![]() |
Cytat:
A co do "zdobywców" - to sponsoruje Żywiec? No to musisz potrenoweć jakieś "tańce" z butelkami? ;) |
Cytat:
no to się chwal a ja gratuluje :piwo: :piwo: :piwo: |
Cytat:
Tak właśnie chwalę się dalej :) Po długich oczekiwaniach na tą chwile ( rok a nwet dwa lata) mogę powiedzieć że...... Jestem wkońcu studentem AWF w Wawie i mam juz wakacje :fala: Jestem w euforii i ciesze się potwornie. Abstynencja? ale po co :D |
Cytat:
powodzenia |
A ja też abstynent :) Co nie zmienia faktu, że wakacje się przydadzą, bo zmęczył mnie straszliwie ten semestr.. No ale ok, wychodzę właśnie na ostatni egzamin :)
|
Cytat:
Oj oj, widze że abstynencja góruje. Ale ja będę wyjątkiem :piwo: :piwo: :sylwek: :sylwek: :piwko2: : :piwko2: a przed :pisze: posiedze później :> |
wakacje mam qqrwa wakacje i koniec tej nudnej budy przez co najmniej dwa miechy i alochol bedzie sie lal :P kto jest za ?????????? tylko nic nie mowic rodzico :niepow: bo inaczej :bicz: lub jak tos woli siedziec przed kompem :pisze:
|
Cytat:
|
Cytat:
To, że jest impreza nie znaczy, że jest i popijawa ... chociaż w większości wypadkach tak jest :piwo: |
No nie wiem jak sie tam u was imprezuje towarzyszu, ale ja to zawsze stawiam znak rownosci miedzy impreza a popijawa ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Powodzenia na examinie (nie dziękuj ;) ) |
nielepiej na "naszym" chacie???
czekam tam na was :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:27. |