Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Warte polecenia !! SubEdit (https://forum.cdrinfo.pl/f5/warte-polecenia-subedit-45747/)

nimal 04.01.2005 09:10

a ja ostatnio zrezygnowlaem z playera do divx (ostatnio byl u mnie allplayer, wczesniej bsplaeyer i subedit, dawniej bestplayer a jeszcze dawniej to dunozaury jeszcze zyly a ja uzywalem vplayera, jak wszyscy, bo innego nie bylo) i wsio leci przez powerdvd ;p ten doniosly fakt nastopil w momencie stalego podlaczenie kompa z tv jak sie okazalo ze tylko powerdvd (chyba ze cos pominolem) jako jedyny testowany program calkowicie potrafi przjac kontorole nad poziomem glosnosci i ustawieniem ilosci glosnikow a po wylaczeniu automagicznie przywrocic ustawienia sprzed wlaczenia :)

andrzejj9 04.01.2005 09:59

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Ale zostało mi jedno przyzwyczajenie z Bestplayer'a, które mi przeszkadza; mianowicie strzałki góra/dół...w Bestplyerze służyło do przyciszania/podgłaszania a w SubEdit służa do przewiania o minute w przód/tył.
Trzeba wyrobic sobie nowe nawyki :)

A działa chociaż magiczne F11? :)

To ja może też spróbuję przy okazji oglądania następnego filmu. Zobaczymy, czy się przekonam :)

Pagerus 04.01.2005 10:31

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Ale zostało mi jedno przyzwyczajenie z Bestplayer'a, które mi przeszkadza; mianowicie strzałki góra/dół...w Bestplyerze służyło do przyciszania/podgłaszania a w SubEdit służa do przewiania o minute w przód/tył.
Trzeba wyrobic sobie nowe nawyki :)

Przyzwyczaisz się :) A full screen mam ustawiony tak, że się włącza od razu po odpaleniu pliku :D

MacGyver 04.01.2005 15:35

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A działa chociaż magiczne F11? :)

To ja może też spróbuję przy okazji oglądania następnego filmu. Zobaczymy, czy się przekonam :)

Działa :D

JacoM 04.01.2005 18:49

kiszka ze nie mozna sobie pobindowac klawiszy tak jak sie chce
Nadal MPC Rulez :P

Pagerus 04.01.2005 20:57

Cytat:

Napisany przez JacoM
kiszka ze nie mozna sobie pobindowac klawiszy tak jak sie chce
Nadal MPC Rulez :P

Żaden program nie zadowoli każdego - zawsze można znaleźc coś co nie będzie komuś pasowało :P Ale z drugiej strony - każdy używa tego co mu w jakimś tam stopniu mimo wszystko odpowiada - tak więc miłego używania MPC życzę :)

mello 04.01.2005 21:26

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Żaden program nie zadowoli każdego - zawsze można znaleźc coś co nie będzie komuś pasowało :P Ale z drugiej strony - każdy używa tego co mu w jakimś tam stopniu mimo wszystko odpowiada - tak więc miłego używania MPC życzę :)

dokładnie tak samo jak z przegladarkami internetowymi !!! kazdy wybiera ta ktra najbardziej mu pasuje !!! ale dobrze jest znac tez inne rozwiazania i nie ograniczac sie do jednego !!!

Pagerus 04.01.2005 22:06

Cytat:

Napisany przez mello
dokładnie tak samo jak z przegladarkami internetowymi !!! kazdy wybiera ta ktra najbardziej mu pasuje !!! ale dobrze jest znac tez inne rozwiazania i nie ograniczac sie do jednego !!!

Zgadzam się z przedmówcą :) Ale nie zaczynajmy znów batalii o przeglądarki ;)

nimal 04.01.2005 22:19

zawsze mozemy sobie pogawdzic na inne niesmiertelne tematy: litek vs lg, plextor vs reszta swiata, winamp vs foobar, windows vs linux, windows xp vs windows 2k3... ^_^

andrzejj9 04.01.2005 22:38

Cytat:

Napisany przez nimal
zawsze mozemy sobie pogawdzic na inne niesmiertelne tematy: litek vs lg, plextor vs reszta swiata, winamp vs foobar, windows vs linux, windows xp vs windows 2k3... ^_^

No jak, przecież każdy chyba wie, że O... L.... W.... W.... i B....P... są najlepsze ;)

@ Mac - a no to zupełnie inna rozmowa. W takim razie mogę dać programowi szansę :)

Pagerus 05.01.2005 10:10

Cytat:

Napisany przez nimal

Taaaaa... i zadyma gotowa :P

Matievoo 05.01.2005 17:22

A mam pytanko ???
A ten program do ogladania filmów co przedstawił kolega który założył ten "topic"
"SubEdit -program " to on ma dobrego lektora ??? ;)

M@X 05.01.2005 17:24

LOL, LOL, LOL... Lektor, nawet jezeli jest tam obecny, to opiera sie na cyfrowej syntezie ludzkiej mowy. Jest bez emocji i na dodatek zaglusza film. Polecam napisy!!!

Pagerus 05.01.2005 22:38

Cytat:

Napisany przez M@X.666
LOL, LOL, LOL... Lektor, nawet jezeli jest tam obecny, to opiera sie na cyfrowej syntezie ludzkiej mowy. Jest bez emocji i na dodatek zaglusza film. Polecam napisy!!!

Jak słyszę o lektorze zamiast napisów - to przypominają mi się czasy Commodore 64 i programu SAM - syntezator mowy :haha: Kto miał przyjemnośc - to wie co mam na myśli :D

mello 24.04.2005 08:04

SubEdit
build 4043 (2005-04-22)
Poprawione działanie wyszukiwarki napisów dla serwisu http://napisy.info
Poprawiony błąd "Acces violation..." przy wyborze innego katalogu w wyszukiwarce napisów.
Dodany Hot-Key Ctrl+\, który przywołuje okienko subedita na wierzch.
Dodana opcja "Wstrzymaj film, gdy okno aplikacji nie jest aktywne". Domyślnie opcja jest wyłączona.
Dodana opcja "Domyślny sposób wyłączenia komputera". Dostępne sposoby: wyłączenie komputera, wylogowanie, restart, tryb uśpienia, hibernacja, wyłączenie monitora.
W wyszukiwarce napisów można teraz z listy wybrać nazwe aktualnie otwartego pliku i katalog, w którym plik się znajduje.
Przy okienku potwierdzania kasowania pliku domyslnie wybrany jest przycisk "Nie".

http://www.subedit.prv.pl/

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:41.