Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.12.2004, 17:09   #1
ikar39
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.01.2004
ikar39 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
-

krótko mówiąc powakl ich na ryj mnie tez wydymali
ikar39 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.12.2004, 17:11   #2
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
życzę ci naprawdę powodzenia.

pamiętajcie, aby zawsze wymagać od tym *****i numeru zgłoszenia oraz imienia i nazwiska osoby przyjmującej je.
nie dajcie się zbyć, a jeśli mimo to nie będą chcieli wam tego podać, dzwońcie do upadłego.
bo to wasza kasa.

woitas jest offline  
Stary 11.12.2004, 19:02   #3
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Powodzenia!
czero jest offline  
Stary 11.12.2004, 20:07   #4
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Eee, a mi to tylko z komputronika maile przysłali że nici z płyt
kodziu jest offline  
Stary 11.12.2004, 20:35   #5
47
Veni, Vidi, Vici.

Data rejestracji: 03.11.2003
47 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Co nie którzy musza się dowartościowywać na forum: żałosne to i straszne ;(
Pozdro

Hitman Blood Money

Moj status w Americas Army
47 jest offline  
Stary 11.12.2004, 20:40   #6
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Memo...5% to ja dostaje za to ze kupilem u nich czesci za 5000zl...(wujas chcial kompa to skladalem...ale mniejsza o to)
Dali tobie 5% zebys sie cieszyl jak dziecko z pozytywki, a tak naprawde pozbyli sie ciebie.
Co do sprawy z TPSA-są minimalne szanse (u mnie byla walka z rachunkami - nie przez sądy - ale wygralismy w domu z TPSA. Okazalo sie ze zle dane wpisywali i liczyli mi podwojnie...ehhh...dluga historia) sądownie ciezko bedzie wygrac.Ale zycze powodzenia memo
Stary 11.12.2004, 20:56   #7
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmm, Memo na 5 % to bym nawet nie patrzyl, jak masz na firme to kupuj w hurtowni a nie u tych detalistow.

Co do tej sprawy, to juz nie moge zliczyc ile ty spraw robisz, normalnie smiech na sali. Zreszta adwokaci kosztuja za darmo frajera nie znajdziesz.
ThanatoS jest offline  
Stary 11.12.2004, 21:36   #8
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
tepsa? tepsa ma klienta w dupie - ukladac sie nie bedzie a strona pozywajaca placi za WSZYSTKIE ekspertyzy bieglych z gory, zwrot dostaje dopiero po wygranym procesie [a i to nei zawsze]

prawnika akurat mozna znalesc za friko, jednak nie jest to dobry prawnik - bo to albo znajomy [a trzeba byc lubianym i to bardzo zeby prawnik tracil dla nas za darmo czas, a to trudne z trudnym charakterem] albo glodny praktyki student/aplikant, ktory moze sie podjac reprezentowania nas w sadzie [ale nie jako adwokat! i bez przyslugujacych mu uprawnien] - mi znajomy pomogl w sprawie z jednym z warszawskich sklepow, zadnego chodzenia po sadach nie bylo [bardzo duzo zachodu kosztuje zalozenie sprawy], wystarczyly 3h nad kodeksem i zapisami ustaw oraz orzeczeniami prezesa uokik'u zeby napisac ladne pismo do sklepu po ktorym rura im zmiekla [uokik moze nakladac na podmioty gospodarcze kary finansowe w postaci % od rocznego dochodu/obrotu - to sa POWAZNE kary, niejeden sklep musialby sie zamknac po nalozeniu takiej kary]

zreszta, dobrze napisal to kowalik [pozdrawiam] - za duzo tu muczenia...
Stary 11.12.2004, 22:37   #9
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli po za tym polkomtel sprawa się rozwiąla dalem im dowody na piśmie i oddali kasę. Po za tym tepsa uznała reklamację i w sądzie sprawa będzie toczyć się o brak bilingów. Po trzecie prawnik kosztuje?? Jak masz w rodzinie prawnika i to sędziego to zazwyczaj są to tzw przysługi koleżeńskie i dlatego niepłacę nic. Co do dużej ilości spraw miały być 3, 1 wobec polkomtela dzięki mojej cierpliwości rozwiązana pozytywnie, nawet niemusialem iść do sądu, sprawę chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat hahahaha żadnych niemieliście a nawet jak udowodnisz Turbonku to nic nie dostaniesz niska szkodliwość czynu.. Po czwarte mam łeb na karku i zanim w coś się walnę analizuję od podszewki . W wypadku tepsy mam mocne podstawy kwity listów poleconych kopie reklamacji nr wniosków reklamacyjnych i oni zaś mają zero podstaw aby wyjść z tego w prosty sposób , po za tym sprawa nie będzie toczyć się latami ale najwyzej rok a dlaczego niejestem warcholem wystarczy że wydadzą mi bilingi i przeprosiny na piśmie. Żegnam, Turboni zaliczam Ciebie do typowo polskich oszołomów warchołow koniec tematu.

jedna osoba pozytywna reputa i niezgadujcie kto bo niezgadniecie reszta no coment 6 negatywów

Ostatnio zmieniany przez memorando : 11.12.2004 o godz. 22:45
memorando jest offline  
Stary 11.12.2004, 22:53   #10
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak to zrozumiesz co mam na myśli

chcialem przeciw komputronikowi wytoczyć ale powiem wprost jesteście *****ami jak walczycie o te mobo jesteście warchołami i prostakami wystarczy przeczytać kodeks prawa cywilnego gdzie jest zawarty zapis że jedna ze stron ma prawo zerwać umowę bez podania przyczyn.... co do waszych strat hahahaha żadnych niemieliście a nawet jak udowodnisz Turbonku to nic nie dostaniesz niska szkodliwość czynu..

Żegnam, Turboni zaliczam Ciebie do typowo polskich oszołomów warchołow koniec tematu.
po pierwsz nie jezdze taksowkami a po drugie jezdze duzo i na warszawskiej rejestracji nigdy mnie nic takiego nie spotkalo - moze ciebie to w takim razie zal mi ciebie

sam chciales zalozyc sprawe a mam ci zacytowac to co pisales na gg (po co - wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal)
niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca

ty mnie zaliczasz to spojrz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze .

czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami.

na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1

Ostatnio zmieniany przez Turboni : 11.12.2004 o godz. 22:56
Turboni jest offline  
Stary 11.12.2004, 22:58   #11
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez Turboni
po pierwsz nie jezdze taksowkami a po drugie jezdze duzo i na warszawskiej rejestracji nigdy mnie nic takiego nie spotkalo - moze ciebie to w takim razie zal mi ciebie

chciales a mam ci zacytowac to co pisales na gg (po cobo wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal)
niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca

ty mnie zaliczasz to spojz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze .

czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami.

na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi
di k nędzy ja szukam pocieszenia że masz urojenia to się lecz masz od wódki już zespół korsakowa po za tym mi chodzi tylko o bilingi o gówniane bilingi, bo stary numer był zarejestrowany na barwkomp i oni dali mi go dlatego też się kłócę nieważne nieznasz sytuacji i oceniasz po ogólnikach musialbym ci wyslać dużo papierów zanim byś pojął że top nieużalanie się ale walka o swoje. Szkoda Turboni przegialeś i pierwszy czerwony dam tobie jak będę mógł z wyjasnieniem dlaczego
Stary 11.12.2004, 23:08   #12
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
di k nędzy ja szukam pocieszenia że masz urojenia to się lecz masz od wódki już zespół korsakowa po za tym mi chodzi tylko o bilingi o gówniane bilingi, bo stary numer był zarejestrowany na barwkomp i oni dali mi go dlatego też się kłócę nieważne nieznasz sytuacji i oceniasz po ogólnikach musialbym ci wyslać dużo papierów zanim byś pojął że top nieużalanie się ale walka o swoje. Szkoda Turboni przegialeś i pierwszy czerwony dam tobie jak będę mógł z wyjasnieniem dlaczego

czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem

bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg.

ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno.

ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego

wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 11.12.2004, 23:18   #13
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez Turboni
czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem

bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg.

ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno.

ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego

wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac
buhahaha a ty z tą ankietą lol kur**wa to zakpić sobie niemożna mega lol turbonku sztuką jest umieć zartować z siebie a ja to potrafię znam swoją wartość i nikogo nieslucham jak mowi o mnie slucham tylko siebie a wszystkie negatywne opinie mam w dupie , jestem empirystą muszę dotknąć sprawdzić zanim powiem że coś jest źle albo dobrze , a widzę że ty i niektórzy na tym forum dzialacie na zasadzie zero logiki analizy wykladniczej tylko slogany i utrwalone w zakutych lbach slogany typu memcio się uzala mam was w dupie i waszą opinię i tylko sam wiem ile jestem warty nie spisuję nikogo na straty jak ty i wielu z tego forum bo zakpili sobie albo zrobili w przeszlości błąd a czerwoną reputę daję tym tylko którzy naprawdę mnie zirytowali swoim prymitywizmem i brakiem logiki w ocenianiu sytuacji
Stary 11.12.2004, 22:47   #14
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

memorando przed okresem jestes czy jak?
ja myslalem, ze taki uzytkownik jak Ty z lbem na karku to nie robi tylu bledow ortograficznych... no ale sie pomylilem... widac plytko analizowales swoja wypowiedz.

A teraz powiem cos od siebie... rodzina w sadzie Ci nie pomoze, bo masz zakrotkie lapy zeby podskoczyc do tepsy - tutaj liczy sie kasa, a oni maja jej w ch***, a w takim kraju jak Polska to moga przekupic kazdego. W sumie nie o przekupienie tutaj chodzi bo ich po prostu stac na olewanie Ciebie i sadow.
Stary 11.12.2004, 23:24   #15
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
memo@ nei chce mi sie tu pisac wywodow ... pozyjemy zobaczymy ... powodzenia

Cytat:
Napisany przez memorando
... powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak ...
to tez tak zrobilem pare lat temu
to taksowkarz opowiadal mi jak to szkotow za skapstwo wyrzucili z ich kraju i zamieszkali w wielkopolsce ... tak pojawili sie pierwsi poznaniacy
a jak by atomowka pizgnela w rynek z kosiolkami to by frytki zasypaly cala polske

poznaniacy to bardzo mili ludzie ... umieja pic nie za swoje

btw ... a ty to tam jestes chyba od niedawna

Twoje uprawnienia: