![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
a piej se piej mapsajm!
widocznie źle mnie zrozumiałeś. Te państwa to przykłady!!! Jak także pisałem!Wiadome, że chodzi o porównanie "wschodu-zachodu"! AMEN prrrrrrrr
|
|
#2 | |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
trzymaj tak dalej:cool:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
o co Ci stary chodzi?! Co ty chcesz przez tą swoją całą psychologie udowodnić?! Może i mam poczucie humoru, ale nie w takich tematach. Nie kpie sobie tu z niczego! I ty dobrze o tym wiesz ! Referendum nadchodzi, ponad połowa polaków na nie nie pójdzie i głównie Ci co nie pójdą potem będę na coś narzekać, komentować to co się stało do czego nawet ręki nie przyłożyli. Tak jest przy każdych wyborach! Nie chodzą na wybory, a potem narzekają na wybór! Mapsajm! Skończmy! Wiem zresztą, że ten post był troche zabawny , ale przesłanie jest prawdziwe i zgłębi mego serca i rozumu
|
|
|
#4 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Czytam Wasze wypowiedzi i argumenty z zainteresowaniem, resztkami sil powstrzymujac sie przed rozpoczeciem dyskusji ale i na to zapewne przyjdzie czas :-) Poki co czekam z niecierpliwoscia na wiecej komentarzy.
Po namysle dopisuje takie pytanie do szanownych uzytkownikow Forum: czy wiecie co to jest EOG?
In Theory, there is no difference between Theory and Practice. In Practice, there is. Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 23.04.2003 o godz. 17:41 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Cytat:
![]() Ale EOG to (juz, hehe) wiem co to jest. Pozdra! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
TAK ...DLA POLSKI 8)
|
|
#7 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Nigdy nie byłem tak rozdarty.
Eurokomuna -brrrrrrrrrr.Jak zobaczyłem wczoraj jak posłowie SLD rodośnie szykują sie na bruxelki to mnie trafia. Jak pomysle o niemieckim socjalu,czy francuskiej megalomanii to tez mnie trafia. Ktoś napisał wyzej -gońmy Francję i Niemcy o tempore,o mores... W oczekiwaniu na brukselskie etaty wstrzymuje się konkretne gospodarcze posunięcia,bo -"a nuż nam zaszkodzą w przystąpieniu do Unii",tj.konkretne osoby muszą sie na tym anszlusie ustawić,a reszta potem. Unia pokazała już gdzie nas widzi i ile mamy głosu - sprawa poparcie dla USA w ataku na Iran. Nasze poparcie było politycznie niewygodne,ale pokusa ulg przy zakupie F16... Jednak Powell juz sie dogaduje z kraczącą do wczoraj Francją,Niemcami i ONZ,bo "nie może zabraknąć Europy przy odbudowie Iraqu"^_^ ^_^ ^_^ Unia Europejska - czym innym jest dla Niemca,czym innym dla Greka,czy Portugalczyka,a czym innym dla nas. Zurzędniczenie Unii to powtórna sowietyzacja,brrrrrrrrr! Qrde,ale w tej naszej Polsce to już sie takie jaja dzieją,że śmiechu zaczyna brakować. Kiedy Szwajcaria nie radzac sobie ze swoją gospodarką oddała sie pod komisaryczny zarząd Ligi Narodów,źle na tym nie wyszła,choc sama LN była krytykowana jak UE dziś. Zbiurokratyzowana i skorumpowana Unia mogłaby być alternatywą dla polskiego burdelu? Nie wiem jak głosować,qkq,no nie wiem. I dziwię się tym którzy sa już zdecydowani,na tak,lub nie. Ostatnio zmieniany przez brzuszki : 23.04.2003 o godz. 20:41 |
|
|
|
|
#8 | |
|
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
jasny szlag
|
|
|
|
|
#10 |
|
odeszły MAJSTER
![]() |
jasna to jest cholera, ale niech będzie
|
|
|
|
|
#11 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
Wcześniej TV z premierem w tle kusiła:
-Młodzi-głosujcie za Unią-bedziecie mogli wyjechac do pracy! Jejejej - garki do zmywania czekają.To ci dopiero argument-taka atrakcja! Ale dziś w dzienniku TV prawdziwa bomba- lektor oznajmił: po weiściu do Unii be dzie tańszy alkohol Kto chce- wyjedzie do arbaitu,a kto zostanie-otywyte bo ciapa - będzie mógł sie nawalić taniej
|
|
|
|
|
#12 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
widze, ze wiekszosc wypowiedzi jest podobna i pewnie powtorze to co inni ![]() Jestem ZA UE, choc mam pewne obawy. Wejscie Polski do UE to jedyna szansa na poprawienie warunkow (alternatywa mogloby byc jedynie przystapienie do ukladu gospodarczego z USA - nie pamietam jak sie ten uklad nazywa). Naszym rodzicom na pewno nie bedzie lepiej, nam - mozliwe ze juz sie poprawi, ale trzeba patrzec perspektywicznie - nasze dzieci i wnuki na pewno beda juz mialy lepiej. A pan Lepper i jego poj**** swita tylko maci w umyslach biednych ludzi. Oni sobie nie zdaja sprawy, ze glosujac na NIE - skreslaja przyszlosc swoich potomkow! HEHE, nawet jak spoleczenstwo zaglosuje na NIE, to sejm i senat zaglosuja na TAK i WEJDZIEMY do UE
|
|
#13 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
hmm - jak zle pojdzie to za rok SARS wszystkich wybije i nie bedzie takich dyskusji (obrzydliwie juz oklepanych, ocierajacych sie momentami o fanatyzm)
prawda ze mila perspektywa?
|
|
|
#14 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Czas mija, opini coraz wiecej, a tych ktorzy, nakreceni propaganda telewizyjna bylego towarzysza PZPR - Wiatra, powtarzaja ze UE to nasza jedyna szansa pytam: czy slyszeliscie o EOG? Bo w telewizji zapewne nie mowia.. oczekuje wiec odpowiedzi od userow, ktorzy swoje zdanie o celowosci akcesji lub jej braku ksztaltuja przy uzyciu innych niz postkomunistyczna telewizja srodkow. A cala reszte zachecam do dalszej wymiany pogladow.
Dodam, ze jak dotad to jestem lekko zszokowany poziomem argumentow entuzjastow akcesji jak rowniez ich wiedza o tym co wlasciwie oznacza dla Polski ewentualna akcesja do UE, a takze niska swiadomoscia tego co nas tam czeka. Czyzby naprawde propaganda dawnych towarzyszy byla tak skuteczna? Czy po prostu glosu nie zabrali jeszcze ludzie z odpowiednio szerokim horyzontem myslowym (pomijajac nielicznych ktorzy juz sie jako-tako wypowiedzieli) ?
In Theory, there is no difference between Theory and Practice. In Practice, there is. Ostatnio zmieniany przez Salvad0r : 23.04.2003 o godz. 21:11 |
|
|
|
|
#15 | |
|
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|