Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.03.2011, 17:28   #1
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
No to sprawa jasna.
Basia w ogólności rację ma, ale tu mamy do czynienia z innym przypadkiem.

To klecha ci pewnie publicity zrobił. Gdy sprowadziłem się na wieś, po pierwszym naszym spotkaniu mówił o mnie na kazaniu, jak to wieś gadała "spadłem z ambony". Ale kij mu w oko, nie przejąłem się tym i słusznie. Pod koniec graliśmy w karty, zrobiłem mu też stronę www, chociaż na mszy byłem dokładnie raz i to 5 minut.

Księdza trzeba wpuszczać, można sobie z nim pogadać o różnych rzeczach. W większości to są jednak ludzie wyedukowani i doświadczeni, ciekawi.

//edit
i stówkę też raz na rok dać
złotówki nie dam i nie wpuszczę akyszzz
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.03.2011, 11:03   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie wiem jak tam u Ciebie, ale u mnie młodzi łysi muszą zdejmować kaptury jak radiolka jedzie. Szacunek dla starszych.
Nieodwzajemniony...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.03.2011, 11:16   #3
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Deckard, może zwróciłeś uwagę,że Cie nie osądzam, tylko po prostu realistycznie wątpię czy się dogadasz z tą kobietą. A moje porady nie są złośliwe tylko naprawdę myślę jakbyś miał sobie pomóc.
Na łysinę niestety nic nie poradzę, teraz ludzie już po 20 zaczynają łysieć.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.03.2011, 12:24   #4
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Także kwestia środowiska. A ono jest coraz gorsze. Słabsze jednostki , aby być akceptowane przyjmują postawy grupy.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.03.2011, 13:40   #5
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Może spróbuj po większej dobroci. Mianowicie zrób wywiad, jakie ta starowinka słodkości lubi i przy nich spróbuj omówić sprawę, nawet dochodząc do tego wygłuszania sufitu.
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.03.2011, 15:47   #6
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Tak hajtnąć się łatwo jest.
Najpierw pożyć trzeba bo kościelnych rozwodów raczej nie ma, a jak czarny tego nie rozumie to my nie dogadamy się nigdy.
Stary 28.03.2011, 15:52   #7
Banana Coctail
Banned

Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Taniej wyszłaby butelka wódki co jakiś czas i rozgrzeszenie we własnym gronie z głupot co się zrobiło - ale co kto lubi.
Stary 28.03.2011, 22:42   #8
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Skąd Ty znasz takie przeboje o "przedwojennej młodzieży" ?
Perkusja jest instrumentem mało melodycznym.
Wyglądam jak Hoss, ale na skrzypcach nie gram
Mam talent!
X factor!
Jaka to melodia!
Stary 28.03.2011, 23:05   #9
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
Tak hajtnąć się łatwo jest.
Najpierw pożyć trzeba bo kościelnych rozwodów raczej nie ma, a jak czarny tego nie rozumie to my nie dogadamy się nigdy.
Myślę, że rozumie.
Tylko po pierwsze prowadzi interes (opłaty za ślub), po drugie zaczyna negocjacje od najwyższych wymagań, jak to w negocjacjach bywa. A jak ma negocjować, skoro mu owieczka ucieka.

Jeśli ksiądz negocjować nie chce, to widocznie koperta za cienka. Za porady duchowe też płacić trzeba.

Natomiast tak ukrywać się i nagle wyskoczyć do ślubu... Mówi się, że Kościół jest zakłamany a wydaje mi się, że to wierni są zakłamani (nie bierz osobiście, nie znamy się, mówię ogólnie - niekoniecznie o Tobie)

Basiu - non problemos, priv.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.03.2011, 12:38   #10
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
Jeśli ksiądz negocjować nie chce, to widocznie koperta za cienka. Za porady duchowe też płacić trzeba.
Kryzys jest! Interes ? Akwizytorów zapraszamy jutro! Nikt go o takie porady nie prosi.
Nikt się nie ukrywa, wszystko w swoim czasie.
Stary 28.03.2011, 23:53   #11
basia21
Użytkowniczka

Data rejestracji: 05.02.2010
basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
@basia21 nie wiem jak Ty ale ja pracuje po 12h dziennie i nie chce mi się , nie mam ochoty cokolwiek komukolwiek udowadniać jest milion ciekawych rzeczy które można robić w wolnym czasie którego mam mało, nie będę go tracić na problemy i fanaberie staruszki
jeśli przeszkadzają jej normalne codzienne czynności to jej problem nie mój
EOT z mojej strony
Pierwszy post w tym temacie:

Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
Witam.
Mam problem, mieszkam w domku 6 rodzinnym...
Ale Ty niezdecydowany jesteś. Pytanie retoryczne, bo jak widzę zakończyłeś rozmowę. To czyj to w końcu jest problem? Wygląda na to, że teraz już tylko nasz, tzn. biorących udział w tej dyskusji

Pozdrawiam

Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Skąd Ty znasz takie przeboje o "przedwojennej młodzieży" ?
To były zespoły i piosenki pokolenia mojego brata: Czerwone Gitary, Skaldowie, Trubadurzy... Słuchał on, podsłuchiwałam i ja. Nawet po latach mi się nie znudziły.

Po dziś dzień mam w domu winylowe longplaye z nagraniami piosenek z tamtych lat (wtedy ukradkiem bratu podkradanych). Tyle że odtworzyć już nie ma na czym, bo adapter wydaje z siebie tylko jakieś niezidentyfikowane dźwięki. Czerwone Gitary lubiłam najbardziej, jeszcze z okresu, kiedy w zespole był Krzysztof Klenczon.

Piosenkę o przedwojennej młodzieży (Co z nas wyrośnie) mieliśmy na singlu razem z Kto za tobą w szkole ganiał, Powiedz stary, gdzieś ty był...
i Ładne oczy masz

Słuchałam tego na okrągło.
Natomiast na okładce longplaya były teksty kilkunastu nagranych na płycie piosenek (nieoceniona pomoc w czasach niemożności skorzystania z Googla ).
Podobała mi się nostalgiczna Ballada pasterska, My z XX wieku....
Cytat:
Mam talent!
X factor!
Jaka to melodia!
Brałeś udział w tych programach?
Stary 29.03.2011, 09:17   #12
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez basia21 Podgląd Wiadomości
Pierwszy post w tym temacie:

Ale Ty niezdecydowany jesteś. Pytanie retoryczne, bo jak widzę zakończyłeś rozmowę. To czyj to w końcu jest problem? Wygląda na to, że teraz już tylko nasz, tzn. biorących udział w tej dyskusji

Pozdrawiam
nie nie, po prostu porozmawiałem sobie z dzielnicowym i stwierdził jednoznacznie to jej problem nie mój , nie mam sie tym przejmować
zreszta sprawa tej Pani jest znana
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.03.2011, 00:12   #13
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Będziecie starzy, będziecie zrzędzić.
Stary 29.03.2011, 00:29   #14
basia21
Użytkowniczka

Data rejestracji: 05.02.2010
basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>basia21 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Będziecie starzy, będziecie zrzędzić.
Niby kto?

Ty też będziesz stary:

Stary jesteś, śmierć Cię czeka.
Garbarz po twą skóre pośle.
Juz niedługo twego życia,
mój ty, stary, durny ośle.

Aurelia vel Genowefa Bombke

Cytat z M. Musierowicz, która włożyła te słowa w usta ośmio może dziewięcioletniej dziwczynki, bohaterki Jeżycjady. Fajna familijna saga.
Stary 31.03.2011, 21:05   #15
Banana Coctail
Banned

Idź stąd bezbożniku i kosmopolito!
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: