Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.02.2009, 11:23   #8056
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
moje najszczersze kondolencje

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.02.2009, 12:16   #8057
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
siodme pietro w wiezowcu na przeciwko

wybralem sie tam aby powiedziec wlascicielowi/lokatorowi ale nikogo nie zastalem

zadzwonilem do powiatowego centrum zarzadzania kryzysowego o podjecie interwencji bo moim zdaniem moze ten daszek spac i narobic szkod albo nawet kogos zabic

zostala poinformowana spoldzielnia, wyslali ekipe zeby ocenic, byli juz kilka razy wiec dalej lokatorow nie ma.

jesli spoldzielnia stwierdzi, ze stwarza zagrozenie maja prawo wejsc z policja bez lokatora w celu usuniecia zagrozenia

ludziom jednak brakuje wyobrazni ;/
chociaz rownie dobrze moga byc gdzies na urlopie itd

a moga zastac mieszkanie bez drzwi po powrocie
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-1.jpg   -2.jpg   -3.jpg   -4.jpg  
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.02.2009, 12:21   #8058
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
taka masa śniegu z 7 piętra to mogłaby sama z siebie narobić szkód... jeszcze jak pod spodem jest troche lodu
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.02.2009, 14:38   #8059
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Bo to byli mili, kurturarni dresiarze. To sie nazywa wychowanie.
A były z nimi bikejki w białych kurteczkach i kozaczkach ?
I czy słuchali przebojów, które wczoraj widziałem na Youtube w sekcji "polularne"?
Tytuły miały bardzo ciekawe : Peja - "Weź wypi****laj" oraz "K***wskie życie" (nie wiem kto śpiewa)...

Koncern tytoniowy zapłaci 8mln za śmierć palacza.
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/n...a,1262146,2943

Tak łatwo można położyć te koncerny.
Żeby nie wiem jak napisali "palenie szkodzi zdrowiu" to i tak palacz powie, ze nie wiedział ..
Głupie te koncerny, powinni jeszcze napisać "koncern nie odpowiada za twojego raka płuc ani żadną inną twoją chorobę".

"Utorowali droge dla tych, którzy szukają sprawiedliwości w sądzie". Jakiej sprawiedliwości .
Z artykułu wynika, że facet zaczął palić w 57 roku. Nie orientuję się dokładnie, ale wydaje mi się, że informacje na temat szkodliwości palenia pojawiły się dużo później. Od biedy więc można założyć, że rzeczywiście tamtejsi palacze robili to nieświadomie (w sensie szkodzili sobie).

Co do starszych osób, to wydaje mi się, że trochę przesadzacie. Oczywiście zdarzają się przypadki, jakie opisujecie, ale też są to raczej sytuacje sporadyczne. Większość starszych ludzi naprawę nie jest zła na cały świat i chce po prostu normalnie żyć, co w naszej codzienności nie zawsze jest proste, zwłaszcza dla trochę słabszych osób.

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 19.02.2009 o godz. 14:40
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.02.2009, 15:06   #8060
sobrus
Jukebox Hero

sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
w 1957, to rzeczywiście zmienia TROCHE postać rzeczy.
Wtedy pewnie nie tylko nie mówiono że palienie jest szkodliwe - ale nawet być może zdrowe (kiedys tak mówiono, ale nie wiem jakie to były czasy).
Ale zmienia tylko troche, bo zmarł w 1997 i na pewno od przynajmniej ~20 lat wiedział czym to sie skończy.
Stary 20.02.2009, 12:03   #8061
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nowoczesna mafia
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...my_pomocy.html
Stary 20.02.2009, 12:55   #8062
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
heh, biorac pod uwage, ze ze skype mozna dzwonic z normalnych telefonow a 3G jest juz wszedzie, to jest to bardzo wygodne
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2009, 14:26   #8063
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
~
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
Odstaw dres i iphon-a i bedzie dobrze
Uwaga nie na miejscu.

Cytat:
Napisany przez ro29 Podgląd Wiadomości
Człowieku - czy Ty wiesz co Ty piszesz ?? Owszem - jest pewna grupa osób starszych i niepełnosprawnych, która naużywa swojej "pozycji" - ale ocenianie wszystkich z góry i to w takim stylu ... przepraszam za to co napiszę, ale dla mnie takie słowa to po prostu chamstwo ...
A co do stania w kolejce - czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że osoba starsza czasem po prostu nie może zbyt długo stać bo nie ma na to siły ?
"(...) renty mają nieliche(...)" - ciekaw jestem co wiesz o rentach - 570 -700 zł to "nieliche" ?? Zwłaszcza jak jest jedna osoba sama, musi opłacić mieszkanie, media, wykupić leki - to ile jej na życie zostanie ??
Każdy będzie kiedyś "starcem" ... i ciekaw jestem czy będzie Ci wtedy tak miło, jak usłyszysz o sobie takie słowa ...
A tak na marginesie to ciekaw jestem gdzie Ty bywasz i jak się zachowujesz, że z takimi obelgami się spotykasz ?
Do dziś sądziłem, że na tym Forum poziom dyskusji jest zawsze na minimalnie przyzwoitym poziomie, a zdecydowana większość jego bywalców prezentuje minimum przyzwoitości ... jak widać jednak po powyższej wypowiedzi mocno się przeliczyłem ...
A komentować jej nie będę w tej chwili bo jestem zbytnio wzburzony ... i mógłbym takie słowa publicznie napisać, za które do sądu ktoś mógłby mnie pozwać ...
I tylko dziwi mnie, że taka podłość wobec innych ludzi nie spotyka się z właściwą reakcją innych osób ...
Co to się z ludźmi na tym świecie porobiło ...
ro29
Ok, przesadzilem z generalizacja - wiadomo ze nie chodzilo mnie o wszystkich, bo generalizacja na jakimkolwiek punkcie jest nie na miejscu. Niemniej jak sie okazuje nie jestem jedynym ktory spotyka sie z przejawem traktowania sie "duzo wyzej" niz wynika to z ogolnie przyjetego szacunku dla wieku - nikt nie ma prawa mnie obrazac, badz dzialac wbrew obowiazujacemu prawu. Np. Smartek wreczajacy kierwocy piataka postepuje "wbrew", bo rpzynajmniej u mnie jest wyraznie napisane, ze "Kierwoca sprzedaje bilety wylacznie na przystankach i WYLACZNIE za odlizona gotowke.". Ale jesli juz mu cos nie pasuje, to gdy daje mu odliczona w miedzi gotowke - niech podkuli ogon i sie po prostu zamknie... Chcemy byc w porzadku? To niech to dziala OBUSTRONNIE!

Chetnie podejme polemike - nie jestem czlowiekiem, ktory zaslania sie sadami, spokojna glowa ;-).

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
młodzi dresiarze bywają bardziej niemili i trudniej ich pobić.
Ostatnio mniej spodziewam sie jakiejkowliek zaczepki od lysych nazioli czy dresow, anizeli od kogos kto ma na czerepie charakterystyczne, zmechacone nakrycie...

Cytat:
Jechałem wczoraj autobusem, z grupą dresiarzy, nawet nie byli pijani/naćpani, zachowywali się znośnie, no może niektórym przeszkadzało to, że w wypowiedziach, braki w słownictwie uzupełniali nieśmiertelnym "****a"
Personalnie nie zwyklem nazywac wszystkich, ktorz uzywaja wulgarnego slownictwa "marginesem"... Sam klne jak szewc i nie wydaje mnie sie, by ktokolowiek w chiwlach podniesionego cisnienia badz adrenaliny kontrolowal znamienity sposob rozladowania nerwow wywodzacy sie juz od przodkow...

Cytat:
Nie chciałem o tym pisać, ale napiszę.
Jest mi bardzo przykro, młody syn sąsiada kupił stare BMW...
Rowniez wspolczuje - stare BMW to ZLO!

EDIT : Co do katastrofy smiglowca : http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._gazecie_.html -_-'

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

Ostatnio zmieniany przez M@X : 20.02.2009 o godz. 14:55
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.02.2009, 23:40   #8064
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kolejna śmierć.

Kelly Groucutt zmarł na atak serca ***8211; miał 63 lata.
Dzień przed śmiercią Groucutt został przewieziony do szpitala Worcester Royal. Mimo usilnych starań lekarzy, zmarł nazajutrz -19 lutego.

Groucutt był basistą oraz wokalistą Electric Light Orchestra. Do zespołu dołączył w 1974 roku i pozostawał jej członkiem przez kolejnych dziewięć lat w czasach jej największej świetności. W połowie lat 80. grupa podzieliła się na ELO i ELO Part II, a w ostatnich latach występowali pod nazwą Electric Light Orchestra Former Members. Groucutt był członkiem tego składu.

http://muzyka.onet.pl/0,1920315,newsy.html

[']
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2009, 01:43   #8065
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jak to się zaczęło, czyli o kryzysie słów kilka...

http://www.snotr.com/embed/2327
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2009, 11:01   #8066
sobrus
Jukebox Hero

Pamiętacie jak wszyscy czekali aż Crysis wyjdzie?
Crysis, Crysis , będzie super
No to mamy Crysis!

i teraz jest Far Cry
Stary 21.02.2009, 12:09   #8067
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

kryzys
jaki kryzys
stać mnie na 4
Stary 21.02.2009, 14:07   #8068
DejaVu
Guru

Data rejestracji: 23.08.2008
DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
http://www.chip.pl/news/wydarzenia/p...wanie-w-klasie szkoda że u nas tak niema! Ach ta Ameryka.
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2009, 14:48   #8069
rycho
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 16.01.2002
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Pogięło Cię?
Jedna baba z ameryki kiedyś pokazała...
Ty wiesz jakie ja niestoso
wne do czeczoja, Melagaa, Rettouiu i grzenia?
Przepraszam za czkawkę
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.02.2009, 14:54   #8070
DejaVu
Guru

Data rejestracji: 23.08.2008
DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>DejaVu ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._San_Remo.html
o tej babie mówisz?? ale tam nigdzie nie widzę czechoja,grzenia Melaga i Rettou ? czyżby nie zmieścili się w kadrze?!! Na czkawkę to nabierz powietrza i nie oddychaj przez pół godziny!
DejaVu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
newsy, polityka - won!, wiadomości

Twoje uprawnienia: