Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wakacje (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wakacje-36398/)

andrzejj9 26.06.2004 20:16

Cytat:

Napisany przez MacGyver
No już chyba wszycy maja wakacje, wszyscy zaknczyli rok szkolny z jakimś tam wynikiem więc może jakaś mała imprezka/popijawa (Niepotrzebne skreślić ;) ) na Forum ??? ;) 8)

Nie wszyscy, nie wszyscy... Ja jeszcze w poniedziałek mam egzamin :)

MacGyver 26.06.2004 20:02

No już chyba wszycy maja wakacje, wszyscy zaknczyli rok szkolny z jakimś tam wynikiem więc może jakaś mała imprezka/popijawa (Niepotrzebne skreślić ;) ) na Forum ??? ;) 8)

mallow 26.06.2004 19:50

A ja mam wakacje juz i sie ciesz ;) Polecam Piosenke ARO - POCZTÓWKA Z WAKACJI

Mily_ 26.06.2004 18:35

E tam lutownica kosztuje 20 zł więc to nie duży proble. Ja sie wogóle nie interesowałem dotychczas ekonomią i chodze do ekonomika. To jest Problem.

PS. To mój 200 post :mruga: :spoko:

mr_spock 26.06.2004 18:31

wszystko i tak jest wielka sciema :)
ja jestem technik elektronik, a nawet lutownicy w domu nie mam ;)

Mily_ 26.06.2004 18:21

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
właśnie dziś zdałem ostatni exam na studium i uzyskałem pierwszy w Polsce tytuł danej spejalności: Technik Ekonomista o specjalności Gospodarka Unii Europejskiej :)

O wakacjach nie myśle bo pracuje - wiem tylko że mam 3 miesiące wolne od edukacji.
Na pewno będą jakieś wypady nad bałtyk, do babci, ale to będą tzw. "spontany" nie wiadomo kiedy, gdzie i na ile:)

Miłych wakacji!!!!!

Wiesz że ja ide w tym samym kierunku. Też za Technika Ekonomiste. I jakoś mi idzie :>

.::piotrek::. 26.06.2004 15:47

Moje wakacje to beda takie wypady w rozne miejsca na weekendy, pierwszy wyjazd to gory swietokrzyskie i okolice. Gratuluje Ciapek, Technik Ekonomista o specjalności Gospodarka Unii Europejskiej fajnie brzmi. Pozdro dla wszystkich ;)

miles 26.06.2004 13:51

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
no to bedziemy na ciebie wysylac smsy.... albo i nie ;) :P

OOo dawno nie gadaliśmy a się pozmieniało :)

heeh nie to nie bar czy inne tego typu. Emitowany przez TVP.
Cieszy mnie że jestem tam mały sposób wyróżniony - starczy ( chodź odpadnę ) .... i się zastanawiam czy jak juz tam bede, czy pójść za ciosem i starać się o przynajmniej 50tke. Nic nie trace

CIAPEK 26.06.2004 13:47

właśnie dziś zdałem ostatni exam na studium i uzyskałem pierwszy w Polsce tytuł danej spejalności: Technik Ekonomista o specjalności Gospodarka Unii Europejskiej :)

O wakacjach nie myśle bo pracuje - wiem tylko że mam 3 miesiące wolne od edukacji.
Na pewno będą jakieś wypady nad bałtyk, do babci, ale to będą tzw. "spontany" nie wiadomo kiedy, gdzie i na ile:)

Miłych wakacji!!!!!

Pawel_k 26.06.2004 13:25

no to bedziemy na ciebie wysylac smsy.... albo i nie ;) :P

miles 26.06.2004 13:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A chwal się chwal :) Powiedz tylko jeszcze, co to za program, bo pierwsze słyszę.

Hmm no dobra jak nalegacie -> skromość :)

www.zdobywcy.com.pl po lewej zaloguj sie na date jakąś i ...reszta do czytania.
Z tego co się dowiedziałem narazie przez telefon to program w TVP.
100 ( chyba +13) osób jedzie teraz 2 lipca na Obóz Selekcyjny ( lista ludzi na stronie, Ja nr. 65 :).
Oczywiście regulamin czytałem 3 dni, nie mam z tego kasy chyba ze bede w 18 osób która moze wyjechac do Peru.
Mam ogromną chęc rywalizacji ( zero pokazywania się )
....pierwszego dnia bedą jakies osobiste testy z psychologami, na których mogę odpaść :ysz: ponieważ sprawnosciowo nie jest tak źle.

Boję się jednego by nie wyjsć na głupka ....chodz pewnie mało bedzie.

Jak się dostałem, ankieta, druga ankieta, rozmowa przez fona....i jestem

czero 26.06.2004 12:40

Tez jeszcze o tym programie nie slyszalem.
miles napisz cos wiecej o tym programie.

andrzejj9 26.06.2004 12:34

Cytat:

Napisany przez miles
Ja niestety nie mam jeszcze wakacji. Czekam na wyniki z egazaminów na AWF w Poznaniu i Wawie na którą licze.
Egzaminy znowu zdałem 99% na 75 ( z egzaminu ) mam 74pkt tylko tam się liczy jeszcze świadectwo :blee:
dla geniusza który to wymyślił :bicz:
Tak więc nie mam wakacji... 28.06 wyniki

A wakacje spędze razem z programem ZDOBYWCY, gdzie dostałem się do 100 osób na obóz selekcyjny
...........ale się chwale :serdusz:

A chwal się chwal :) Powiedz tylko jeszcze, co to za program, bo pierwsze słyszę.

miles 26.06.2004 11:56

Ja niestety nie mam jeszcze wakacji. Czekam na wyniki z egazaminów na AWF w Poznaniu i Wawie na którą licze.
Egzaminy znowu zdałem 99% na 75 ( z egzaminu ) mam 74pkt tylko tam się liczy jeszcze świadectwo :blee:
dla geniusza który to wymyślił :bicz:
Tak więc nie mam wakacji... 28.06 wyniki

A wakacje spędze razem z programem ZDOBYWCY, gdzie dostałem się do 100 osób na obóz selekcyjny
...........ale się chwale :serdusz:

Pawel_k 26.06.2004 10:40

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
jutro mam wyniki z jednego egzaminu a potem albo 2 albo 3 miechy wakacji :blee:

zdalem mate mam 3 miechy wakacji :jupi: :jupi:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:16.