Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.12.2005, 22:05   #31
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pepperman & andrzejj9 - nie przecze, moze macie racje i oby tak bylo ale w tej chwili w polsce nie ma dobrych jakosciowo tv plazmowych - i temu tez nie zaprzeczycie a co jest dzis w japonii czy stanach... jak bedzi u nas to pogadamy
ogladalem juz tv po kilknascie tysiecy z pieknym logo odtwarzacza dvd utrwalonym na ekranie... egzemplarze wystawiennicze w sklepach po miesiacu... a to oznacza ze w domu to tez sie stanie - tyle ze po np roku...

Ice - to moze jakis samsung? albo cos z innej beczki - laptop, aparat cyfrowy, projektor... albo zestaw kina a tv dokupic z wlasnej kieszeni crteka?
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.12.2005, 22:14   #32
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
pepperman & andrzejj9 - nie przecze, moze macie racje i oby tak bylo ale w tej chwili w polsce nie ma dobrych jakosciowo tv plazmowych - i temu tez nie zaprzeczycie
nie śmiem się nie zgodzić

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.12.2005, 22:24   #33
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez demek
(...) nie mniej jednak za 4300 wolalbym kupic 32 cale kineskop i będzie na pewno lepszy niz ten lcd(...)
Święta prawda - żeby na telewizor wydać 4300 zł !! Za tą sumę kupiłbym niezły TV, dobre DVD i video i niezłą wieże. I podejrzewam że jeszcze by zostało na conajmniej kilka filmów Albo kompa z ekstra peryferiami.

Tak naprawdę największą zaletą LCD - tak mi się wydaje, jest fakt, że są lekkie i cienkie !! I zużywają chyba też mniej energii.
Bo poza tym to raczej dziś moda głównie.

Cytat:
Napisany przez Ice
(...) maly tv 21" (...)
Bez przesady - mały to jest 14 - i sam taki mam od 13 lat - i raczej nie narzekam. Oczywiście wszystko zależy od pokoju jaki się ma - bo np. w standartowym mieszkaniu większy telewizor niż 25 cali to może być już czasem problem (wiem bo sąsiedzi mają 27 - i wcale to nie jest takie wygodne).
A co do firm - o LG mam takie sobie zdanie. Mam ich napędy w kompie - CD ma już 6 lat i jest OK, nagrywarka niecały rok - jak na razie nie narzekam - a DVD - dwa miesiące - mało używam, więc trudno nawet stwierdzić.
A co do telewizorów - to moja 14 to właśnie stare LG - czyli Goldstar - i powiem tak - swoje wady ma - może nawet takie co by niektórych denerwowały. Ale jeden plus ma - od tych 13 lat nie była ani razu naprawiana - i dopiero od około 3-4 miesięcy czasem ginie jej na chwilę obraz.

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.12.2005, 23:13   #34
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
ja ostatnio nawet w hypernovej widzialem plazme Szajsunga z zabezpieczeniem przed wypaleniem statycznym czy jakos tak..
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.12.2005, 23:15   #35
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
pepperman & andrzejj9 - nie przecze, moze macie racje i oby tak bylo ale w tej chwili w polsce nie ma dobrych jakosciowo tv plazmowych - i temu tez nie zaprzeczycie a co jest dzis w japonii czy stanach... jak bedzi u nas to pogadamy
ogladalem juz tv po kilknascie tysiecy z pieknym logo odtwarzacza dvd utrwalonym na ekranie... egzemplarze wystawiennicze w sklepach po miesiacu... a to oznacza ze w domu to tez sie stanie - tyle ze po np roku...

Ice - to moze jakis samsung? albo cos z innej beczki - laptop, aparat cyfrowy, projektor... albo zestaw kina a tv dokupic z wlasnej kieszeni crteka?
jesli plazma to tylko pioneer . tylko, ze te kosztuja
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.12.2005, 23:45   #36
mensir67pl
***3665;***1769;***1758;

Data rejestracji: 21.04.2004
mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mensir67pl jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pepperman
jesli plazma to tylko pioneer . tylko, ze te kosztuja
O TAK i najlepiej sam monitor (bez tunera) i do tego sprzet BOSS-a

i tylko oblizywac sie

mensir67pl jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2005, 00:01   #37
Ice
***Fakt jest faktem..***

Data rejestracji: 09.05.2002
Ice zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal

Właśnie ktos mu polecal samsunga ... modelu nie pamietam, ale jutro bede wiedzial jaki.

Pozdrawiam Ice
Ice jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2005, 00:05   #38
Ice
***Fakt jest faktem..***

Cytat:
Napisany przez ro29

Bez przesady - mały to jest 14 - i sam taki mam od 13 lat - i raczej nie narzekam. Oczywiście wszystko zależy od pokoju jaki się ma - bo np. w standartowym mieszkaniu większy telewizor niż 25 cali to może być już czasem problem (wiem bo sąsiedzi mają 27 - i wcale to nie jest takie wygodne).
Pozdrawiam
ro29
Pokoj jest sredniej wielkosci.... ale jezeli chce sie budowac cos w stylu "media center" to tv 21" niezbyt do tego pasuje a od czegos trzeba zaczac wiec padlo na tv

Pozdrawiam Ice
Stary 21.12.2005, 02:08   #39
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ice
Pokoj jest sredniej wielkosci.... ale jezeli chce sie budowac cos w stylu "media center" to tv 21" niezbyt do tego pasuje a od czegos trzeba zaczac wiec padlo na tv
Witam !
Akurat z tym to raczej się zgodzę - jeśli to ma być podstawą do budowy czegoś w stylu "media center" to te 21 cali to rzeczywiście trochę mało.

A co do pojęcia "średniej wielkości" - to nie chcę być posądzony że się czepiam - ale to pojęcie jest bardzo względne - chociażby z tego powodu, że czym innym to będzie dla mieszkającego w klasycznym mieszkaniu z lat 70-tych ( i to też zależy jakim M !), czym innym dla mieszkańca dzisiejszych bloków, a zupełnie inaczej się na to patrzy, gdy mieszka się w domku.
Ja mam pokój niecałe 10 metrów kwadratowych - i też zaliczam go do średnich (mały ma w mieszkaniu niecałe 6 metrów kwadratowych )

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2005, 23:13   #40
Ice
***Fakt jest faktem..***

Namówiłem jednak brata na mały "kompromis" chyba dołozy pare złotych i kupi jakis dobry tv 29-30" + jakis komp media center + głosniki 5.1
Mysle ze bedzie ok. Tylko teraz pytanie jakiej firmy i jaki tv do 2500zł??

Pozdrawiam Ice
Stary 22.12.2005, 08:36   #41
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pasikonik pm11p 32" 16/9 (mniejsze sa 4/3 z tej serii) - mam i polecam, przegania jakosciowo sonego 75costam, ktory jest drozszy)
albo jakis sajsung z krotka dupa (radze najpierw przetestowac szczegolnie tryby skalowaniaobrazu, bo znam tylko z opinii - ponoc fajny sprzet)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: