![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#8806 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Dla mnie to cały czas nie mieści się w głowie.. Chyba mentalnie żyję jednak w innej rzecywistości... I kolejna genialna rzecz z Wrocławia: http://www.alert24.pl/alert24/1,8488...i_robocze.html Parking na ścieżkach rowerowych. W sumie genialne, naprawdę genialne...
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#8807 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ar..._Minogue_.html
Jesli to prawda, to faktycznie paranoja. Kylie to piękna kobieta i ładnie śpiewa ale na taki koncert lepszy byłby np. Vangelis, faktycznie Stonesi, AC/DC, Robert Plant czy jacyś inni znani rokerzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8808 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zrobili happening, doniósł na nich polski wywiad
Najpierw zgubili szyfranta, teraz nie potrafili sobie dać rady z kilkoma rozwrzeszczanymi showmanami, ciekawe co by zrobili na widok terrorystów? takich uzbrojonych..., bo z więźniami to jak wiadomo radę sobie dali... ![]() I narobili roboty bez sensu policji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8809 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Jabba
Jak wylicza "GP" przygotowanie sceny, honorarium Scorpionsów i polskich gwiazd (Tilt, Kombi, Kora, Lombard) to wydatek 3,5 mln zł Choć Kylie lubie, w zupełności wystarczyliby mi Scorpionsi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8810 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8811 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Wind of Change i dalej wielkie przeboje Scorpions by starczyły. Dalej polskie kapele z tamtych czasów. Przecież polski rock był wtedy bardzo antykomunistyczny, i o to by właśnie chodziło.
I na Scorpions i na polskie kapele, które zaczynały w latach osiemdziesiątych, i wcześniej, przychodzą masy ludzi. No to coś z You Tube dla nastroju. http://www.youtube.com/watch?v=K8XqfbGJyMc |
![]() |
![]() |
![]() |
#8812 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Niestety, z polskich gwiazd tamtych czasów pozostały tylko znaki marketingowe albo wcale nie grają. Bo co to za Perfect bez Hołdysa, co to za Dżem bez Riedla itd. - zostaje jedna czy dwie osoby z tamtego składu i się chwalą, że Lady Pank. Kaczmarski by się chyba najbardziej tam nadał - ale niestety, za późno.
Dla porównania Pink Floyd jedynie bez Watersa grał w Gdańsku pod "marką" David Gilmour ![]() W sumie to się dziwię, że nie zrobili normalnych cen biletów - byłem na Jarre, na David Gilmour w stoczni - jakoś nie przeszkadzały nikomu rynkowe ceny biletów i wątpię, żeby zabrakło chętnych na bilety w cenie jak np. połowa na Madonnę, albo i drożej (na Madonnę pod scenę dałem 400PLN, na Kylie dałem 10 - a byłem skłonny i 200 PLN - mój zysk ![]()
![]() |
#8813 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Perfect bez Hołdysa bardziej mi się podoba niż Hołdys bez Perfectu... Chociaż też sobie tego nie wyobrażałem, ale czasy i ludzie się zmieniają...
Riedla nic nie zastąpi... ![]() Pink Floyd bez Watersa brzmi trochę śmiesznie, ale dają radę, jadąc na sławie. Z cenami biletów to bym nie przesadzał, bo albo to ma być koncert dla ludu na rocznicę, albo komercyjny koncert. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8814 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Floyd bez Watersa nie jest wcale taki zły.
![]() Koncertowe DVD ma? Ma. Ogląda? Ogląda. ![]() Kiedyś się wszystkim wydawało, że floyd bez Barretta upadnie - a tymczasem mało kto w ogóle pamięta któż to taki. ![]() Inaczej ma się sprawa np. z Marillion - aczkolwiek są tacy, którym się podoba, to dla mnie bez Fisha to już nie to. Ciągnąc dalej - nie wyobrażam sobie Priest bez Halforda, Maidenów bez Dickinsona (choć jeśli mam być szczery, to Di'Anno mi jakoś bardziej podchodził) czy wreszcie Queen bez Freddie'go.
![]() |
![]() |
#8815 | |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8816 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Miałeś pecha.
![]() Albo czasy się zmieniły. ![]() Lata temu Budka Suflera dawała serię jubileuszowych (bodaj 25-lecie) koncertów. Byłem na tym w Operze Leśnej. Tej samej nocy koncert był retransmitowany w TV - powiem Ci jedno: w TV to była nędza, nie koncert.
![]() |
![]() |
#8817 | |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
Cytat:
![]() A ruchy niekontrolowane zwane pogo to ostatnio widziałem na Laibachu - dawno temu i bilety były gdzieś za 40PLN (ale nie pamiętam dokładnie). Ja dla odmiany koncerty uwielbiam za to, czego nie ma na płytach i w TV - klimat i kontakt z publiką. Fajnie to było widać na Metallice dwa chorzowskie koncerty temu, gdzie tak z pół koncertu odwalali solidne rzemiosło, a potem dali się unieść nieustanemu naporowi publiki i dostali skrzydeł. Albo U2 jak zrobiło się białoczerwono.
![]() |
![]() |
#8818 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
Kupujesz alkohol, będziesz inwigilowany !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8819 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy właśnie tak platforma walczy z kryzysem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8820 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Pomysł dość kontrowersyjny, ale ma swoje plusy dla sprzedawców. Teraz jak złapią małolata z alkoholem, to wystarczy, że powie: "kupiłem w tym sklepie" i sprzedawca musi udowadniać, że nie jest wielbłądem, nawet jak to całkowita nieprawda. Znam przypadek, w którym skończyło się to odebraniem koncesji i wyrokiem dla sprzedawcy, a piwo kupił pełnoletni koleś małolata. Małolat się zemścił na sprzedawcy, bo ten nie chciał mu sprzedawać piwa.
Ale nie trzeba tego nakazywać, każdy może założyć monitoring i mieć udokumentowane, kto kupował alkohol. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 28.05.2009 o godz. 08:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |