![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Swieto tez mnie nie dotyczy juz ;( ale co to za swieto - imporcik - ale - jestem teraz an obiecanym 1 rocznej obstynencji i niedługo minie 4 miesiac a ja juz sie zas robie pies na baby - szok chyba nie wytrzymam bez baby roku - ja juz chce zas kogos przytulic, popiescic posciskac, poprzytulac i mocnie mocnie eh eh uh eeee [stop] ludzie słuchaja.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
badzmy szczerzy
mezczyzni to przedziwny gatunek, jesli maja cos kupic dla tej jedynej to szlag ich trafia walentynki sa raz w roku, wiec co za problem ruszyc dupsko i kupic chociaz ten jeden raz cos od serca dla naszej kobietki, a nie ma to jak wyznac milosc w taki dzien, to daje tyle radosci kobiety sa pamietliwe, a zapomniec o walentynkach to w ich oczach niewybaczalny grzech, chyba ze ktos juz jest zwiazany koscielnie to wtedy na pierwszym miejscu stoi data slubu, a ona nawet jest tylko raz w roku walentynki moim zdaniem to fajna rzecz i jest ona jak najbardziej potrzebna
|
|
|
#3 | |
|
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() sniper, wspolczuje ci tej wielkiej pustki w twoim zyciu ![]() edycja i PS. wkoncu 500 postow ![]() za kazda stowke jedna kolejeczka ![]() i tak na wszelki wypadek za kolejna setke
...yea-ea-ea-ah, yea-ea, I feel hardcore yea-ea-ea-ah, yea-ea, always hardcore... The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych Ostatnio zmieniany przez Y@nkee_PL : 05.02.2003 o godz. 01:47 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
nie kapuję. w inne nie daje radości? a jaką radość daje milczenie po jednostronnym wyznaniu miłości? obojętnie w jaki dzień.
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() oczywiscie ze mowiac to w inne dni tez sprawiamy wielka przyjemnosc ale takie wyjatkowe dni w roku (rocznice itp.) chyba jednak najbardziej zapadaja w pamiec
|
|
|
|
#6 | |
|
Member of Blokers.net
![]() |
Cytat:
? pogadam z sira rodzicami i klikam na kompie. Przyjdzie wiosna moze jakas robota pojeda z qmplami w góry zas stane na giewoncie i bede darł morde tym razem ze kce baby - ostatnio ze chce obronic mgr - i sie udało.Zreszta sposobu zakonczenia mojego 4,5 letniego zwiazku nie życze nawet wrogowi - jak to okreslił jeden z moich qmpli - o takich rzeczach to sie czyta w harlequinach i innych kolorowych pismidłąch - niestety ja to przezyłem na live i nic do pozazdroszenia- choc teraz juz czuje do tego dystans ps.) jeszcze raz hip hip horrey za 500
|
|
|
|
#7 | |
|
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
one wszystkie są złe. to wynika z uwarunkowań genomowych. zaufaj mi. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
hmm walentynki pluszowe serduszka i kartki pocztowe i coś tam równie kiczowatego ale... Niby moja zona twierdzi ze ma walentynki w nosie ale wiem ze cieszy sie z jakiegos drobnego upominku
Ja staram sie zeby miala przynajmniej kilkanaście walentynek w roku i myśle że sprawia jej to więcej radości niz w to wlaśnie swieto
|
|
|
#9 |
|
Member of Blokers.net
![]() |
A wiecie co jest najgorsze jestem admin/skarbnik w sieci .... a ona jest userem..... agrhhhhhhhh
|
|
|
#10 | |
|
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
:cool:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Member of Blokers.net
![]() |
No co wyyyyyy !!!!!!!
- no moze na poczatku ![]() - teraz to mi wisi )
|
|
|
#12 |
|
odeszły MAJSTER
![]() |
ok. rozumiem.
tak tylko od czasu do czasu sprawdzasz, czy odebrała już pocztę, by za długo w skrzynce nie zalegała... czy jako hasła nie wpisała przypadkiem daty utodzin albo imienia matki... no a już zupełnie okazjonalnie czyścisz jej dysk - dosłownie ![]() ^_^
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member of Blokers.net
![]() |
nie no dysku jej nie czyszcze,
reszty tez nie robie a nawet ostatnio system jej stawiałem - taki dobry admin jestem, bo mnie prosiła - odniosłem wrazenie ze jej starsi by nas znowu razem widzieli. ale mnie juz to zwisa - przynajmniej teraz ale nigdy niewiadomo co na kogo trafi - puki co to wystarczy ze wiem jaki ma nr ip ) Najgorsze jest to ze w hasle mam jej imie (prewalone pewna data) i przez te 4,5 lata tak sie do niego przyzwyczaiłem wszedzie je dawałem że niewiem jak to teraz zrobic zeby inne hasła dawac - po prostu zaraz je pozapominam - szok! chyba bedzie mnie to imie do konca zycia przesladowac
|
|
|
#14 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
sniper dam ci rade (moj ty kamracie od fantasy)
zamiast jej imienia wpisz moja ksywke - polacz przyjemne z pozytecznym - na pewno nie zapomnisz haslo ze mna ![]() co do swieta to ok spoko niech sobie bedzie ale dlaczego nie jest juz to swieto drobnych upominkow czy po prostu walentynek = kartek tylko przeradza sie w kolejne swieto gdzie trzeba cos kupic porzadnego bo tak trzeba gdyby go nie bylo nie plakalbym a nawet ucieszylbym sie poza tym jakos tak sie juz na tym swiecie porobilo ze kobiety to rownouprawnienia wszedzie sie domagaja ale w sprawach codziennych to na faceta glowie wszystko lezy - on ma ulozyc jak spedzi sie ten czy tamten dzien co kupic zeby jej sie spodobalo i nie wazne ze nam mozna kupic wszystko bo i tak nie robi nam to roznicy co dostaniemy (niech ktorys powie ze mu robi to zaraz tu polemike goraca rozpoczne) ale kup jej tylko cos w nie takim kolorze to juz od razu ze to ze tamto ze siamto agrr nie lubie tego swieta wystarczy ze sa rocznice walentynki dzien kobiet mikolajki i inne duperele - co z tego ze i tak mowimy ze je kochamy ze kupujemy im prezenty to sie nie liczy bo w ten dzien chca dostac cos takiego co sprawi ze ich kolezanki beda im zazdroscic - takie juz sa kobiety - roznia sie tylko sposobem i sila okazywania emocji z tym zwiazanymi ps i niech mi nikt nie probuje powiedziec ze jestem rozgoryczony - po prostu nie lubie juz od dawno wielu swiat nawet boze narodzenie i wielkanoc (no moze w o wiele mniejszym stopniu) nie sa swietami rodzinnymi tylko okazja na wypad do hipermarketu i szal zakupow i prezentow - beznadziejnych prezentow bo bylo w promocji ktore potem leza w chacie albo w najlepszym wypadku - gdy zaden ze znajomych ich nie widzial mozna je komus wcisnac na jakas okazje shit po 2:00 - musze skonczyc sprawozdanie - ostatnie w tym semestrze
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member of Blokers.net
![]() |
Majonez (bracie
) - pomysł wydaje sie ciekawy - tylko ze juz kilka set(tysiecy) ludzi w tym momencie to kojarzy )Mnie juz od dłuższego czasu drażnią wszelkie rodzinne święta - taka pompa spęd rodzinny kupa ludu i tak potem sie na flaszce kończy z rodzina - ostatnio 1 raz miałem nie isc na pasterke z qmplami do baru (koło kosciała) ale jakzaczełą sie jazda a kiedy to praca/inna kobieta/etc wkur poszedłem i do 3 piwa sączyłem i żarłęm kapuche z grochem. Majonez a z czego to to ostatnie sprawozdanko ?? Jejku kiedys to mnie szlag trafiał ze sprawozdaniami a teraz naskrobał bym choc jedno zeby z wprawy nie cwychodzic ))
|
![]() |
|
|