Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.03.2006, 20:13   #61
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
dziwne bo u mnie zabieral tylko 300 od samego startu
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.03.2006, 08:59   #62
DreamCrusher
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez REi
Hmmm kolejny maniak windowsa? Przeczytaj zasady owego konkursu - chetni dostawali KONTO NA MAKU z ograniczonymi uprawnieniami i mieli zdobyc uprawnienia SU (Super User). A to na win trwa tyle samo. Tak samo siali zamet fani win kiedy pokazal sie pierwszy "wirus" na maka - zeby zainfekowac kompa cza go bylo pobrac i odpalic podajac haslo root'a - jak to skomentowala prezenterka G4TechTV:
"Kto jest na tyle glupi zeby odpalac niezidentyfikowane pliki i podawac na lewo i prawo hasla admina.... poza kilkoma pokoleniami userow Windows"
czytalem zasady, prawda jest taka ze nie powinni go zdobyc.
sprawdzales ze na win trwa tyle samo?
nie, nie jestm maniakiem windowsa, ale mac i linux tez nie sa jakimis cudownymi systemami
co do tej pani to nie skomentuje - zalosna wypowiedz

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.03.2006, 08:29   #63
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pokusiłem się o zainstalowanie viśty na moim sprzęcie: dureń 1600, 768 mb ramu, dysk 80gb [co prawda 5400 :/] grafa Ati Radeon 9250 256/128. Prawdę mówiąc nie powaliło mnie to na kolana. Instalacja poszła w sumie gładko, ale w momencie, gdy musiałem określić kraj, klawiature, a potem konto to miałem zawieche systemu. Za drugim razem poszło w sumie chociaż miałem wątpliwości, że znowu się zawiesi. Owszem ładnie on wygląda jednak nie miałem przeźroczystości okienek [pewnie mam za słabą kartę]. Przyznam, że tylko po to chciałem zainstalować winde

Co do XGLa to nieźle się prezentuje. Ciekawe czy naprawdę ma takie niskie wymagania jakie podają na stronce. Zobaczymy...

Co do samego aero to zasysnąłem kiedyś iso o nazwie en_avalon_indigo_redist_beta1_RC.iso pod sp2 rzekomo można było ujrzeć próbkę możliwości aero, tylko ciekawe jak to zrobić, bo sama instalka nie wystarcza.

Co do m$ to się nie dziwie czasami dlaczego są ich oprogramowaniu dziury: pracują nad office 2007, vistą x32, vistą x64, jakimś innym oprogramowaniem M$. Wiem, że w sumie Microsoft nie jest małą firmą, ale czy czasami nie mogli by się skupić na jednej rzeczy i kazać nam poczekać na naprawdę finalny produkt ?
Stary 13.03.2006, 11:50   #64
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
ale to by bylo tak:
vista x32 listopad 2006
vista x64 listopad 2008?
itd
wiec dobrze, ze beda w jednym czasie
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: