![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#10381 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Jest pełno takich stron ... i też nie wiem ocb w nich .
Loguje Cie to na stronę śledzia z nk czyli pewnie kasę za reklamy ktoś zgarnia + nr tel do wysyłania sms
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 05.12.2009 o godz. 11:46 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#10382 | |||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skandal? Kursantka winna!
http://motoryzacja.interia.pl/hity_d...na,1406046,415 Sąd: Kursantka nauki jazdy winna wypadku http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...a_wypadku.html Rzadko się tak wypowiadam, ale tu nie mogę inaczej - kogoś wyraźnie p.o.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.o! Nie potrafię pojąć procesu umysłowego człowieka, który dochodzi do wniosków, że osoba będąca na kursie prawa jazdy pod opieką instruktora, w odpowiednio wyposażonym (dodatkowe pedały) samochodzie, ponosi odpowiedzialność za co dzieje się z samochodem. Dla mnie sędzia jest tutaj normalnym idiotą i nie powinien pełnić tego stanowiska. Kilka cytatów: Cytat:
Cytat:
Dwa pierwsze komentarze: Cytat:
I kilka innych, już spokojniejszych choć też jednoznacznych: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,tit...l?ticaid=1938c Jeśli jeszcze miałem jakieś resztki wiary w sens polskiego wymiaru sprawiedliwości, to przynajmniej teraz nie mam już żadnych złudzeń...
|
|
|
|
#10383 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zdala teorie, mimo to przekroczyla dozwolona predkosc, jesli nie jezdzila po sniegu powinna byc jeszcze bardziej ostrozna.
jest tak samo winna jak instruktor
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#10384 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie byli z familii panów-teraz ich wydoją w instancjach odwoławczych.Mnie ten wyrok w ogóle nie dziwi przecież od wielu lat wydaja wyroki na których zarabiają-wystarczy przejść się pod byle jaką prokuraturę i sąd -zobaczyć jakimi furami jeżdżą .Biedak nic nie zdziała w sądzie -prędzej się przekręci.
|
|
|
|
|
|
#10385 | |
|
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Za wszystko odpowiada instruktor. Nie wyobrażam sobie, aby przy rozpatrywaniu wypadku lotniczego w czasie lotu szkolnego, komisja badająca go rozpatrywała winę ucznia. To instruktor jest dowódcą statku lotniczego i to on ponosi pełną odpowiedzialność za to, co się dzieje w powietrzu. Analogicznie, instruktor nauki jazdy widząc, że uczeń kierowca porusza się po drodze w sposób nie zapewniający pełnego bezpieczeństwa powinien natychmiast reagować, tak aby nie dopuścić do sytuacji, która wymknie się spod jego, instruktora kontroli. Reasumując: Uczeń się uczy i jemu wolno robić wszystko, a instruktor jest jak d..a od s.....a żeby nad tym zapanować, a jeżeli tego nie potrafi, to jest d..a, a nie instruktor.
|
|
|
|
#10386 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cudowne podsumowanie, z którym zgadzam się w 100% :-).
|
|
|
|
|
|
#10387 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
http://tygodnik.onet.pl/30,0,37254,d...e,artykul.html
Komercjalizacja Świąt, desakralizacja, szał konsumpcji.. Hm. Dzieciom zawsze Święta kojarzyły się z prezentami. A więc choinka, pod nią żłobek i prezenty. Od Rodziców zależało, czy oprócz prezentów, dzieciaki dojrzą wspomnienie narodzin Jezusa Chrystusa. Dla Dorosłych, często Święta były okazją do spotkań rodzinnych, obżarstwa, wypoczynku (albo pracy ponad siły w kuchni - to zwykle panie). I znowu od świadomości ludzi zależało czy to nie przesłoni im to strony religijnej Świąt (o ile byli religijni). A jeśli nie byli religijni to tej strony rodzinnej, ciepłej, czasu na zadumę.. Przygotowania świąteczne nie zaczynały się jednak tak szybko jak teraz. A właściwie nie zmuszano nas do ich zaczynania. Wystarczyło przed 6 grudnia poszukać prezentów a potem przed 24 grudnia. No i produkty żarciowe. Karp, grzyby, miód, mięso, wędliny... Ale to raczej wszystko w grudniu. Mnie jeszcze wciskanie świąt w listopadzie razi. Ale dzieciaki Grzenia pewnie uznają to za normalne. |
|
|
|
|
|
#10388 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Gdzieś na Onecie było o programie telewizyjnym na święta i o - uwaga - super nowości "Kewin sam w domu"
Sama wiadomość jest komiczna (choć ja co roku chętnie oglądam inny film - W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju, i jestem bardzo rozczarowany jak go nigdzie nie puszczają ), ale fajne są też komentarze:http://film.onet.pl/1,4,8,63377400,1...7,0,forum.html Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#10389 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
|
|
|
|
|
|
#10390 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaki kopacz?
|
|
|
|
|
|
#10391 |
|
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No, tzw Kudłata
|
|
|
#10392 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Ej ej od kudłatych to wara
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#10393 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
W 170 pociągach będzie gotówka za opóźnienie
http://www.money.pl/gospodarka/wiado...2909.html?p=mt U nas oczywiście sporo zastrzeżeń, ale to nic nowego. Zwrócił moją uwagę natomiast ten fragment: Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#10394 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
Nie wiem gdzie jest pies pogrzebany, ale jeśli towarowy transport kolejowy jest dużo droższy niż samochodowy, a bilety osobowe niewiele tańsze niż jazda samochodem...to po kiego nam w ogóle jakieś koleje i tory?
Faktem jest, że z torowiskami nic się nie robi. Widzę to na pobliskim przejeździe, jak się rozglądam, czy coś nie jedzie. Tory są tak krzywe, że aż dziwne, że jeżdżą pociągi i jeszcze się nie wykolejają. Trasa nie byle jaka, bo hucznie tzw magistrala Śląsk-Szczecin porty. Za młodu mnie uczyli, że koleje się buduje po to, by transport był tańszy (dużo tańszy), no ale widocznie wtedy w szkołach kłamali i uczyli niesłusznych rzeczy
|
|
|
|
|
|
#10395 |
|
the one
CDRinfo VIP
No jak dla mnie to przy obecnych możliwościach technicznych transport kolejowy jest i tańszy od samochodowego i szybszy. Dodatkowo w przypadku podróży w obrębie kontynentu jest również sensowną alternatywą dla podróży samolotem. Oczywiście mowa o kolei na pewnym europejskim poziomie, czyli >200 km. na godzinę, w dobrych warunkach, punktualnej.. Czyli dokładnie przeciwność tego, co mamy w Polsce. Ale przecież u nas nic się nie da i nic się nie opłaca...
|
![]() |
| Tagi |
| newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 17:57 |
| Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
| nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
| Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
| Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |