![]() |
Myślę że warto temat odkopać, bo zaczyna sie sezon na długie czerwone kreski w termometrach :szczerb:
26 stopni w Krakowie :spoko: |
Na zewnątrz jeszcze daleko do upałów. Za to u siebie w sterowni miałem dziś 29 stopni. Stwierdziłem, że to jednak kapkę za dużo i zakręciłem kaloryfer :D
|
30 stopni :ysz:
Bez czapki z daszkiem nie ruszam się z domu, teraz pije zimne mleko i jakoś żyję. Ona ma gorzej bo mieszka w bloku :sciana: Dzisiaj bym do Niej przyjechał ale rodzinka przyjeżdża i się nie wykręcę :nie: :piwo: dla wszystkich na te upały :spoko: |
Przytargalem wentylator. Koniec udawania ze w tej temperaturze da sie funkcjonowac...
|
A u mnie słonecznie ale nie upalnie, dopiero przyjemnie ciepło się zaczyna robić... Z rugiej strony na balkonie jest już o 1 stopień cieplej niż w domu, więc jeszcze kilka godzin i w środku też wszystko zacznie się nagrzewać :sciana:
|
Wróciłem z roweru. I zaraz idę pod prysznic :szczerb:
|
z Zakopanego, czy sobie odpuściłeś?
|
Cytat:
Klimatyzator chyba się nie przyda, musiałoby jeszcze kilka dni tak trzymać. Cytat:
|
Panowie jakie upały? gdzieś w Indiach tam były , u nas na razie to tylko dość ciepło.O upałach pogadamy jak z dwa tygodnie cały czas będzie w okolicach 30 stopni. :)
|
posiedziałem na grilu u szwagierki, pomieszałem wino z piwem i cydrem
i mnie łep tera nap***dala :sciana: |
Miesza się lodem w ustach, przed wypiciem pięćdziesiątki
|
Byliśmy dziś w Zamościu.
Uff. Poza samym przejazdem, z włączoną na maksa klimą, nie dało się wytrzymać. Pozytywne jest to, że po zakupie pięciu lodów w Bonano zdrapaliśmy jeszcze trzy :D |
u mnie w mieszkaniu 27 stopni. Teraz jest nieco chłodniej, bo 26 ; )
Myślę o zakupie klimatyzatora tylko jaki? |
Mam 22,6, przymknąłem okno. :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:08. |