Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 27.05.2009, 15:01   #8806
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac Podgląd Wiadomości
Ręce opadają jak się coś takiego czyta. I akurat w tym przypadku nie jest to pierwsza historia na temat tego obiektu. Ja tylko cały czas nie rozumiem, czemu u nas takie rzeczy są w sumie na porządku dziennym. Jak w ogóle ktokolwiek zdrowy na umyśle, może kazać ochroniarzom zamykać ludzi w środku obiektu?? Przecież to jest absurd. Jak ochroniarze mogą w ogóle myśleć o używaniu wobec klientów obiektu siły?

Dla mnie to cały czas nie mieści się w głowie.. Chyba mentalnie żyję jednak w innej rzecywistości...

I kolejna genialna rzecz z Wrocławia:

http://www.alert24.pl/alert24/1,8488...i_robocze.html

Parking na ścieżkach rowerowych. W sumie genialne, naprawdę genialne...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 27.05.2009, 16:57   #8807
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/ar..._Minogue_.html

Jesli to prawda, to faktycznie paranoja. Kylie to piękna kobieta i ładnie śpiewa ale na taki koncert lepszy byłby np. Vangelis, faktycznie Stonesi, AC/DC, Robert Plant czy jacyś inni znani rokerzy.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.05.2009, 17:16   #8808
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zrobili happening, doniósł na nich polski wywiad

Najpierw zgubili szyfranta, teraz nie potrafili sobie dać rady z kilkoma rozwrzeszczanymi showmanami, ciekawe co by zrobili na widok terrorystów? takich uzbrojonych..., bo z więźniami to jak wiadomo radę sobie dali...
I narobili roboty bez sensu policji...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.05.2009, 19:38   #8809
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
@Jabba

Jak wylicza "GP" przygotowanie sceny, honorarium Scorpionsów i polskich gwiazd (Tilt, Kombi, Kora, Lombard) to wydatek 3,5 mln zł

Choć Kylie lubie, w zupełności wystarczyliby mi Scorpionsi !
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.05.2009, 19:54   #8810
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
http://www.wykop.pl/link/188834/co-s...acji-kolejowej

Nie próbujcie tego w domu
Stary 27.05.2009, 20:09   #8811
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wind of Change i dalej wielkie przeboje Scorpions by starczyły. Dalej polskie kapele z tamtych czasów. Przecież polski rock był wtedy bardzo antykomunistyczny, i o to by właśnie chodziło.

I na Scorpions i na polskie kapele, które zaczynały w latach osiemdziesiątych, i wcześniej, przychodzą masy ludzi.

No to coś z You Tube dla nastroju.

http://www.youtube.com/watch?v=K8XqfbGJyMc
Stary 27.05.2009, 20:32   #8812
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Niestety, z polskich gwiazd tamtych czasów pozostały tylko znaki marketingowe albo wcale nie grają. Bo co to za Perfect bez Hołdysa, co to za Dżem bez Riedla itd. - zostaje jedna czy dwie osoby z tamtego składu i się chwalą, że Lady Pank. Kaczmarski by się chyba najbardziej tam nadał - ale niestety, za późno.

Dla porównania Pink Floyd jedynie bez Watersa grał w Gdańsku pod "marką" David Gilmour

W sumie to się dziwię, że nie zrobili normalnych cen biletów - byłem na Jarre, na David Gilmour w stoczni - jakoś nie przeszkadzały nikomu rynkowe ceny biletów i wątpię, żeby zabrakło chętnych na bilety w cenie jak np. połowa na Madonnę, albo i drożej (na Madonnę pod scenę dałem 400PLN, na Kylie dałem 10 - a byłem skłonny i 200 PLN - mój zysk )
Stary 27.05.2009, 20:56   #8813
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Perfect bez Hołdysa bardziej mi się podoba niż Hołdys bez Perfectu... Chociaż też sobie tego nie wyobrażałem, ale czasy i ludzie się zmieniają...

Riedla nic nie zastąpi... Ale On się w politykę nie mieszał zupełnie, śpiewał o ludzkich sprawach, mało kto wie, że większość tekstów nie była jego autorstwa, ale nigdy nie zaśpiewał czegoś, z czym się nie zgadzał.

Pink Floyd bez Watersa brzmi trochę śmiesznie, ale dają radę, jadąc na sławie.

Z cenami biletów to bym nie przesadzał, bo albo to ma być koncert dla ludu na rocznicę, albo komercyjny koncert.
Stary 27.05.2009, 21:14   #8814
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Floyd bez Watersa nie jest wcale taki zły.

Koncertowe DVD ma? Ma. Ogląda? Ogląda.

Kiedyś się wszystkim wydawało, że floyd bez Barretta upadnie - a tymczasem mało kto w ogóle pamięta któż to taki.

Inaczej ma się sprawa np. z Marillion - aczkolwiek są tacy, którym się podoba, to dla mnie bez Fisha to już nie to.

Ciągnąc dalej - nie wyobrażam sobie Priest bez Halforda, Maidenów bez Dickinsona (choć jeśli mam być szczery, to Di'Anno mi jakoś bardziej podchodził) czy wreszcie Queen bez Freddie'go.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.05.2009, 21:17   #8815
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Wawelski Podgląd Wiadomości
na Madonnę pod scenę dałem 400PLN, na Kylie dałem 10 - a byłem skłonny i 200 PLN - mój zysk
Byłem na koncercie kapeli rockowej dwa razy: pierwszy i ostatni. Więcej widać i słychać w TV. Ogólnie jedno wielkie darcie ryja na około i dudnienie nagłośnienia. Tylko jakieś osoby latały nad głowami... I za to się teraz płaci 400zł? Niedoczekanie...

Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.05.2009, 21:21   #8816
joujoujou
Ͼ Ͽ
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Miałeś pecha.

Albo czasy się zmieniły.

Lata temu Budka Suflera dawała serię jubileuszowych (bodaj 25-lecie) koncertów. Byłem na tym w Operze Leśnej. Tej samej nocy koncert był retransmitowany w TV - powiem Ci jedno: w TV to była nędza, nie koncert.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.05.2009, 22:18   #8817
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Byłem na koncercie kapeli rockowej dwa razy: [...] I za to się teraz płaci 400zł?
A nie, 400 PLN to nie za rock, tylko za pop
A ruchy niekontrolowane zwane pogo to ostatnio widziałem na Laibachu - dawno temu i bilety były gdzieś za 40PLN (ale nie pamiętam dokładnie).

Ja dla odmiany koncerty uwielbiam za to, czego nie ma na płytach i w TV - klimat i kontakt z publiką. Fajnie to było widać na Metallice dwa chorzowskie koncerty temu, gdzie tak z pół koncertu odwalali solidne rzemiosło, a potem dali się unieść nieustanemu naporowi publiki i dostali skrzydeł. Albo U2 jak zrobiło się białoczerwono.
Stary 28.05.2009, 08:19   #8818
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Kupujesz alkohol, będziesz inwigilowany !

http://wiadomosci.onet.pl/1979063,11,item.html

Mam nadzieję, że ten pomysł nie przejdzie
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.05.2009, 08:24   #8819
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Czy właśnie tak platforma walczy z kryzysem?
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.05.2009, 08:29   #8820
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Pomysł dość kontrowersyjny, ale ma swoje plusy dla sprzedawców. Teraz jak złapią małolata z alkoholem, to wystarczy, że powie: "kupiłem w tym sklepie" i sprzedawca musi udowadniać, że nie jest wielbłądem, nawet jak to całkowita nieprawda. Znam przypadek, w którym skończyło się to odebraniem koncesji i wyrokiem dla sprzedawcy, a piwo kupił pełnoletni koleś małolata. Małolat się zemścił na sprzedawcy, bo ten nie chciał mu sprzedawać piwa.
Ale nie trzeba tego nakazywać, każdy może założyć monitoring i mieć udokumentowane, kto kupował alkohol.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 28.05.2009 o godz. 08:31
Odpowiedz na post

Tagi
newsy, polityka - won!, wiadomości

Twoje uprawnienia: