![]() |
Cytat:
|
No już chyba wszycy maja wakacje, wszyscy zaknczyli rok szkolny z jakimś tam wynikiem więc może jakaś mała imprezka/popijawa (Niepotrzebne skreślić ;) ) na Forum ??? ;) 8)
|
A ja mam wakacje juz i sie ciesz ;) Polecam Piosenke ARO - POCZTÓWKA Z WAKACJI
|
E tam lutownica kosztuje 20 zł więc to nie duży proble. Ja sie wogóle nie interesowałem dotychczas ekonomią i chodze do ekonomika. To jest Problem.
PS. To mój 200 post :mruga: :spoko: |
wszystko i tak jest wielka sciema :)
ja jestem technik elektronik, a nawet lutownicy w domu nie mam ;) |
Cytat:
|
Moje wakacje to beda takie wypady w rozne miejsca na weekendy, pierwszy wyjazd to gory swietokrzyskie i okolice. Gratuluje Ciapek, Technik Ekonomista o specjalności Gospodarka Unii Europejskiej fajnie brzmi. Pozdro dla wszystkich ;)
|
Cytat:
heeh nie to nie bar czy inne tego typu. Emitowany przez TVP. Cieszy mnie że jestem tam mały sposób wyróżniony - starczy ( chodź odpadnę ) .... i się zastanawiam czy jak juz tam bede, czy pójść za ciosem i starać się o przynajmniej 50tke. Nic nie trace |
właśnie dziś zdałem ostatni exam na studium i uzyskałem pierwszy w Polsce tytuł danej spejalności: Technik Ekonomista o specjalności Gospodarka Unii Europejskiej :)
O wakacjach nie myśle bo pracuje - wiem tylko że mam 3 miesiące wolne od edukacji. Na pewno będą jakieś wypady nad bałtyk, do babci, ale to będą tzw. "spontany" nie wiadomo kiedy, gdzie i na ile:) Miłych wakacji!!!!! |
no to bedziemy na ciebie wysylac smsy.... albo i nie ;) :P
|
Cytat:
www.zdobywcy.com.pl po lewej zaloguj sie na date jakąś i ...reszta do czytania. Z tego co się dowiedziałem narazie przez telefon to program w TVP. 100 ( chyba +13) osób jedzie teraz 2 lipca na Obóz Selekcyjny ( lista ludzi na stronie, Ja nr. 65 :). Oczywiście regulamin czytałem 3 dni, nie mam z tego kasy chyba ze bede w 18 osób która moze wyjechac do Peru. Mam ogromną chęc rywalizacji ( zero pokazywania się ) ....pierwszego dnia bedą jakies osobiste testy z psychologami, na których mogę odpaść :ysz: ponieważ sprawnosciowo nie jest tak źle. Boję się jednego by nie wyjsć na głupka ....chodz pewnie mało bedzie. Jak się dostałem, ankieta, druga ankieta, rozmowa przez fona....i jestem |
Tez jeszcze o tym programie nie slyszalem.
miles napisz cos wiecej o tym programie. |
Cytat:
|
Ja niestety nie mam jeszcze wakacji. Czekam na wyniki z egazaminów na AWF w Poznaniu i Wawie na którą licze.
Egzaminy znowu zdałem 99% na 75 ( z egzaminu ) mam 74pkt tylko tam się liczy jeszcze świadectwo :blee: dla geniusza który to wymyślił :bicz: Tak więc nie mam wakacji... 28.06 wyniki A wakacje spędze razem z programem ZDOBYWCY, gdzie dostałem się do 100 osób na obóz selekcyjny ...........ale się chwale :serdusz: |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:16. |