![]() |
a ja ostatnio zrezygnowlaem z playera do divx (ostatnio byl u mnie allplayer, wczesniej bsplaeyer i subedit, dawniej bestplayer a jeszcze dawniej to dunozaury jeszcze zyly a ja uzywalem vplayera, jak wszyscy, bo innego nie bylo) i wsio leci przez powerdvd ;p ten doniosly fakt nastopil w momencie stalego podlaczenie kompa z tv jak sie okazalo ze tylko powerdvd (chyba ze cos pominolem) jako jedyny testowany program calkowicie potrafi przjac kontorole nad poziomem glosnosci i ustawieniem ilosci glosnikow a po wylaczeniu automagicznie przywrocic ustawienia sprzed wlaczenia :)
|
Cytat:
To ja może też spróbuję przy okazji oglądania następnego filmu. Zobaczymy, czy się przekonam :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
kiszka ze nie mozna sobie pobindowac klawiszy tak jak sie chce
Nadal MPC Rulez :P |
Cytat:
|
Cytat:
dokładnie tak samo jak z przegladarkami internetowymi !!! kazdy wybiera ta ktra najbardziej mu pasuje !!! ale dobrze jest znac tez inne rozwiazania i nie ograniczac sie do jednego !!! |
Cytat:
|
zawsze mozemy sobie pogawdzic na inne niesmiertelne tematy: litek vs lg, plextor vs reszta swiata, winamp vs foobar, windows vs linux, windows xp vs windows 2k3... ^_^
|
Cytat:
@ Mac - a no to zupełnie inna rozmowa. W takim razie mogę dać programowi szansę :) |
Cytat:
|
A mam pytanko ???
A ten program do ogladania filmów co przedstawił kolega który założył ten "topic" "SubEdit -program " to on ma dobrego lektora ??? ;) |
LOL, LOL, LOL... Lektor, nawet jezeli jest tam obecny, to opiera sie na cyfrowej syntezie ludzkiej mowy. Jest bez emocji i na dodatek zaglusza film. Polecam napisy!!!
|
Cytat:
|
SubEdit
build 4043 (2005-04-22) Poprawione działanie wyszukiwarki napisów dla serwisu http://napisy.info Poprawiony błąd "Acces violation..." przy wyborze innego katalogu w wyszukiwarce napisów. Dodany Hot-Key Ctrl+\, który przywołuje okienko subedita na wierzch. Dodana opcja "Wstrzymaj film, gdy okno aplikacji nie jest aktywne". Domyślnie opcja jest wyłączona. Dodana opcja "Domyślny sposób wyłączenia komputera". Dostępne sposoby: wyłączenie komputera, wylogowanie, restart, tryb uśpienia, hibernacja, wyłączenie monitora. W wyszukiwarce napisów można teraz z listy wybrać nazwe aktualnie otwartego pliku i katalog, w którym plik się znajduje. Przy okienku potwierdzania kasowania pliku domyslnie wybrany jest przycisk "Nie". http://www.subedit.prv.pl/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:41. |