![]() |
Nie no, wcześnie pytam bo w Niedziele się dowiedziałem, że będę miał mieszkanko we wrocku, w poniedziałęk się dowiedziałem wyniki z matury a dzisiaj się dowiedziałem że można jeszcze składać na Uniwersytet Wrocławski bo myślałem, że już po ptakach.
|
Cytat:
|
Jezeli nie boisz sie matmy i masz mocne nerwy to idz na Uniwerek.
Ale nie wiem czy po mat bedzie robota taka jakiej sie spodziewales. Od nas matematycy zaczynaja miec problemy z praca, choc nie jest jeszcze tak bardzo zle. |
Cytat:
|
Uniwerek czy Politechnika??
Witam, jestem tegorocznym maturzystą i mam następujący problem. Dzisiaj musze się zdecydować czy składać papiery na Politechnike Wrocławską czy na Uniwersytet Wrocławski. Zamierzam iść na matematykę specjalność matematyka finansowa i ubezpieczeniowa, mature napisałem z maty na 100% podst i na 92% rozsz. Na uniwerek biorą pod uwage tylko matematyke a na politechnice liczą jeszcze mature z polskiego angielskiego i fizyki, szczególnie z polskiego mi słabiej poszło więc na politechnike mam mniejsze szanse się dostać. Czy ktoś mógłby mi pomóc w wyborze i może ktoś sie orientuje czy łatwiej znaleźć pracę po Uniwerku czy po Politechnice??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:48. |