![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Już nie mam więcej pytań...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
No to pokazał swoje prawdziwe oblicze. |
|
|
|
|
#3 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
screen sprzed 3min
|
|
|
|
|
#4 |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
No moze ja sie wypowiem
![]() Wiec tak z tego co widze to nie ciekawie ale ja jakos miedzy @turbonim przesylalem sobie paczki nie bylo zadnych problemow a takze jest z niego super gosc jak i z ciebie @vizzard ale to juz jest wasza prywtana sprawa.Turboni nic nie napisal na swoja obrone bo wystarczy popatrzec na topik i jego tytul dosyc agresywny mysle ze moze chlopak ma duzo na glowie i naprawde czas mu nie dopisuje moze wyjasnijcie to spokojnie ja pogadam z @turbonim co jest grane moze da sie to jakos rozwiazac i odkrecic . Ale teraz co do gg bez kometarza ostro pojechal
|
|
|
|
|
#5 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
róźne rzeczy widziałem w życiu, ale tym to mnie zagiął totalnie...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 21.03.2005 o godz. 00:26 |
|
|
|
|
#6 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
|
#7 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@woitas nie tylko Ciebie. Teraz to napewno sie temat wyczerpal...
|
|
#8 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
??
|
|
|
#9 | |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Nie pisałem nic bo chciałem zobaczyc co napisze Turboni.
Ale widze ze za niego inni pisza wstawiajac screeny okna gg. Potem wszyscy sie dziwia ze ludzie boja sie kupowac na allegro, bo przeciez malo jest nieuczyciwych ludzi, a tutaj idealny przykład. Niby kazdy z nim rozmawial, on z nami tez, sluzyl rada czasami, ale plan wymyslil wyludzenia. Dziwne zachowanie naprawde dziwne. Gestem normalnosci byloby tez przyznac sie publicznie do tego a nie jeszcze pisac "...tym nieudacznikom z forum że..." - tacy nieudacznicy to po co sie rejestrowal zeby z nieudacznikami przebywac. Jednego nabierze ale juz nie nastepnych. Vizzard jest niestety tym oszukanym no i oczywiscie stary, kondolencje za to ... Pozdrawiam ehhh co sie dzieje na tym swiecie
|
|
|
#11 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Zamykam (bo juz naprawde niema nad czym debatowac)...
![]() [ide spac ]
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 21.03.2005 o godz. 00:47 |
|
|
|
|
#12 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cwaniak jeden za 70 zł. Coś nie pasuje to zapraszam do rozwiązania problemu. ![]() @MacGyver - sory, ale dla mnie temat nie jest zamknięty, inni też by chcieli się pewnie wypowiedzieć. Wyloozuj z tymi kłódkami trochę. :\
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 21.03.2005 o godz. 07:08 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... bardzo mi przykro VIZZARD, nie będzie to dla Ciebie żadna pociechą, ale ja też bardzo się zawiodłem na 2 osobach, za które bym głową ręczył (czyli już bym bez głowy od dawna chodził). Nie są to osoby z Forum, ale z jak najbardziej realnego życia.
|
|
#14 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nie jest to dla mnie pociechą oczywiście Ale naprawdę do tej pory nie mogę zrozumieć Dlaczego on tak zrobił? ![]() Znacie go przecież I niektórzy szczerze tu powątpiewali o tym co tu napisałem Mieliście o nim inne zdanie I ja zresztą też A co mam myśleć teraz? ![]() Mało tego Zamiast jeszcze sensownie wyjaśnić tę sytuację To ma jeszcze pretensje o zmieszanie z błotem Bardzo ciekawe podejście ... Co do tych organów - to się właśnie zastanawiam Mam po prostu opory - w końcu kupę czasu tu obcowaliśmy Co innego bowiem jak się kupuje przez allegro Czy od kogoś obcego Takich trzeba gnoić jak nie wiem co Ale tu trochę boli - chyba, że ktoś ma właśnie takie podejście i ma wszystkich w dupie A wszystkich wkoło traktuje jak kretynów i półgłówków W takich sytuacjach nadstawianie drugiego policzka nie jest chyba słusznym rozwiązaniem I nieraz bardzo można się zdziwić Ale jeszcze poczekam Jak zresztą wszyscy tutaj chciałbym usłyszeć coś sensownego ![]() Chociaż po czymś takim już nigdy nic nie będzie takie jak dawniej ...
|
|
|
|
#15 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VIZZARD!
Daj sobie spokój z organami... więcej nerwów będzie Cię to kosztowało niż to warte... niech Turboni zachleje się, aż sra...czki dostanie za te 70 zł... |
|
|
![]() |
|
|