![]() |
Cytat:
|
@Sid - co do plomb to chodzi mi o to, ze jak ktos pisze ze zakladanie simlocka jest beee to czy w takim razie oklejanie plombami obudowy kompa w serwisach nie jest beee?
chcialbym cos jeszcze wytlumaczyc.......... ale dobra....... :| wypowiedziec wlasne zdanie i zeby kazdy mnie zjezdzal to ja dziekuje i zdania nie zmieniam, a brzmi ono "Ciesze sie ze znalezli sie ludzie ktorzy sie postawili i bronia swojego interesu" - niezaleznie od koloru skory (nie na rece ;) ) wyznania itd itp....... niniejszym - :| |
Cytat:
Wez pod uwage, ze legalne oprogramowanie kosztuje kilka tysiecy zlotych, a tym sim-locki z fonow jednego producenta. Do tego dochodzi koszt kilkuset zlotych, gdy producent telefonu wyda nowy soft. Cytat:
Cytat:
Lewe fony sa teraz blokowane na podstawie imei. Taki fon jest juz nie do uzytku. Imeiu nie zmienisz - w fonach nowszej genracji. Cytat:
Cytat:
@Predi - popieram Cie :piwo: Z akcji wiele osob skorzysta. Moze i jest ona dobra, ale serwisom nie dziwie sie, w koncu oni z tego zyja i daja prace wielu ludziom. uff, ale sie narobilo. |
Cytat:
ja to załatwiałem w domu systenta u takich dwóch studentów którzy nieźle sie na tym znają pozdro |
Cytat:
Chyba muszą chociaż na bułkę zarobić, no nie? :> ^_^ |
brał ktoś udział w ściąganiu ?
jakie są zasady ? co z gwarancją fabryczną ? |
Gwarancja na pewno przestanie obowiązywać, takie są jej zasady. :czytaj:
|
Cytat:
|
wiecie co? to jest git dla mojej 14 letniej córki - ale z zastaneieniem mocnym
jak ja używam telefon to po 2 latach jest waryt 70 zł choć 100% sprawny i bateria jeszcze ok (o to dbam bardzo) dam 20 człowiekowi lub sam zdejmę simlocka i poszło. heya napędza sobie klientów. ich prawo. |
serwisy, krzykacze, ktorzy nie moga przezyc, ze jest cos takiego jak wolny rynek. na dodatek naciagacze, bo w wielu fonach zdjecie smoka to pryszcz, a koszt uslugi wcale nie taki niski. bojkot heyah, hehehe, dobre sobie...
|
byl ktos czy nie ???
bo mam se t610 i nie wiem czy isc czy nie, bo nie wiem czy to jest FREE, czy trzeba kupic moze starter heyah a we wrocku jush jest tak akcjone |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Może go mama zmusza albo tata :bicz: Albo ktoś inny z sekty || :mruga: |
I juz wiadomo wiecej na temat akcji hujah
Cytuje usera PrYmEk z siemensiak.pl : Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54. |