![]() |
|
Cytat:
Otóż to! Zresztą nie przesadzajmy też z tym zarabianiem na chleb :nie: Nie wiem ile bierze się za ściągnięcie simlocka Ale załóżmy, że 20zł Przychodzisz - gość podłącza do kompa - zdejmuje - i ma 20zł Inny na te 20zł to musi się tak nazapierdalać Że mu w kościach zostaje już do końca życia :\ |
Cytat:
A serwisy to niech zarabiają pieniądze na usuwaniu usterek, a nie nabijaniu ludzi w butelkę (( (( (( |
Cytat:
PS A jak juz jestemy przy simlockach ile bys wziol za oblokowanie Motoroli MPX200 |
Cytat:
o kurde, az mi sie wlos zjezyl......... sluchaj cfaniak, czy ja mowie ze sciaganie simlockow to jest caly dochod serwisow? to jest tylko jedna z rubryk w budzecie... a zakladanie plomb na komputery nie jest amoralne wg Ciebie? albo wiekszosc gier mozna sciagnac z netu, a cwaniaki chca za to kase w sklepach...... albo wirusy/ zainstalowanie windy itd. to tez powinno byc darmowe w serwisach komputerowych zeby cwaniaki na tym kasy nie zbierali..... ja to widze tak, ze zakladam punkt serwisowy komorek.... i z niego zyje....... no bo raczej pensji menagerskiej nie mam jezeli go zakladam....... a jednym ze zrodel dochodow jest zdejmowanie simlockow, wgrywanie softu itd...... jezeli czuje sie zagrozony to cos robie.... zreszta........ przyznam ze stwierdzenie o zabieraniu pracy bylo troche na wyrost... powinno byc zabieranie czesci dochodu, zadowolony? ps. Polacy to jest jednak walniety narod..... ja tu sie ciesze ze ktos potrafil sie zorganizowac i wypiac tylek..... a tu jednak widze ze to sie ludziom nie podoba......... no coz.... heyah to faktycznie choroba bo chyba macie czerowne lapy z glowach i na slepo stwierdzacie ze wszystko co przeciwko nim jest beeee..... mialbym takie same zdanie o sprawie jezeli chodziloby o TakTaka, POPa czy Simplusa.... czy tez gdyby chodzilo o piekarzy... taksowkarzy itd. pss. za sciagniecie simlocka ze swojego fonu zaplacilem i co zrobic...... nie znam tez nikogo ze strony serwisowej itd. @Ufil - co do tej Twojej motoroli to wiesz.... nie wiem nawet jak ten fon wyglada wiec....... odbije pileczke - a ty w jakim stosunku mieszasz impregnant do kartonu? pewnie wiesz tyle samo co ja po przeczytaniu Twojego pytania....... |
qrde wpadlem na chwile i widze ze strasznie nerwowa atmosfera tutaj :\ dajcie luzu ludzie ;)
pozdrawiam :piwo: |
Cytat:
Bo zaraz tez możesz z plaskacza czerwona łapą obskoczyć :mruga: :D BTW Jak dla mnie - to emocje jak na rybach :spie: :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
ludzie.. spusccie cisnienie, bo wam peknie
a) nienawidze 'fanboy'ow' - ludzi, ktorzy sami nic soba nie reprezentuja, gnoja kazdego, kto nie kocha 'ich najmilszej' firmy - czy to jest siec komorkowa, czy marka telefonu czy typ procesora - nie kochasz, jestes %^$%^# - zabawne, ale taki zalosny zawodnik, nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jak jest manipulowany i jak zgrabnym narzedziem jest w rekach specow od reklamy jego kochanej firmy - a sam nic z tego nie ma :) cudowny uklad b) nie znosze cwaniactwa - cwaniactwem jest akcja serwisantow - dobrze, ze akcji heyah nie nazwali zlodziejstwem czy nie uzyil rownie glupich sentencji bo bym sie z nich jeszcze smial sami przez wiele lat zerowali na naiwnosci i glupocie innych, a teraz larum podnosza, bo ktos chce zrobic to za nich i to taniej... obrzydliwe, nie bez znaczenia pozostaje to, ze taki serwisant w wieeeelu przypadkach na 10 obraca ni mniej ni wiecej tylko telefonami, ktore 'spadly z ciezarowki' albo znalazly sie pod wycieraczka cudownie krystaliczny biznesmen porownanie do sciagania gier z netu.. to jest zlodziejstwo, sciaganie simlocka za friko zlodziejstwem nie jest - to kiepskie porownanie chleb za 50gr tez jest kiepski - bo dlugo by tak supermarkety nie mogly ciagnac, zreszta, jaka piekarnia zgodzi sie dostarczac chleb ponizej kosztow produkcji.. supermarkety juz nie sa wszechmocne, dostawcy nauczyli sie nie dawac robic w czlona wirusy/windows - jesil uwazasz, ze ktos cwaniaczy bo w sklepie chce za to pieniadze, to rob to za darmo, tamten straci klientow - rynek... zakladanie plomb w komputerach? a co ma pierdnik do wiatraka? wezcie sobie na luz, slonce widze szkodzi - heyah robi akcje reklamowa, ta akcja ich troche kosztuje - bo trzba zatrudnic ludzi itp - moze sie okaze, ze 20 zeta za zdjecie simlocka to np. 15 zloty marzy? moze czas panie i panowi serwisanci przykrecic rure i nie brac kasy tak naprawde za nic? akcja sie skonczy - nie chce byc niemily, ale zawod 'zdejmowacza simlockow' wyczerpal racje bytu, nie mozna zerowac na ludzkiej naiwnosci w nieskonczonosc. a naprawiac telefonow to sie pewnie nie chce, bo to trudne i meczace, prawda? |
No właśnie!
@Sid wszystko ładnie wytłumaczył :czytaj: Więc ja odpuszczam - bo nie chcę, żeby mi pękło :nieee: " Na pohybel czarnym i czerwonym " :piwko2: :czar: |
no dobra, dobra
to byl moze ktos juz na tej akcji, bo chce kupic starszym samsunga r200, a kodem to sie nie da sciagnac smoka z tego telefonu :( a dodatkowych kosztow to nie chce ponosic :> piszcie piszcie |
Oj rzeczywiście nerwowo tutaj, nerwowo.
To może ja z innej beczki choć dotyczy tego samego. Widzeiliście reklamę tej akcji w TV. Nie mam nic przeciwko takiej akcji ze strony Heyach, ale tą reklamę to robił chyba gościu po grzybkach :) Pozdrowienia Salem |
Cytat:
ale nie wiem po co ci te dane - skoro mialbys sciagnac simlocka to w odpowiednim programie (do sciagania simlockow z motki) powinno pisac czy obsluguje ten model czy nie |
Coś NEC'ów na liście nie widzę ;) Więc jednak nie wszytskie ;)
Zreszta z NEC'ów trudno jest dorwać serwis gdzie ściągną ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:28. |