![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 | |
|
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
8)
|
|
|
|
|
#48 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
No nie wiem jak sie tam u was imprezuje towarzyszu, ale ja to zawsze stawiam znak rownosci miedzy impreza a popijawa
|
|
|
#49 | |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() To, że jest impreza nie znaczy, że jest i popijawa ... chociaż w większości wypadkach tak jest
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#51 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.06.2004
![]() |
wakacje mam qqrwa wakacje i koniec tej nudnej budy przez co najmniej dwa miechy i alochol bedzie sie lal
kto jest za ![]() ![]() ? tylko nic nie mowic rodzico bo inaczej lub jak tos woli siedziec przed kompem
|
|
|
|
#52 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
Oj oj, widze że abstynencja góruje. Ale ja będę wyjątkiem : a przed posiedze później
|
|
|
|
#53 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja też abstynent
Co nie zmienia faktu, że wakacje się przydadzą, bo zmęczył mnie straszliwie ten semestr.. No ale ok, wychodzę właśnie na ostatni egzamin
|
|
|
#54 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
powodzenia
|
|
|
|
#55 | |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() Tak właśnie chwalę się dalej ![]() Po długich oczekiwaniach na tą chwile ( rok a nwet dwa lata) mogę powiedzieć że...... Jestem wkońcu studentem AWF w Wawie i mam juz wakacje Jestem w euforii i ciesze się potwornie. Abstynencja? ale po co
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Formatowiec...
![]() |
Cytat:
no to się chwal a ja gratuluje
|
|
|
|
#57 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
A co do "zdobywców" - to sponsoruje Żywiec? No to musisz potrenoweć jakieś "tańce" z butelkami?
|
|
|
|
#58 | |
|
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Cytat:
...juz od soboty wiem ze się dostałem na AWF i trenuje, trenuje "uniki" "karate" czy jak to nazwać ![]() ... i cholera w sobote jeszcze karne były a o pustym dziobie nikt nie siedzi przy takich emocjach ...się rozpisałem w tym topic'u.. ..cóz mam WAKACJE
|
|
|
|
|
#59 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No to gratuluję i dziękuję
![]() Egzamin rzeczywiście poszedł mi bardzo dobrze. Nie wiem, czy wystarczy na 5, ale myślę, że tak. Jutro wyniki i zobaczymy. Jeszcze tylko przed wakacjami postanowiłem zrobić porządną burdę w dziekanacie mojego wydziału, a właściwie na całym wydziale. Wkurzyłem się tragiczną wręcz organizacją wszystkiego. To już rzucało się w oczy od początku studiów, ale w tym semestrze jest aż nazbyt wyraźne. Mówiąc bardzo ogólnie (bo temat jest duuużo bardziej obszerny) za dwa dni mam zapisy wydziałowe (zaczynają się one już jutro, ale mój rok ma w środę), a nie została jeszcze ogłoszona lista przedmiotów, które będzie można wybierać. To, że miała ona zostać przygotowana do 12 maja to już pół biedy, ale to, że w zeszłym tygodniu, kiedy już kategorycznie zażądałem jej przedstawienia, zostałem spławiony tym, że następnego dnia pojawi się ona na internecie, już mnie bardziej drażni... Dzisiaj sobie porozmawiałem i pokontaktowałem ze sobą (bo widać komunikacja tam jest jeszcze kilka epok wstecz) kilka ważniejszych osób na uczelni, typu dyrektor działu nauczania, jakaś pani dziekan, kilka sekretarzy itp. i okazało się, że tak naprawdę nikt nic nie wie, a listy jak nie było, tak nie ma. Ostatecznie od każdego dowiedziałem się trochę strzępków informacji i stworzyłem z tego całość, a z jakiś bardzo tajnych dokumentów skserowałem sobie upragnioną listę (która, notabene, może się jeszcze zmienić...), ale to, żebym musiał załatwiać w ten sposób coś, co miało być dostępne już ponad miesiąc temu, to gruba przesada... I żeby to była jedyna rzecz, którą trzeba tak robić... Ehhh... w sumie nieważne, ale to, że ja studiuję na wydziale Informatyki i Zarządzania, kierunku Zarządzanie i Marketing na piątej chyba uczelni w kraju (a pierwszej wśród Politechnik) i dają nam taki przykład organizacji bardzo mnie smuci... Czasami mam wrażenie, że ja wiem więcej na dane tematy od osób, które teoretycznie powinny być za to odpowiedzialne... W tym semestrze już to sobie daruję, ale w przyszłym spróbuję coś z tym zrobić. Bo zamiast zmieniać się na lepsze, jest coraz gorzej...
|
|
|
#60 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
widac brakuje tam zarzadzania z jakies dobrej akademii
|
![]() |
|