![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Bywalec
Data rejestracji: 27.11.2003
![]() |
Cytat:
Musisz zrobić obraz płyty instalacyjnej Windowsa z którego chcesz usunąć IE.Przy pomocu nlite usuniesz nie tylko IE ale np.dodasz sobie do instalki SP1+SP2 i co tylko zechcesz oczywiście w rozsądnej mierze. Jedyny kłopot to to że trzeba robić format C i instalować na nowo system ze spreparowanej płyty.Oczywiście obraz płyty po modyfikacji trzeba nagrać na CD. |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.01.2006
![]() |
Cytat:
do laczenia sie z bankiem bede jednak uzywal IE. dzieki za porade ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ale bph juz nie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
lepiej zostaw ie w spokoju
ja kiedys odinstalowalem go jakims specjalnym programem i pozniej mialem problemy poprosu zainstaluj opere i firefoxa a ie nieuzywaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Bywalec
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Cytat:
wejść można,zalogowac można, ale przelew podpisać to uuuuuuu.....!!!!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
ja również nie polecam odinstalowywać IE. niech sobie bedzie, ja trzymam bo moge skana on-line zrobić np. Kasperskim. no i konnekt nie działa tak jak należy bez IE
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
... a ja badzIEwie usunąłem i winda hula bezproblemowo, GG i WinUpdate nie uzywam.
![]() |
#26 | |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() Do BPH możesz użyć spokojnie Mozilli. Jak znajdę potrzebną jej wtyczkę do podpisów, którą kiedyś wydębiłem od obsługi, to ją tu wrzucę. A tak wracając do głównego tematu: Skoro @Ostryga27 chce usunąć IE tylko ze względu na te kilka MB, to prawdopodobnie używa Windows 98. Jeśli tak, to rozwiązanie jest TUTAJ. Wtedy jednak warto.
![]() |
![]() |
#27 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.01.2006
![]() |
[
Cytat:
.................................................. .................................................. No juz nie rob ze mnie takiego "wiekowca"dawno zapomnialem jak wyglada Wind.98 mam XP Po prostu ma maly HDD(40GB) i co jakis czas przenosze przez PM 8.0 po 1GB z innej partycji,wiadomo co róż cos nowego trzeba zainstalowac.pozdro. ![]() Zostawie to wszystko tak jak jest. ![]() A co do Inteligo to wszystko dziala,ale....przylogowaniu musze wpisac haslo recznie,bo te niby zapamietane przez FF jest niepoprawne,i wten sposob sie zablokowalem wczoraj. Ostatnio zmieniany przez ostryga27 : 17.02.2006 o godz. 11:53 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
biorąc pod uwagę, że folder IE ma u mnie rozmiar 1.84MB to jeszcze wywalając wszystko z nim związane z systemu ile można zaoszczędzić miejsca....4MB
![]() naprawdę warto ^_^ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
![]() Dysk 40 GB mały - mhmm - ja to mam rzeczywiście mały i brak mi na nim czasem miejsca - bo mam 8,4 GB - i myślę, że najwyższy czas lekko zmodernizować komputer, właśnie też ze względu na dysk - taka 40 GB by się przydała (ew. 80) ![]() A tak na poważnie w podstawowym temacie - nie warto i nie radzę odinstalowywać IE - po pierwsze to problematyczne, po drugie może spowodować wiele komplikacji, a po trzecie - po prostu jest niezbędny. Np. niektóre strony albo wcale albo z błędami działają pod FF i Operą. IE jest także wykorzystywany przez inne programy - więc jest po prostu potrzebny. Natomiast co do banków - pod FF działa zarówno Inteligo, a wiem, że też Lukas Bank. W kwestii zapamiętywania haseł - nigdy nie stosuję tej opcji - po to jest hasło, że ja je mam znać, a nie komputer - szczególnie, takie jak do banku. Natomiast wygodną bardzo opcją w FF, jest fakt, że zapamiętuje on nazwy użytkowników, identyfikatory itd. Z moich doświadczeń wynika, że FF jest lepszy niż Opera - tzn. pod Operą część stron otwiera się z błędami - albo po prostu wygląda "dziwnie". Tylko czemu od kilku dni FF chodzi mi tak ociężale, a teraz gdy to piszę mam obciążenie procesora do 100%, z czego ponad 50% zajmuje mi FF ?? Mam otwarte 3 panele. I jeszcze zauważyłem, że niektóre strony - jak Interia - strasznie wpływają na żużycie procesora ... Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 17.02.2006 o godz. 13:14 |
![]() |
![]() |