![]() |
Cytat:
qpel, gmc, nerodigital, rmvb, hddivx :-) czcionke wgrywasz z kompa jaka chcesz, wielkosc i kolor ustawiasz jaka chcesz, kodeki nowe dogrywasz itd. nie ma filmu zeby nie poszedl, bo takiej mozliwosci nie ma... do tego dostep do neta - 1000stacji radiowych, okladki i opisy filmu i wiele, wiele wiecej.. pozdro ;) |
W najnowszej wersji dodali fajną rzecz - ściąganie napisów z internetu :D Mała rzecz a cieszy :)
|
Cytat:
|
a ja używam BSPlayer ;)
|
Mój ukochany player - od dawien dawna :D Przydaje mi się pozycja pamiętania gdzie skończyłem oglądać - dawniej siedziałem na Bestplayerze - ale nie żałuję, że się przesiadłem :D
A tak przy okazji - wygląda na to, że dzisiaj wyszła nowa wersja :D |
Własnie mam zamiar oglądać film Zakładnik (Collateral) więc sciagne sobie tego SubEdit'a i zobacze "co to jest" :)
|
SubEdit daje rade :)
Często poprawiam w nnim pokaszanione napisy - jest do tego najlepszy! |
Cytat:
do tej pory w divx nie poszy mi 3 FILMY . okolo 7 w xvid GMC i Q-pel ale roznie z tym bywa jedene ida lepiej inne zrywa ale ogolnie nic to nie przeszkada napisow nie zrywa( a na tym sprzecie ogladnolem okolo 150 filmow) zainstalowalem V13 Mtz, chyba najlepszy soft jaki mialem, czcionka biala\zolta duza\mala, napisy wysrodkowane, dolby pro logic, equalizer, i piekny wyglad menu |
Cytat:
|
Właśnie używam go od niedawna. Wg mnie minimalną wadą jest niemożliwość zmiany obsługi poleceń poprzez skróty klawiszowe. Chyba, że sie da to powiedzcie jak. Wtedy odrazu sie na niego przerzucam :D
|
mensir - a jak yamada sie sprawuje? to jest ma mediateku, nie?
mialem hitekera, bellwooda i kiss'a - xbox wymiata wszystko :=} pozdro ;) |
Cytat:
nic wiecej nie powiem bardzo bardzo swietnie sprawoja sie napisy przerabiane tym programem do formatu .STR i .SMI |
Podobnie jak smartek z subeditem jest juz od dluzszego czasu. JEST SWIETNY ! Chodz od wersji 4xxx nie wspopracuje mi dobrze z pakietem kodek K-Lite..... na niektorych filmach i nie wiem co jest. Dlatego ciagle uzywam 3946. POLECAM KAZDEMU !!!
|
Nic nowego mello nie powiedziales.Uzywam go juz kilkanascie miesiecy. :)
|
uzywam subedita od 1-2lat, jak dla mnie lider i tyle - swoimi funkcjami i prostota wgniata w podloge :P... teraz juz filmikow na kompie nie ogladalam, lecz na .... xboxie :-)
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:59. |