![]() |
Tak.
Genialnie męczące ;) W obu warstwach... |
No co? Jeszcze zaraz Jarson powie, że ma królewna coś za szeroko rozstawione :ysz:
Dla mnie genialne. A poniżej mamy idealny przykład pokolenia interkulturowego, zwanego multikulti, przeciwko któremu wystąpił w radykalny sposób Anders Breivik i którego po cichu popiera wiele społeczeństw zachodniej Europy, które widzą w takich homogenizujących hasłach jak WHISKY COLA i RAKIJA zagrożenie dla własnej tożsamości, historii i niepodległości. U siebie w kraju też lekko nie mają. Jobbik wysłał zapytanie ofertowe do Tuska, ile by kosztowało wynajęcie obozu w O. |
|
Jak widać na dotychczas zamieszczonych materiałach, charakterystyczną cechą multikulti są kanarkowe ubrania odwołujące się do estetyki lat 94-96 oraz uporczywe trzymanie litra w dłoni i rozpijanie go nad głową małoletnich, celem ich demoralizacji.
Ale to nie wszystko. W ideologii multikulti fundament kultury tradycyjnej: płeć, zalążek podstawowej komórki społecznej czyli małżeństwa - stała się kwestią umowną. Zobaczmy: Nie pozwólmy aby te obce prądy znalazły uznanie w naszej ojczyźnie, poprzez podstępne upijanie alkoholem i wprowadzenie płci tymczasowej. |
Ilość załączników: 1
|
Piękna Veselina
Katastrofistom polskim należy uświadomić, że Veselina jest Bułgarką i śpiewa po bułgarsku, nie rosyjsku - żeby mi tu awantury nie było. A gatunek owego etnopopu nazywa się czalga (nie czałga jak piszą w PL! oni ł nie wymawiają wcale). Jak słyszymy w pierwszej linijce oto połączenie czalga i manele: I specjalnie dla Jarsonu, z Porschami Panamera w tle: |
Lubię turecką kuchnię.
|
|
Amerykańska muzyka ciemiężonego ludu, czyli rhytm and blues. Bardzo ładne i ładna wokalistka.
Jarsonu na pewno spodoba się owa bardzo ładna tabliczka z tyłu bardzo ładnego samochodu. |
|
Jakieś nowe propozycje weekendowe?
|
Jak ed nie wyżłopał tego toxycznego Tyskiego , to moglibyśmy się uchlać tak spontanicznie weekendowo :taktak: ale nie wiem :ysz:
|
Z Edem jest taki wariant, że może mieć coś w samochodzie, ale do tej pory nie chciało mu sie po to iść.
|
Ja eda rozumiem :taktak: przecież nie wolno samochodem po pijaku :nie:
|
Przyniosłem 6 Żubrów, mam jeszcze 4, ale mam też różne dodatki pootwierane, ale jeszcze dość pełne, że tylko wymienię Żubrówkę Złotą, Jarzębiak, Żubrówkę czystą, Soplicę Pigwową, można się tym wszystkim urżnąć w trupa!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:17. |