilingów. Po trzecie prawnik kosztuje?? Jak masz w rodzinie prawnika i to sędziego to zazwyczaj są to tzw przysługi koleżeńskie i dlatego niepłacę nic. Co do dużej ilości spraw miały być 3, 1 wobec polkomtela dzięki mojej cierpliwości rozwiązana pozytywnie, nawet niemusialem iść do sądu, sprawę chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat
![]() ![]() jedna osoba pozytywna reputa i niezgadujcie kto bo niezgadniecie reszta no coment 6 negatywów
Dotyk idący daleko poza definicję słowa instynkt...Julio Cortazar Ostatnio zmieniany przez memorando : 11.12.2004 o godz. 21:45 |
![]() |
![]() |
#29 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
memorando przed okresem jestes czy jak? ja myslalem, ze taki uzytkownik jak Ty z lbem na karku to nie robi tylu bledow ortograficznych... no ale sie pomylilem... widac plytko analizowales swoja wypowiedz. A teraz powiem cos od siebie... rodzina w sadzie Ci nie pomoze, bo masz zakrotkie lapy zeby podskoczyc do tepsy - tutaj liczy sie kasa, a oni maja jej w ch***, a w takim kraju jak Polska to moga przekupic kazdego. W sumie nie o przekupienie tutaj chodzi bo ich po prostu stac na olewanie Ciebie i sadow.
#30 | |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
![]() sam chciales zalozyc sprawe a mam ci zacytowac to co pisales na gg ![]() niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca ![]() ty mnie zaliczasz to spojrz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze . czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami. na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 Ostatnio zmieniany przez Turboni : 11.12.2004 o godz. 21:56 |
|
![]() |
![]() |
|
|