![]() |
Przepraszam, Niecik to w ogóle mało wspólnego ma z tym tematem, bo do muzyki ludowej nie nawiązuje, to jakieś siermiężne disco tylko.
Ja tam lubię taką muzykę, dziewczyny takie też lubię, a coś mnie ugryzło, bo jedna z tych pipek to moja była niebyła, a w zasadzie niebyła bo jednak do innej wróciłem, a niesłusznie, nieważnie. Edi, z ulicą też namieszałem, Ogórkowa nie Ołówkowa - np. w 0:36, ale nie jestem pewien, z 10 lat tam nie byłem, a te łachy przecież zmieniają kształt. Mogli to kręcić w wielu podobnych miejscach. |
Jak ja się nie mogę gorącej wiosny doczekać, pojechać rowerem w jakieś piękne miejsce nad Wisłą, siąść i wyłączyć myślenie patrząc w dal...
|
Cytat:
:jupi: |
Bycie lemingiem jest fajne, do momentu jak zabraknie na grilla.
|
CICHO! Potem tylko ja obrywam od Barteza za politykierkę! Co ja kurde jestem? Kotek Mrożka?!
To jest temat o muzyce ludowej! Co prawda nie ma nie-polityki, wszystko polityka* i nawe flądra nie bezstronna* o czem Bartez nie wie :ysz: *Tomek Mann ** hitlerowiec Lec |
Dorsze w Bałtyku chudną, to jest temat ludowy. Wszystkiemu winne paszowce z Niemiec i chyba Danii, które małe rybki, szproty i śledzie, łapią bez opamiętania dla świń.
|
Nasz Weekend przy tym wysiada. :haha:
|
Skąd oni tych misi biorą? :)
|
Wersja alternatywna ;)
|
|
:D
|
Fantastyczny cover
|
|
Miley strasznie zbrzydla odkad sie zestarzala...
|
Kto wie czy nie najlepsza realizacji muzyki ludowej od czasów Lambady.
Genialne, absolutnie genialne. Zarówno we warstwie audio jak i video. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |