![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dziwne bo u mnie zabieral tylko 300 od samego startu
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
sprawdzales ze na win trwa tyle samo? nie, nie jestm maniakiem windowsa, ale mac i linux tez nie sa jakimis cudownymi systemami co do tej pani to nie skomentuje - zalosna wypowiedz
![]() |
![]() |
#63 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Pokusiłem się o zainstalowanie viśty na moim sprzęcie: dureń 1600, 768 mb ramu, dysk 80gb [co prawda 5400 :/] grafa Ati Radeon 9250 256/128. Prawdę mówiąc nie powaliło mnie to na kolana. Instalacja poszła w sumie gładko, ale w momencie, gdy musiałem określić kraj, klawiature, a potem konto to miałem zawieche systemu. Za drugim razem poszło w sumie chociaż miałem wątpliwości, że znowu się zawiesi. Owszem ładnie on wygląda jednak nie miałem przeźroczystości okienek [pewnie mam za słabą kartę]. Przyznam, że tylko po to chciałem zainstalować winde
![]() Co do XGLa to nieźle się prezentuje. Ciekawe czy naprawdę ma takie niskie wymagania jakie podają na stronce. Zobaczymy... Co do samego aero to zasysnąłem kiedyś iso o nazwie en_avalon_indigo_redist_beta1_RC.iso pod sp2 rzekomo można było ujrzeć próbkę możliwości aero, tylko ciekawe jak to zrobić, bo sama instalka nie wystarcza. Co do m$ to się nie dziwie czasami dlaczego są ich oprogramowaniu dziury: pracują nad office 2007, vistą x32, vistą x64, jakimś innym oprogramowaniem M$. Wiem, że w sumie Microsoft nie jest małą firmą, ale czy czasami nie mogli by się skupić na jednej rzeczy i kazać nam poczekać na naprawdę finalny produkt ?
![]() |
#64 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale to by bylo tak:
vista x32 listopad 2006 vista x64 listopad 2008? itd wiec dobrze, ze beda w jednym czasie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|