![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jaki masz komp?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z przysz***322;o***347;ci lub od kosmit***243;w - na to wychodzi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Nawet na oficjalnej stronie MS jest napisane, że skala to 1-5 więc się zdziwiłem. "[...]The System Assessment Tool runs a series of tests and then rates your computer on a scale ranging from 1 through 5 (with 1 representing the lowest possible score and currently 5 representing the highest possible score).[...]" Core 2 Duo E6600 @ 3,2GHz GeIL 2GB 667@800 4-4-4-11 Dual Gainward Bliss 7900GT 512MB Golden Sample Samsung SATA 80GB + Samsung SATA 160GB (oczywiście oba 7200rpm i 8MB Cache) - Vista jest na tym większym na trzeciej partycji (może gdyby była na pierwszej to by było lepiej) Te informacje chyba wystarczą, czy jeszcze coś podać?
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
moze 6 w cpu jest dla quadcore?
![]() a tak powaznie, masz wszystko powyzej 5 wiec jest jakby to powiedzial m@x "miodnie"
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
Zgadza się "miodnie" ![]() Niemniej ciekawiło mnie to, ale faktycznie chyba masz racje... zostawili zapas dla QuadCore, GF8800 itp.
|
|
|
#6 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
nie tyle dla 8800 co dla dx10
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Wkońcu zainatalowałem Viste RTM
. Mam jednak pewien problem ze skanerem, za nic nie mogę znaleźć do niego sterowników. Jest to Primax lub jak kto woli Visoneer One Touch 7600 USB. Moje próby polegające na zainstalowaniu sterów z 2000/XP się nie powiodły. Czy do Visty są inne sterowniki niż w XP? Jeśli tak to dlaczego udało mi się zainstalować drukarke Epson R220 na driverach z XP? I na koniec jak to zrobiliście, że macie taki ładny zegar i kalendarz na pulpicie? szukałem już wszędzie i nie mogę tego odszukać
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bo te drivery z drukarki prawdopodobnie s***261; podpisane cyfrowo a do skanera nie...
bill wpad***322; na pomys***322; aby system "***322;yka***322;" tyko podpisane cyfrowo stery PS sam si***281; boj***281; co b***281;dzie z moim Plustkiem UT24 (ster***243;w to oni nie podpisali)
|
|
|
#9 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
to jest wlasnie ryzyko ktore niesie Vista ... ze skaner lub jakies 'egzotyczne' uzadzenie stanie sie bez uzyteczne
microsoft po raz kolejny ustalil wlasny zestaw sterownikow podczas wprowadzenia XP taka sytuacja tez miala miesce napisz do produceta on tu tylko moze pomoc ... ja swojego epsona tez bede musial pewnie sposcic w klopie :/
|
|
|
#10 |
|
Capo di tutti capi
![]() |
Witam!
Załaduj sterownik manualnie, z ominięciem instalatora - powinno łyknąć - mi tak do drukarki łyknął i działa poprawnie. Rozpakowałem sterowniki i później wskazałem lokalizację.
|
|
|
#11 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
drukarka to kompletnie co innego ... zreszta support visty jest do wiekszosci modeli
sprawa skanerow to niestety powazny klopot - bez wsparcia producenta bedzie kicha ...
|
|
|
#12 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Probowales wcisnac mu driver do XP? W koncu jadro to samo i z tego co czytalem wiekszosc sterow nie wymaga duzych lub wcale nie wymaga modyfikacji. Ale fakt faktem - skanery to przy kazdym nowym windowsie byl problem.
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Problem w tym, ***380;e on nie widzi tych sterownik***243;w na p***322;ycie.
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Na Home'y trzeba b***281;dzie czeka***263; do stycznia 2007. /edit A tak na marginesie, znalaz***322;em jeszcze co***347; takiego, bardzo ciekawego: Cytat:
Ostatnio zmieniany przez kraluk : 30.11.2006 o godz. 20:44 |
||
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
raczej wersje trial do sciagniecia przez neta... MS tak za darmo systemy rozdaje chmm chca podbić swiat ?
|
|
![]() |
|
|