Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.05.2005, 18:42   #46
Ufil123
Forumator

Data rejestracji: 04.04.2004
Ufil123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Posłany
Coś NEC'ów na liście nie widzę Więc jednak nie wszytskie

Zreszta z NEC'ów trudno jest dorwać serwis gdzie ściągną
ja znam gosci co sciagaj simy z nec'a za nie wielka cene i wgrywaja menu PL (solidni i tani, sam u nich robilem pare telefonikow,sa z gliwic)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.05.2005, 19:46   #47
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@Sid - co do plomb to chodzi mi o to, ze jak ktos pisze ze zakladanie simlocka jest beee to czy w takim razie oklejanie plombami obudowy kompa w serwisach nie jest beee?
chcialbym cos jeszcze wytlumaczyc.......... ale dobra.......
wypowiedziec wlasne zdanie i zeby kazdy mnie zjezdzal to ja dziekuje i zdania nie zmieniam, a brzmi ono "Ciesze sie ze znalezli sie ludzie ktorzy sie postawili i bronia swojego interesu" - niezaleznie od koloru skory (nie na rece ) wyznania itd itp.......

niniejszym -
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.05.2005, 19:42   #48
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Ale załóżmy, że 20zł

Przychodzisz - gość podłącza do kompa - zdejmuje - i ma 20zł

Inny na te 20zł to musi się tak nazapierdalać

Że mu w kościach zostaje już do końca życia
20zl to koszt z popularnego, starszego fona. Za nowosci bierze sie troszke wiecej.

Wez pod uwage, ze legalne oprogramowanie kosztuje kilka tysiecy zlotych, a tym sim-locki z fonow jednego producenta. Do tego dochodzi koszt kilkuset zlotych, gdy producent telefonu wyda nowy soft.

Cytat:
Napisany przez Ufil123
ja znam gosci co sciagaj simy z nec'a za nie wielka cene i wgrywaja menu PL (solidni i tani, sam u nich robilem pare telefonikow,sa z gliwic)
Niech zgadne - w Gliwicach w GCHu?

Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
taki serwisant w wieeeelu przypadkach na 10 obraca ni mniej ni wiecej tylko telefonami, ktore 'spadly z ciezarowki' albo znalazly sie pod wycieraczka
cudownie krystaliczny biznesmen
Komisy/serwisy moga kupic telefon ktory ma przynajmniej oryginalna ladowarke. Dalej, przy zakupie telefonu spisuje sie umowe z klientem i w razie gdy fon jest lewy komis jest czysty.
Lewe fony sa teraz blokowane na podstawie imei. Taki fon jest juz nie do uzytku. Imeiu nie zmienisz - w fonach nowszej genracji.

Cytat:
moze czas panie i panowi serwisanci przykrecic rure i nie brac kasy tak naprawde za nic? akcja sie skonczy - nie chce byc niemily, ale zawod 'zdejmowacza simlockow' wyczerpal racje bytu, nie mozna zerowac na ludzkiej naiwnosci w nieskonczonosc.
Rownie dobrze mozesz to porownac do ASO producentow samochodow. Cena roboczo godziny kosztuje tam kilkadzisiat zlotych. Za co? Tez to mozesz nazwac zdzierstwem.

Cytat:
a naprawiac telefonow to sie pewnie nie chce, bo to trudne i meczace, prawda?
Tu znow sie mylisz.

@Predi - popieram Cie

Z akcji wiele osob skorzysta. Moze i jest ona dobra, ale serwisom nie dziwie sie, w koncu oni z tego zyja i daja prace wielu ludziom.

uff, ale sie narobilo.

Ostatnio zmieniany przez epol : 31.05.2005 o godz. 20:00
epol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.06.2005, 10:57   #49
Ufil123
Forumator

Data rejestracji: 04.04.2004
Ufil123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Niech zgadne - w Gliwicach w GCHu?
w GCHu nigdy w życiu tam biorą (przynajmniej tak było jeszcze ok 2m-cy temu) za simlock z Nec'a ok 100zl - chyba ich pogieło

ja to załatwiałem w domu systenta u takich dwóch studentów którzy nieźle sie na tym znają

pozdro
Stary 01.06.2005, 11:12   #50
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ufil123
w GCHu nigdy w życiu tam biorą (przynajmniej tak było jeszcze ok 2m-cy temu) za simlock z Nec'a ok 100zl - chyba ich pogieło
No nie przesadzaj!

Chyba muszą chociaż na bułkę zarobić, no nie?

^_^
Stary 06.06.2005, 17:07   #51
GUMI70
wierzę w intela i nokię

Data rejestracji: 17.02.2004
GUMI70 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
brał ktoś udział w ściąganiu ?
jakie są zasady ?
co z gwarancją fabryczną ?
Stary 06.06.2005, 17:10   #52
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Gwarancja na pewno przestanie obowiązywać, takie są jej zasady.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.06.2005, 17:15   #53
B@rtek
Born 2 ride, ride 2 live

Data rejestracji: 04.07.2004
B@rtek niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou
Gwarancja na pewno przestanie obowiązywać, takie są jej zasady.
Ale zawsze można wgrać oryginalny soft z simlockiem i gwarancja jest nadal

B@rtek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.06.2005, 17:21   #54
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
wiecie co? to jest git dla mojej 14 letniej córki - ale z zastaneieniem mocnym

jak ja używam telefon to po 2 latach jest waryt 70 zł choć 100% sprawny i bateria jeszcze ok (o to dbam bardzo)

dam 20 człowiekowi lub sam zdejmę simlocka i poszło.

heya napędza sobie klientów.

ich prawo.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.06.2005, 11:47   #55
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
serwisy, krzykacze, ktorzy nie moga przezyc, ze jest cos takiego jak wolny rynek. na dodatek naciagacze, bo w wielu fonach zdjecie smoka to pryszcz, a koszt uslugi wcale nie taki niski. bojkot heyah, hehehe, dobre sobie...
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.06.2005, 12:11   #56
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
byl ktos czy nie

bo mam se t610 i nie wiem czy isc czy nie, bo nie wiem czy to jest FREE, czy trzeba kupic moze starter heyah

a we wrocku jush jest tak akcjone
Stary 10.06.2005, 19:14   #57
epol
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez icemac
byl ktos czy nie

bo mam se t610 i nie wiem czy isc czy nie, bo nie wiem czy to jest FREE, czy trzeba kupic moze starter heyah

a we wrocku jush jest tak akcjone
Na stronie www hejah pisze, ze jest to free i nie trzeba kupic startera.
Stary 10.06.2005, 21:07   #58
Patrix
Pingwin specjalista.

Data rejestracji: 22.06.2002
Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Patrix ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
jush
nic do Ciebie nie mam i nie chce sie czepiać ale musisz tak 'lamersko' pisać ??
Stary 10.06.2005, 23:45   #59
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix
nic do Ciebie nie mam i nie chce sie czepiać ale musisz tak 'lamersko' pisać ??
Skąd wiesz, może musi

Może go mama zmusza albo tata

Albo ktoś inny z sekty

Stary 12.06.2005, 14:55   #60
epol
Zlotowicz

I juz wiadomo wiecej na temat akcji hujah

Cytuje usera PrYmEk z siemensiak.pl :
Cytat:
przed chwila wrocilem od heyah.... dałem im dwa fony: C60 na intelu i motke t772i. Motke dostalem spowrotem po 2-3 minutach (zrobiona) a na siemensa czekalem 35 minut...ale zrobili...

---------------------------

nie wiem czemu sx nie robili...ale byly skreslone na liscie
a innym kolesiom niezrobili mc60 i c65

Twoje uprawnienia: