![]() |
Cytat:
jesli jestes umyslem humanistycznym to idz na uniwerek, jesli zas scislowiec to klania sie polibuda! :) kozystajac z okazjo pochwale sie iz dzis wlasnie zaliczylem analizke matematyczna (na wlasnie polibudzie) i jestem zaje****** szczesliwy! :mysz: pozdraiwam! |
odradzam politechnike.............................
|
Cytat:
|
W sumie skaldalbym papiery i na uniwerek i na polibude. Jesli dostalbym sie na polibude i na uniwerek to na pewno wybralbym polibude. Po polibudzie tez mozna uczyc w szkole. Mozna tez znalezc dobra prace, a po uniwerku nie jest juz tak wesolo.
|
zapomniałeś o jeszcze jednej możliwości WOJSKO POLSKIE
|
Cytat:
|
Już wysłałem papiery na politechnike, bo tam trzeba było się szybko decydować a na Uniwerek mam jeszcze czas więc zastanawiam się czy tam także składać. Politechnika ma też tą zaletę, że po niej bedę miał tytuł magistra inżyniera, nie wiem czy to się liczy dzisiaj na rynku pracy ale zawsze coś.
|
Cytat:
polecam Politechnikę :) |
Kurde, trochę dziwne mi się to wydaje, żeby Politechnika przykładała dużą wagę do wyników z polskiego. To Uniersytet powinien jeżeli już.
No ale nieistotne. Problem pewnie już nieaktualny, ale jeśli jeszcze tak, to powiem, że zainteresowanie matematyką i naukami ścisłymi wskazywałoby dla mnie jednoznacznie na Politechnikę. Sam tu studiuję, na wydziale Informatyki i Zarządzania i wiem z doświadczenia, jaki nacisk kładziony jest tutaj na te przedmioty (co co prawda ma się zmienić, ale na naszym wydziale). Jeśli jeszcze nie złożyłeś papierów i masz jakieś bardziej szczegółowe pytania, to dawaj - może będę mógł pomóc. |
Cytat:
A z tym glosem serca tez jest pewien problem. Ta matma ktora sie poznaje w szkole sredniej absolutnie nie przystaje do tego co jest na studiach matematycznych, wiec ten glos serca tez moze byc zwodniczy. |
Cytat:
jest malenki problem za 5 lat jak będziesz kończył studia nie wiesz na co będzie akurat zapotrzebowanie :\ Błędne koło :podbite: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Zreszta przypomnial mi sie program uwaga w ktorym pokazywali absolwenta naszego wydzialu. Mgr matematyki po UW miesiacami szuka pracy w Warszawie !! (nie powiedzieli w koncu czy znalazl) |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:19. |