![]() |
tpsa to zlodzieje!!
A więc jestem chyba pierwszym userem na forum który sklada oficjalnie sprawę do sądu przeciwko tpsa. Gnoje powiedzieli mi że zmienili neostradę na nowy numer i co się okazalo:) Niezmienili tego od pól roku i zabanowali mi neo. Mam teraz modem a w poniedzialek skladam pozew. Już mam adwokata i bandę zlodziei z sądu przygotowanych na ostrą jazdę. Powiem wam krótko sprawdzajcie zamówione uslugi w tepsie bo potem okaze się że nikt jej nie wprowadzil do systemu i placicie 2 razy więcej:) Skladam oficjalne wypowiedzenie im w poniedzialek plus sprawa o odszkodowanie zlamanie ustawy o prawie telekomunikacyjnym , zlamanie ogólne przepisow prawa kodeksu cywilnego:) Życzcie mi dobrze :))))
|
g00d luck ; ]
|
Zycze powodzenia :)
Oj, ty tymi sprawami w sadach sie wykonczysz :) |
Krowa która dużo muczy mało mleka daje,,,
|
"memorado -Jestem BOSKI" super podpis :)
mam nadzieje , że starczy ci kasy na adwokata ...;) |
Jak tak dalej pójdzie to sam możesz zostać adwokatem bo będziesz miał obeznanie :spoko:
Ale z telekomuną możesz się rozprawic :) Good Luck & Have Fun :P |
Cytat:
JAK CI BRAKNIE KASY NA SAD TO SIE NA FORUM ZRZUTE ZROBI (a jakbys sie nagloscnilo to mozna zrobic ogolnopolska akcje - pomoz Memo w walce z tepsa ) ps za***isty tekscior :D |
@Memo powodzenia :spoko:
Jest jeszcze sprawa z komputronikiem :D |
Witam!
Zycze Ci powodzenia, ale patrzac realnie nie wygrasz tej sprawy... a teraz optymistycznie: proces bedzie sie ciagnal latami, a jak w koncu wygrasz to i tak kasy nie dostaniesz. No ale walcz jak masz czas, pieniadze i mocne nerwy. |
-
krótko mówiąc powakl ich na ryj mnie tez wydymali
|
życzę ci naprawdę powodzenia.
pamiętajcie, aby zawsze wymagać od tym *****i numeru zgłoszenia oraz imienia i nazwiska osoby przyjmującej je. nie dajcie się zbyć, a jeśli mimo to nie będą chcieli wam tego podać, dzwońcie do upadłego. bo to wasza kasa. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Powodzenia!
|
Cytat:
i jakie upusty? :P wiecej szczegolow prosimy memciu! :) pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:56. |