Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.07.2002, 19:50   #1
Yahol
Gość

Aluzju poniał! Od dziś: Pan Laser, a nie żaden tam zwykły Laser:-D Co do załączników, to opinię wyraziłem już w Opiniach n/t = chcemy więcej mjejsca na załączniki. 3MB.
I żadne, wstrętne, imperialistyczne, określone koła, nie odbiorą nam tego, co nam się słusznie należy.
Będziemy walczyć do ostatniej kropli krwi Administratorów i Moderatorów.
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.07.2002, 19:53   #2
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

Do ostatniej kropli krwi ... / a może do ostatniego elektrona w kablu /

A co do pana to jeszcze niestety mi dwa lata brakuje :-D :-D
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 19:58   #3
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Monter napisa***322;(a)
Wytrych jest dobry na wszystko - pamietajcie 8) A swoja droga ciekawe co na to pan "L" ?
Monter a gdzie ten fajny charakterystyczny obrazek?
przez chwile nie zaczaiłem kto pisze
i wytrych powiadasz ja tam wolę bardziej spektallularne metody / 4 kostki trotylu lub ciut semtexu i zapalnik czasowy / a w ostateczności ak47 z amunicją zakazaną konwencjami genewskimi / dum-dum/ / mam już ak35 tylko zastosowanie się nie zgadza bo strzelać się nie da
pozdro
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 20:02   #4
Laser
Guru
Zlotowicz

Cytat:
cana napisa***322;(a)

i wytrych powiadasz ja tam wolę bardziej spektallularne metody / 4 kostki trotylu lub ciut semtexu i zapalnik czasowy / a w ostateczności ak47 z amunicją zakazaną konwencjami genewskimi / dum-dum/ / mam już ak35 tylko zastosowanie się nie zgadza bo strzelać się nie da
pozdro

Witam !

A ja mam HW - 40 i tesh niezle daje / dla niewtajemniczonych jedna z lepszych wiatrówek śrót wyzucany z V = 105~120 m/s / :-D :-D

PS Na początek wystarczy a póżniej może odkupię od Ciebie cana tego ak35 ale to jush temat na priva !!
Stary 16.07.2002, 20:02   #5
cana
Łaskobójca

Re: Nie wiem ale chyba chodzi o mnie !

Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Witam !

Chyba o mnie mu chodziło więc jestem / byłbym wcześniej ale k.... mi znowu prąd wyłączli to jush 3 raz w tym tygodniu !!! /

Monter ***8211; pierwszy raz Cie na formu spotkałem pozdrówka !

Co do dyskusji :

Skoro wszystkie patenty zawiodły a łózko jest wciąż nie wygodne , podkaszarka dziwnie się zachowuje , maluch nie chcę jechać więcej niż 110 mimo silnika od PORSCHE a nawet ***** nie pomógł to zostaje nam .... tylko łom.

Nie zawodny, zawsze działa i nie straszne mu żadne płyty / te betonowe tesh / tylko nie wiem dlaczego z jednej strony jest zakrzywiony / podejrzewam że trafiła mi się wersja BETA / muszę ściągnąć service packa albo upgrade z wersju 1.0 do 1.1 mam nadzieję ze to rozwiaże problem !!11
bo to model uniweralny / moze służyć jao odwieracz do piwa i nie tylko ... /
i uważaj z upgrade co byś złego firware nie wgrał bo wyjdzie Ci zwykłą gazrurka model 0.1a bez opcji " do zastosowań specjalnych"
Stary 16.07.2002, 20:30   #6
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Monter napisa***322;(a)
Wytrych jest dobry na wszystko - pamietajcie 8) A swoja droga ciekawe co na to pan "L" ?
... pan L. zapewne myśli o prezydenturze po Olku, ale na razie jest zajęty upychaniem słomy w butach bo ta mu nieustannie wyłazi :-D :-D .
Stary 16.07.2002, 20:47   #7
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Exclamation

Czytalem... 8) Odpisalem... Mysle, ze lepszym rozwiazaniem jest podawanie linku gdzie dany plik lezy albo przesylanie na @ niz zapychanie forum tak duzymi plikami...

Teraz ale mi sie dostanie

Pozdrawiam
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 20:52   #8
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Question

Cytat:
cana napisa***322;(a)

No QLL ale o jaki obrazek chodzi Bo nie kojarze... - chyba nie o fote? Jesli o nia to niestety przepadla... Przy imporcie starego forum Tak bywa...
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.07.2002, 21:31   #9
Yahol
Gość

Cytat:
Monter napisa***322;(a)
Czytalem... 8) Odpisalem... Mysle, ze lepszym rozwiazaniem jest podawanie linku gdzie dany plik lezy albo przesylanie na @ niz zapychanie forum tak duzymi plikami...

Teraz ale mi sie dostanie

Pozdrawiam
Nie zawsze jest to mozliwe, a zresztą 3mb, to nie jest znów tak wiele Małe pliczki można by było jednak podpinać. Nie każdy ma sztywne łącze, a niektóre rzeczy trudno znaleść. O modemowców też warto zadbać:-D Jestem za przywróceniem 3mb
Stary 16.07.2002, 22:23   #10
Laser
Guru
Zlotowicz

Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)

... pan L. zapewne myśli o prezydenturze po Olku, ale na razie jest zajęty upychaniem słomy w butach bo ta mu nieustannie wyłazi :-D :-D .

Zetoxa przez moment myślałem że to do mnie ale na szczęscie skumałem w porę o co chosi :-D :-D N9i9e1-8j0a98-7t388o-98bl7o67ko7w39a666l0em-L45e994pp9er3 >> pan L = L45e994pp9er3 << bez cyfr oczywiście

A mówiłem że ten kod robi same kłopoty i nieporozumienia !!!!!!!!

Yahol sorka za wprowadzenie w błąd ehh ...
Stary 17.07.2002, 00:08   #11
Yahol
Gość

Niezamaco:-D ciemnota jestem i tyle:-D
Jak mówił stary Ben MacCumba:
Y zayzrzał w zwecyadło, y ydyote uyzrzał:-D
Stary 18.07.2002, 01:29   #12
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Re: Uniwersalny klucz do wszystkiego !!!

Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
Niniejszym pragnę zgłosić reklamację uniwersalnego klucza do wszystkiego zamieszczonego w dziale Newsy w artykule Hot Tropic przez kolegę Gregg'a w dniu 16 lipca b.r. Klucz ten N9i9e1-8j0a98-7t388o-98bl7o67ko7w39a666l0em-L45e994pp9er3 niestety nie pasuje do mojej podkaszarki elektrycznej dwubiegowej, żyłkowej, pomarańczowej. Myślałem, że po użyciu tego klucza będę mógł kosić również oset a nie tylko pokrzywy jak dotychczas, niestety nic takiego się nie stało, a wręcz przeciwnie, chyba moja podkaszarka ma ostatnio problemy z perzem ( a nie miała). Ostrzegam niniejszym wszystkich forumowiczów przed tym rzekomo uniwersalnym kluczem
panowie zle zrozumieliscie. to nie jest KLUCZ, tylko formula opisujaca wszystkie zaleznosci tego swiata.

prosze czytac uwaznie!!!

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.07.2002, 23:46   #13
mapsajm
odeszły MAJSTER

Data rejestracji: 24.02.2002
mapsajm niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: Re: Uniwersalny klucz do wszystkiego !!!

Cytat:
woitas napisa***322;(a)

panowie zle zrozumieliscie. to nie jest KLUCZ, tylko formula opisujaca wszystkie zaleznosci tego swiata.

prosze czytac uwaznie!!!

po uważnym przeczytaniu, wnoszę o zablokowanie tego tematu za głoszenie treści antyparlamentarnych.
mapsajm jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.07.2002, 23:58   #14
cana
Łaskobójca

Re: Re: Uniwersalny klucz do wszystkiego !!!

Cytat:
woitas napisa***322;(a)

prosze czytac uwaznie!!!
a ja zgłaszam votum separatum do wypowiedzi Kolegi i prosze przewodniczącego o wykluczenie tego tematu or w/w Osobnika za szerzenie pogladów niezgodnych z przewodnią linią matuszki
partii
pozdro
Stary 20.07.2002, 00:23   #15
mapsajm
odeszły MAJSTER

Data rejestracji: 24.02.2002
mapsajm niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jak mnie zablokujecie, to wyjdę na ulice!!!
mapsajm jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: