![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Mi sie podoba ta akcja chociaz i tak z niej nie skorzystam.
Z tymi simlockami to w ogole paranoja jest. Pamietam jak skonczyla mi sie umowa w plusie i poszedlem do ich siedziby, zeby mi simlocka sciagneli. Czekalem 3 tygodnie, az sie wkurzylem i poszedlem sobie sciagnac do tych leszczy co sprzedaja telefony. Dopiero po tygodniu od sciagniecia zadzwonil gosc z plusa aby mi podac kody. Jakby nie wiem produkowali je jakos na zamowienie.Widac jak za darmo maja cos zrobic to stosunek olewajacy maja do klienta. Zreszta nie raz jak placisz to tez ci lache robia. A drugiego simlocka to juz sobie sam sciaganlem za pomoca softu z netu. I na zakonczenia jeszcze raz wyraze swoje popracie dla tej sprawy.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
male wyjasnionko do Stefa - ja nie nie stoje po stronie serwisow i nie bronie ich, tylko ich reakcji na sprawe, za to, ze nie daja sobie w kasze pluc.... koniec tematu jak dla mnie
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Predi!
Wiem o co ci chodzi Ale nie dajmy sie zwariować Cała TA akcja to dla mnie śmiech na sali i jedna wielka bzdura ![]() Inaczej można to skwitować i dojść do ogólnego wniosku, że: NIE BIERZ NICZEGO ZA DARMO!!! ![]() LEPIEJ PRZYJDŹ I NAM ZA TO ZAPŁAĆ!!! ![]() Zawsze będą uciśnieni, pokrzywdzeni i prześladowani Ale takie hasła to już totalna głupota Dla mnie robią z siebie pośmiewisko ^_^ Prosty przykład: Jakby ktoś dawał mi za darmo nagrywarkę A drugi wrzeszczał: Nie dajmy się okradać! U nas nagrywarki tylko po 200zł!!! To jak myślisz, co bym wybrał? ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
vizzard masz racje....
ale pzrede wszystkim nie dajmy sie zwariowac. bo co z etgo ze to bedzie jednorazowa akcja,bo takie serwisy sciagajace simlocki, beda jeszcze egzystowaly dlugo... a to ze teraz heuah robi akcje.....serwisanci beda musieli chyba troche bardziej sie nagimnastykowac z pozyskiwaniem klienta.....ale do konca to nie jest etz tak ze heyah-zla a serwisanci-dobrze. chcialem sicagnac pol roku temu simlocka z tel. philipsa(jakis model z trojka w numerze, z klapka)i jedynie w katowicach dalo rade, u nas w tarnowskich goirach na kilka ponoc dobrych serwosiw nigdzie nie umieli, w bytomiu tez nie, tak samow gliwicach i zabrzu. w kilku miejscach dziwili sie co to w ogole za telefon....a w jednym serowisie w katowicach-bez problemu, za uczciwe pieniadze.... wiec z czym do ludzi...... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Otóż to! Zresztą nie przesadzajmy też z tym zarabianiem na chleb ![]() Nie wiem ile bierze się za ściągnięcie simlocka Ale załóżmy, że 20zł Przychodzisz - gość podłącza do kompa - zdejmuje - i ma 20zł Inny na te 20zł to musi się tak nazapierdalać Że mu w kościach zostaje już do końca życia :\
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Wez pod uwage, ze legalne oprogramowanie kosztuje kilka tysiecy zlotych, a tym sim-locki z fonow jednego producenta. Do tego dochodzi koszt kilkuset zlotych, gdy producent telefonu wyda nowy soft. Cytat:
Cytat:
Lewe fony sa teraz blokowane na podstawie imei. Taki fon jest juz nie do uzytku. Imeiu nie zmienisz - w fonach nowszej genracji. Cytat:
Cytat:
@Predi - popieram Cie ![]() Z akcji wiele osob skorzysta. Moze i jest ona dobra, ale serwisom nie dziwie sie, w koncu oni z tego zyja i daja prace wielu ludziom. uff, ale sie narobilo. Ostatnio zmieniany przez epol : 31.05.2005 o godz. 20:00 |
|||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ludzie.. spusccie cisnienie, bo wam peknie
a) nienawidze 'fanboy'ow' - ludzi, ktorzy sami nic soba nie reprezentuja, gnoja kazdego, kto nie kocha 'ich najmilszej' firmy - czy to jest siec komorkowa, czy marka telefonu czy typ procesora - nie kochasz, jestes %^$%^# - zabawne, ale taki zalosny zawodnik, nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jak jest manipulowany i jak zgrabnym narzedziem jest w rekach specow od reklamy jego kochanej firmy - a sam nic z tego nie ma cudowny ukladb) nie znosze cwaniactwa - cwaniactwem jest akcja serwisantow - dobrze, ze akcji heyah nie nazwali zlodziejstwem czy nie uzyil rownie glupich sentencji bo bym sie z nich jeszcze smial sami przez wiele lat zerowali na naiwnosci i glupocie innych, a teraz larum podnosza, bo ktos chce zrobic to za nich i to taniej... obrzydliwe, nie bez znaczenia pozostaje to, ze taki serwisant w wieeeelu przypadkach na 10 obraca ni mniej ni wiecej tylko telefonami, ktore 'spadly z ciezarowki' albo znalazly sie pod wycieraczka cudownie krystaliczny biznesmen porownanie do sciagania gier z netu.. to jest zlodziejstwo, sciaganie simlocka za friko zlodziejstwem nie jest - to kiepskie porownanie chleb za 50gr tez jest kiepski - bo dlugo by tak supermarkety nie mogly ciagnac, zreszta, jaka piekarnia zgodzi sie dostarczac chleb ponizej kosztow produkcji.. supermarkety juz nie sa wszechmocne, dostawcy nauczyli sie nie dawac robic w czlona wirusy/windows - jesil uwazasz, ze ktos cwaniaczy bo w sklepie chce za to pieniadze, to rob to za darmo, tamten straci klientow - rynek... zakladanie plomb w komputerach? a co ma pierdnik do wiatraka? wezcie sobie na luz, slonce widze szkodzi - heyah robi akcje reklamowa, ta akcja ich troche kosztuje - bo trzba zatrudnic ludzi itp - moze sie okaze, ze 20 zeta za zdjecie simlocka to np. 15 zloty marzy? moze czas panie i panowi serwisanci przykrecic rure i nie brac kasy tak naprawde za nic? akcja sie skonczy - nie chce byc niemily, ale zawod 'zdejmowacza simlockow' wyczerpal racje bytu, nie mozna zerowac na ludzkiej naiwnosci w nieskonczonosc. a naprawiac telefonow to sie pewnie nie chce, bo to trudne i meczace, prawda?
|
|
|
|
#9 |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
No właśnie!
@Sid wszystko ładnie wytłumaczył ![]() Więc ja odpuszczam - bo nie chcę, żeby mi pękło ![]() " Na pohybel czarnym i czerwonym " ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no dobra, dobra
to byl moze ktos juz na tej akcji, bo chce kupic starszym samsunga r200, a kodem to sie nie da sciagnac smoka z tego telefonu ![]() a dodatkowych kosztow to nie chce ponosic ![]() piszcie piszcie |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
Oj rzeczywiście nerwowo tutaj, nerwowo.
To może ja z innej beczki choć dotyczy tego samego. Widzeiliście reklamę tej akcji w TV. Nie mam nic przeciwko takiej akcji ze strony Heyach, ale tą reklamę to robił chyba gościu po grzybkach Pozdrowienia Salem |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
ale nie wiem po co ci te dane - skoro mialbys sciagnac simlocka to w odpowiednim programie (do sciagania simlockow z motki) powinno pisac czy obsluguje ten model czy nie
|
|
|
|
#13 |
|
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Coś NEC'ów na liście nie widzę
Więc jednak nie wszytskie Zreszta z NEC'ów trudno jest dorwać serwis gdzie ściągną
|
|
|
#14 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#15 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
@Sid - co do plomb to chodzi mi o to, ze jak ktos pisze ze zakladanie simlocka jest beee to czy w takim razie oklejanie plombami obudowy kompa w serwisach nie jest beee?
chcialbym cos jeszcze wytlumaczyc.......... ale dobra....... wypowiedziec wlasne zdanie i zeby kazdy mnie zjezdzal to ja dziekuje i zdania nie zmieniam, a brzmi ono "Ciesze sie ze znalezli sie ludzie ktorzy sie postawili i bronia swojego interesu" - niezaleznie od koloru skory (nie na rece ) wyznania itd itp.......niniejszym -
|
|
|
|
![]() |
|
|