Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.12.2004, 21:58   #31
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
po pierwsz nie jezdze taksowkami a po drugie jezdze duzo i na warszawskiej rejestracji nigdy mnie nic takiego nie spotkalo - moze ciebie to w takim razie zal mi ciebie

chciales a mam ci zacytowac to co pisales na gg (po cobo wiesz dokladnie a nie bede cie osmiesal)
niska szkodliwosc czyny jest do kwoty 10000 zeta a nie jak przy moim zamowieniu prawie 20000 - wiec moze czytales ale nie do konca

ty mnie zaliczasz to spojz na siebie i popatrz kim jestes - czlowiekiem ktory ciagle ma klopoty, kompleksy i szuka pocieszenia na forum. nie potrafisz sie dowartosciowac to zakladasz glupie tematy na forum i myslisz ze ci cos pomoze .

czasami pomysl co piszesz bo niestety twoj wiek nie idzie w parze z niektorymi rzeczami.

na tym koncze i nie odpisuj poniewaz nie mam zamiaru pisac wiecej i przytaczac twoje bezsensowne wypowiedzi
di k nędzy ja szukam pocieszenia że masz urojenia to się lecz masz od wódki już zespół korsakowa po za tym mi chodzi tylko o bilingi o gówniane bilingi, bo stary numer był zarejestrowany na barwkomp i oni dali mi go dlatego też się kłócę nieważne nieznasz sytuacji i oceniasz po ogólnikach musialbym ci wyslać dużo papierów zanim byś pojął że top nieużalanie się ale walka o swoje. Szkoda Turboni przegialeś i pierwszy czerwony dam tobie jak będę mógł z wyjasnieniem dlaczego

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.12.2004, 22:08   #32
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
di k nędzy ja szukam pocieszenia że masz urojenia to się lecz masz od wódki już zespół korsakowa po za tym mi chodzi tylko o bilingi o gówniane bilingi, bo stary numer był zarejestrowany na barwkomp i oni dali mi go dlatego też się kłócę nieważne nieznasz sytuacji i oceniasz po ogólnikach musialbym ci wyslać dużo papierów zanim byś pojął że top nieużalanie się ale walka o swoje. Szkoda Turboni przegialeś i pierwszy czerwony dam tobie jak będę mógł z wyjasnieniem dlaczego

czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem

bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg.

ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno.

ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego

wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 11.12.2004, 22:18   #33
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez Turboni
czy ty czlowieku czytasz co ja napisalem

bo chyba nie ja pisze o komputroniku a ty dalej ciagniesz temat rachunkow, ktore mnie obchodza jak zeszloroczny snieg.

ja mam urojenia - raczej nie ale ty chyba masz wiec sie lecz bo niedlugo moze byc zapozno.

ja przeginam a twoj topic jaki jest memcio ( czy jakos tak) z ankieta to co bylo - wychodzilo z niego na to ze potrzebujesz sie dowartosciowac nic innego

wiec ja w takim razie tez nie omieszkam ci dac negatywa i bez wyjasnien bo wyjasnilem to wszystko tu i nie mam zamiaru sie powtarzac
buhahaha a ty z tą ankietą lol kur**wa to zakpić sobie niemożna mega lol turbonku sztuką jest umieć zartować z siebie a ja to potrafię znam swoją wartość i nikogo nieslucham jak mowi o mnie slucham tylko siebie a wszystkie negatywne opinie mam w dupie , jestem empirystą muszę dotknąć sprawdzić zanim powiem że coś jest źle albo dobrze , a widzę że ty i niektórzy na tym forum dzialacie na zasadzie zero logiki analizy wykladniczej tylko slogany i utrwalone w zakutych lbach slogany typu memcio się uzala mam was w dupie i waszą opinię i tylko sam wiem ile jestem warty nie spisuję nikogo na straty jak ty i wielu z tego forum bo zakpili sobie albo zrobili w przeszlości błąd a czerwoną reputę daję tym tylko którzy naprawdę mnie zirytowali swoim prymitywizmem i brakiem logiki w ocenianiu sytuacji
Stary 11.12.2004, 22:24   #34
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
memo@ nei chce mi sie tu pisac wywodow ... pozyjemy zobaczymy ... powodzenia

Cytat:
Napisany przez memorando
... powiem krótko turboni rozczulasz mnie wsiądż do taxówki w poznaniu i powiedz że jesteś warszawiak ...
to tez tak zrobilem pare lat temu
to taksowkarz opowiadal mi jak to szkotow za skapstwo wyrzucili z ich kraju i zamieszkali w wielkopolsce ... tak pojawili sie pierwsi poznaniacy
a jak by atomowka pizgnela w rynek z kosiolkami to by frytki zasypaly cala polske

poznaniacy to bardzo mili ludzie ... umieja pic nie za swoje

btw ... a ty to tam jestes chyba od niedawna
Stary 11.12.2004, 22:25   #35
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
buhahaha a ty z tą ankietą lol kur**wa to zakpić sobie niemożna mega lol turbonku sztuką jest umieć zartować z siebie a ja to potrafię znam swoją wartość i nikogo nieslucham jak mowi o mnie slucham tylko siebie a wszystkie negatywne opinie mam w dupie , jestem empirystą muszę dotknąć sprawdzić zanim powiem że coś jest źle albo dobrze , a widzę że ty i niektórzy na tym forum dzialacie na zasadzie zero logiki analizy wykladniczej tylko slogany i utrwalone w zakutych lbach slogany typu memcio się uzala mam was w dupie i waszą opinię i tylko sam wiem ile jestem warty nie spisuję nikogo na straty jak ty i wielu z tego forum bo zakpili sobie albo zrobili w przeszlości błąd a czerwoną reputę daję tym tylko którzy naprawdę mnie zirytowali swoim prymitywizmem i brakiem logiki w ocenianiu sytuacji
wiesz co nie chce mi sie juz pisac bo ta wymiana zdan do niczego nie prowadzi.

ale twoje opowiesci dziwnej tresci mnie ostatnio rozwalaja.

a rozmowe zakoncze cytatem "krowa ktora duzo muczy malo mleka daje" i wiecej tu nie napisze bo mi sie juz poprostu nie chce a jak masz cos do mnie to napisz to na priv.

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 11.12.2004, 23:24   #36
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Turboni
nie ma co z nim wogóle dyskutować ...daj sobie spokój i luz.
Bo oberwiesz jeszcze od memorada ...DEZAPROBATE tak jak Ja :

Ostatnio zmieniany przez Maciej : 11.12.2004 o godz. 23:28
Maciej jest offline  
Stary 11.12.2004, 23:33   #37
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Proponuje zamknąć temat bo nie ma sensu, chyba ze w tym samym memorando napiszesz ze pozywasz ATI za niedopracowane sterowniki...Czlowieku co ty kombinujesz?Najezdzasz na Turboniego jakby nie wiem co powiedzial - a powiedzial wszystko ok. I bez ciagniecia tematu

PS.memorando - Dzieki za DEZAPROBATE
Stary 11.12.2004, 23:38   #38
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
dawno już nie było takiej zadymy na tym forum...

woitas jest offline  
Stary 11.12.2004, 23:48   #39
siwy_mw
dzien sadu juz blisko

Data rejestracji: 05.11.2002
siwy_mw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
dawno już nie było takiej zadymy na tym forum...
no fakt jakies 10 dni temu ^_^ ^_^ ^_^
Stary 11.12.2004, 23:49   #40
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@memo -
"dopoki siostra żyje" - a co, niebawem wybiera sie na temten swiat?

Sory, ale tylko jelop wierzy tepsie na slowo...

Ja zanim zaczolm dzwonic "darmowe weekendny" 3X zadzonilem na blekitna linie zeby sie upewnic ze jest aktywowane

5%??!!tyle,to ja mam w sklepie spozywczym pod blokiem, bo mnie sprzedawczyni lubi... bez jaj
Stary 11.12.2004, 23:50   #41
siwy_mw
dzien sadu juz blisko

Data rejestracji: 05.11.2002
siwy_mw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
5%??!!tyle,to ja mam w sklepie spozywczym pod blokiem, bo mnie sprzedawczyni lubi... bez jaj
fakt 5% to zaden upust tylko czysta kpina ze strony kopmutronika
Stary 12.12.2004, 01:15   #42
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ojjj "memcio", do tej pory to Cie bronilem, ale teraz to przestane... bo te % to mnie ro****alo za te 5% to bym sie wysrac na nich nie chcial... jedziesz po wszystkich nie wiadomo za co... a co do sprawy z tp sa... to powiedziec moge Ci tyle... ze moj pra (albo jeszcze raz pra)-dziadek sie sadzil z carem rosji... dlatego teraz moi rodzice nie sa znajomymi kulczyka :
pozdro
Stary 12.12.2004, 09:39   #43
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez mallow
ojjj "memcio", do tej pory to Cie bronilem, ale teraz to przestane... bo te % to mnie ro****alo za te 5% to bym sie wysrac na nich nie chcial... jedziesz po wszystkich nie wiadomo za co... a co do sprawy z tp sa... to powiedziec moge Ci tyle... ze moj pra (albo jeszcze raz pra)-dziadek sie sadzil z carem rosji... dlatego teraz moi rodzice nie sa znajomymi kulczyka :
pozdro
5% owszem bylo ale jeszcze coś....i niemogę gadać na ten temat facet z federacji konsumenta powiedzial że tylko frajer będzie się sądzić bo sąd uzna to za warcholstwo po za tym zapis mają na stronie komputronik za błędy nie odpowiada... i jeszcze jedno 5 % plus 5 % daje 10 % i plus to co dostalem osobno a olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim
Stary 12.12.2004, 09:44   #44
memorando
Młody żonkoś

Cytat:
Napisany przez Kasprzak
Proponuje zamknąć temat bo nie ma sensu, chyba ze w tym samym memorando napiszesz ze pozywasz ATI za niedopracowane sterowniki...Czlowieku co ty kombinujesz?Najezdzasz na Turboniego jakby nie wiem co powiedzial - a powiedzial wszystko ok. I bez ciagniecia tematu

PS.memorando - Dzieki za DEZAPROBATE

co do negatywa dla was jak nie ma opisu pod spodem to niejest negatyw ostry ale mający na celu nawrócić was na wlasciwe tory. Nieopisalem calej sytuacji z tepsą jak poprosicie wyjąsnię wszystko. Fakt niejesteście jasnowidzami dlatego też opiszę jutro dokladnie sprawę a może zmienicie zdanie. Pozdrawiam
Stary 12.12.2004, 10:50   #45
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
[...]a olalem sprawę z komputronikiem bo po prostu wisialy mi mobo na intela nie jestem taki biedny jak turbusek aby żebrać o 3 plytki glowne tak jak napisalem nie jestem żebrakiem jak turbusek aby żebrać o tem mobo dlatego tylko olalem i jeszcze ich wyśmialem za te 5 % zresztą mam w dupie jazdy na mnie pojeźdcie na żebraku turbonim
To co myślisz o Turboni`m zostaw to dla siebie,,,albo powiedż mu to na priv lub spotkajcie się. Nie będziesz wykorzystywał Forum aby komuś ubliżać publicznie, a tym bardziej obrażał kogoś, Jak pisze regulamin ...nie będą tolerowane wypowiedzi, których forma lub treść może sugerować niedostosowanie wiekowo-emocjonalne w jakimkolwiek stadium.
Nie jesteś godzien usera tego Forum...przegiołeś na całej linii.

Twoje uprawnienia: