![]() |
Cytat:
To ja kurcze wakacje zacznę gdzieś tak od 5 - 6 lipca, a już od początku sierpnia zamierzam trochę popracować, żeby się na śmierć nie zanudzić :) |
Cytat:
|
Dokladnie kozystajcie bo poten napoczatku bedzie 21 dni urlopu a dopiero za pare lat 26 dni. Jam mam juz te upragnione 26 dni. 2 miesiace wakacji to bylo to !!!
|
Cytat:
Cytat:
|
Kurcze, same maluchy (chciałem powiedzieć młodzi ludzie.... ;) ]. Jeszcze nie znacie słowa URLOP... To tylko 26 dni. Korzystajcie więc z WAKACJI, bo najdalej po studiach ich już nie bedzie - no chyba,ze zostaniecie belframi i będziecie zdzierać gardła nad ludkami podobnymi do Was za młodu :) .
Jabba |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
W końcu wakacje! :banan: :zespol:
Ale szkoda, że pogoda zapowiada się tak kijowo... :blee: |
nawet nei czuje, ze juz sa... od prawie mies siedze w domu, nie liczac przerwy na mature i obrone pracy dyplomowej :)
a teraz wojsko chce mnie sciagnac studia na szczescie znalazlem szukam pracy a na domiar zlego rozchorowalem sie :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
To się tak napewno tylko ładnie nazywa GRILL a tam bedzie wiecej piwa niz kiełbasy :D
|
ja o 8.30 odebralem swiadectwo i o 16 sie umowilsmy nad jeziorkiem - 2 klasy od nas ze szkoly na grillka :)
|
Cytat:
Yesoo czepiasz się. Wyluzuj. No to napisz jak brzmi celownik słowa "wakacje". |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:35. |