![]() |
Dzieki za info.Juz sciagnalem.Szzcegolnie ta opcja mnie interesuje:
Dodana opcja "Wstrzymaj film, gdy okno aplikacji nie jest aktywne". Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.No i szkoda, ze nadal nie ma opcji szukania napisow z napisy.org |
Pytanko:
Czy zassać z kodekami, czy ffdshow mi wystarczy? |
Cytat:
|
według mnie najlepszy subedit to ten z numerkiem 3946.
|
hehe, ziele, ja tez tego uzywam :)
pozdro ;) |
Cytat:
Ja używam ostatniej wersji i jakoś wszystko ładnie i pięknie działa. Z wersji na wersję jestem coraz bardziej zadowolony. Jestem z tym projektem już od roku 2002 i myślę, że najwyższy czas przelać coś autorowi (ale to tak BTW) ;) Pozdrowienia. |
Cytat:
|
Sprzed roku ale i tak dalej używam tej wersji. A kasza w kodekach (której nie mam) nie ma nic do playera bo jak masz coś skopane w kodekach to nawet nie wiem jak nowa wypasiona wersja playera nic nie pomoże. Używam tej a nie innej bo nie odpowiada mi interfejs nowych wersji i jeszcze pare innych rzeczy.
|
powracam do tematu
wczoraj wywalił mi się subedit :(, pokazuje błąd "dzielenia tablicy przez zero" kodeki działają - nie jest to ich wina, bo w innych playerach (crystal player, i wmp10.0 wszystko chodzi bez problemów) czyściłem rejestr, odinstalowałem i zainstalowałem na nowo i ciągle ten błąd :( znaći moze jeszcze jakiś inny dobry player, lub jak rozwiązać mój problem winda xp sp2 eng, więcej chyba nie jest potrzebne ;) --edit-- już działa, błąd tkwił w kodekach ac3 ver1.06a wywalała dźwięk w niektórych playerach i dlatego subedit mi nie działał, w ver.1.07a jest już wszystko OK :spoko: |
W końcu Subedit to najlepszy program :D Podejrzewałem, że to nie może być jego wina :P
|
Ale juz chyba od jakiegos dluzszego czasu nie ma nowszej wersji jakby autor zaprzestal go rozwijac. Tak mi sie cos wydaje.
Ja go caly czas uzywam super jest :) |
Cytat:
Ja mimo wszystko polecam Subedit'a :D |
To, ze uwazaja bestplayer za najlepszy to nie oznacza, ze on taki jest.
Dla mnie bestplayer jest slaby. Nie ma zadnych opcji prawie konfiguracyjnych do subedita to moze sie schowac. |
bestplayer by***322; dobry, ale zacz***281;***322;y si***281; problemy jak zacz***281;li wprowadza***263; coraz to nowsze kodeki i formaty napis***243;w. Nie dawa***322; rady z vcd, svcd i nowszymi Xvidami
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |