Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Warte polecenia !! SubEdit (https://forum.cdrinfo.pl/f5/warte-polecenia-subedit-45747/)

Smartek 02.01.2005 23:20

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
do tej pory w divx nie poszy mi 3 FILMY . okolo 7 w xvid GMC i Q-pel ale roznie z tym bywa jedene ida lepiej inne zrywa ale ogolnie nic to nie przeszkada napisow nie zrywa( a na tym sprzecie ogladnolem okolo 150 filmow)

zainstalowalem V13 Mtz, chyba najlepszy soft jaki mialem, czcionka biala\zolta duza\mala, napisy wysrodkowane, dolby pro logic, equalizer, i piekny wyglad menu

widzisz, na xboxie chodzi:

qpel, gmc, nerodigital, rmvb, hddivx :-)

czcionke wgrywasz z kompa jaka chcesz, wielkosc i kolor ustawiasz jaka chcesz, kodeki nowe dogrywasz itd. nie ma filmu zeby nie poszedl, bo takiej mozliwosci nie ma... do tego dostep do neta - 1000stacji radiowych, okladki i opisy filmu i wiele, wiele wiecej..
pozdro ;)

Pagerus 02.01.2005 23:14

W najnowszej wersji dodali fajną rzecz - ściąganie napisów z internetu :D Mała rzecz a cieszy :)

DreamCrusher 02.01.2005 23:12

Cytat:

Napisany przez Maciej
a ja używam BSPlayer ;)

Ja tez :) Ale jak tak chwala tego Subedita to chyba sobie potestuje

Maciej 02.01.2005 23:08

a ja używam BSPlayer ;)

Pagerus 02.01.2005 23:07

Mój ukochany player - od dawien dawna :D Przydaje mi się pozycja pamiętania gdzie skończyłem oglądać - dawniej siedziałem na Bestplayerze - ale nie żałuję, że się przesiadłem :D
A tak przy okazji - wygląda na to, że dzisiaj wyszła nowa wersja :D

MacGyver 02.01.2005 23:04

Własnie mam zamiar oglądać film Zakładnik (Collateral) więc sciagne sobie tego SubEdit'a i zobacze "co to jest" :)

kiewas 02.01.2005 22:57

SubEdit daje rade :)
Często poprawiam w nnim pokaszanione napisy - jest do tego najlepszy!

mensir67pl 02.01.2005 22:25

Cytat:

Napisany przez Smartek
mensir - a jak yamada sie sprawuje? to jest ma mediateku, nie?
mialem hitekera, bellwooda i kiss'a - xbox wymiata wszystko :=}
pozdro ;)

do tej pory w divx nie poszy mi 3 FILMY . okolo 7 w xvid GMC i Q-pel ale roznie z tym bywa jedene ida lepiej inne zrywa ale ogolnie nic to nie przeszkada napisow nie zrywa( a na tym sprzecie ogladnolem okolo 150 filmow)

zainstalowalem V13 Mtz, chyba najlepszy soft jaki mialem, czcionka biala\zolta duza\mala, napisy wysrodkowane, dolby pro logic, equalizer, i piekny wyglad menu

mello 02.01.2005 22:16

Cytat:

Napisany przez Weron
Nic nowego mello nie powiedziales.Uzywam go juz kilkanascie miesiecy. :)

Fajnie ze uzywasz kilka miesiecy :) ale chyba nie wszyscy o nim wiedza a sadze ze warto wiedziec :))

sc0rpi0 02.01.2005 22:16

Właśnie używam go od niedawna. Wg mnie minimalną wadą jest niemożliwość zmiany obsługi poleceń poprzez skróty klawiszowe. Chyba, że sie da to powiedzcie jak. Wtedy odrazu sie na niego przerzucam :D

Smartek 02.01.2005 22:15

mensir - a jak yamada sie sprawuje? to jest ma mediateku, nie?
mialem hitekera, bellwooda i kiss'a - xbox wymiata wszystko :=}
pozdro ;)

mensir67pl 02.01.2005 22:14

Cytat:

Napisany przez frog
Podobnie jak smartek z subeditem jest juz od dluzszego czasu. JEST SWIETNY ! Chodz od wersji 4xxx nie wspopracuje mi dobrze z pakietem kodek K-Lite..... na niektorych filmach i nie wiem co jest. Dlatego ciagle uzywam 3946. POLECAM KAZDEMU !!!

nic wiecej nie powiem bardzo bardzo swietnie sprawoja sie napisy przerabiane tym programem do formatu .STR i .SMI

frog 02.01.2005 22:10

Podobnie jak smartek z subeditem jest juz od dluzszego czasu. JEST SWIETNY ! Chodz od wersji 4xxx nie wspopracuje mi dobrze z pakietem kodek K-Lite..... na niektorych filmach i nie wiem co jest. Dlatego ciagle uzywam 3946. POLECAM KAZDEMU !!!

Weron 02.01.2005 22:10

Nic nowego mello nie powiedziales.Uzywam go juz kilkanascie miesiecy. :)

Smartek 02.01.2005 22:03

uzywam subedita od 1-2lat, jak dla mnie lider i tyle - swoimi funkcjami i prostota wgniata w podloge :P... teraz juz filmikow na kompie nie ogladalam, lecz na .... xboxie :-)
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:59.