![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#11146 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Podwyższenie składki zdrowotnej nie dotknie nikogo bardzo, ale reszta, to zalegalizowanie kręcenia lodów i tylnymi drzwiami dzika prywatyzacja służby zdrowia. ------------------------------------------- Coś co warto przeczytać, ciekawe, kto ma ten jeden procent, a kto cztery? ![]() Ja mam 10% tylko dużo wyższy jestem. ![]() Ile w nas neandertalczyka Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 07.05.2010 o godz. 17:04 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#11147 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bogdan Klich za 200 tys. kupuje krówki w moro
Te krówki to muszą kupować już nie od dziś. Pewien mój snobistyczny znajomy trzyma na biurku taką krówkę z napisem MON już kilka lat - niby, że właśnie przed chwilą wrócił z wizyty... Zawsze miałem ochotę ją zeżreć. W przedpokoju wisi parasol z napisem NATO - niby niedbale zawieszony, a zawsze tak, aby napis było widać... Czyli potrzebne takie gażety, aby ludzi głupich tanim kosztem dowartościować. |
|
|
|
|
|
#11148 | |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
matko boska., gdzie ja mieszkam
![]() http://wyborcza.pl/1,75248,7857682,C...onstracja.html Cytat:
|
|
|
|
#11149 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11150 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Uwaga na akcyzę po polsku
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#11151 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
mam kumpla w Elektrowni w Kozienicach
nie zgadniesz Edi ile tam zarabiają
|
|
|
#11152 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Puszcza Kozienicka, to świetne miejsce na grzyby...
|
|
|
|
|
|
#11153 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apple tworzy alternatywę dla flasha ***8211; ***8220;Gianduia***8221;?
http://vbeta.pl/2010/05/09/apple-two...ianduia***8221; Cytat:
|
|
|
|
#11154 |
|
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/3...?kategoria=660
N/c. Po co ktoś ma móc posiadać broń, skoro nie może jej użyć do obrony własnej?
|
|
|
#11155 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Chyba, że.. http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7...zko_ranny.html Cytat:
Właściwie biorąc pod uwagę rozbieżności w tych dwóch artykułach, można stwierdzić tylko jedną rzecz - prawo mamy głupie, ale na pewno nie mamy wiarygodnych mediów w Polsce i chyba ostatecznie nie warto na te wszystkie codziennie rewelacje i 'newsy' zwracać większej uwagi.. Z innych rzeczy: Drzewa jak z horroru. Obcięli, bo ptaki im hałasowały http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,89316,7...alasowaly.html Przyznam, że czytając takie artykuły i jednocześnie widząc, co dzieje się ostatnio z drzewami we Wrocławiu, zaczynam się zastanawiać, czy naprawdę trzeba być *****em, żeby móc pracować w jakimś urzędzie (bez urazy dla tych, którzy pracują, ale swoją pracę wykonują dobrze). Czemu to ma służyć? Jak ktoś chce wykończyć drzewa to niech je po prostu wytnie, a nie robi czegoś takiego.. W jednym miejscu we Wrocławiu jakieś 1,5 roku temu okaleczono w podobny sposób drzewa. Wyglądało to tragicznie, bo i miejsce nienajładniejsze, ze starymi budynkami i dodatkowo doszły te kikuty - nie dało się na to patrzeć. Dzisiaj, po kilkunastu miesiącach.. wygląda to praktycznie tam samo. Nie wiem, jakie to były (są) drzewa, ale nie odrosły praktycznie supełnie. Pojawiło się trochę drobnych gałązek i to wszystko. Przez kilkanaście już miesięcy to miejsce wygląda przerażająco i będzie pewnie jeszcze przez kilka lat, bo jakiś kretyn zdecydował, że drzewa trzeba w ten sposób przyciąć. A to nie jedyne takie miejsce.. Ostatnio zresztą zarząd dróg we Wrocławiu upewnił mnie w przekonaniu, że normalni ludzie do takich miejsc się nie nadają. Ogłoszono, że Wrocław zacznie robić remonty dróg w nocy. Zacnie.. norma w cywilizowanych krajach, we Wrocławiu trzeba szumnie ogłosić jako duży postęp, ale niech będzie. Ważne, żeby przestali łatać dziury w godzinach szczytu, co jest w tym mieście nagminne. Problem w czym innym. W dalszej części artykułu podano ulicę, od której te zmiany się zaczną.. - małą uliczkę osiedlową! Na której fakt, po zimie są straszne dziury i trzeba je jak najszybciej załatać, ale na litość - w tym bardzo mało uczęszczanym miejscu, za to bogato obstawionym przez domy, można akurat zrobić to w dzień!! A nie hałasować ludziom w nocy.. Poważnie.. czytając coś takiego zacząłem się zastanawiać, czy w tych wszystkich urzędach są jacyś ludzie, którzy potrafią po prostu normalnie myśleć.. Nie odpowiedziałem sobie na to do dzisiaj..
|
|
|
|
#11156 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Można użyć w obronie własnej - jeśli taksówkarz będzie miał chociaż w miarę kumatego adwokata, ten na pewno go wybroni. *)
Przypomina mi się sprawa z transformatorem: http://kalendarium.polska.pl/wydarze...e.htm?id=35309 I jeszcze kilka mi się wygooglowało: http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,360...e_wlasnej.html http://bialystok.gazeta.pl/bialystok...onieczna_.html http://wiadomosci.gazeta.pl/kraj/1,34317,1302327.html *) O ile potwierdzi się fakt, że to jego zaatakowano, a nie odwrotnie.
|
|
|
|
#11157 |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
Prawo w tym przypadku nie jest takie głupie, ewentualnie z jego stosowaniem może być gorzej, ale tu niewiele wiadomo - jeśli prawdziwa jest druga relacja, to nie ma się czemu dziwić. Poza tym nikt jeszcze prawa nie zastosował - na razie zarzuty nie zostały jeszcze rozpatrzone przez sąd.
Co do drzew to ze zgrozą ostatnimi laty przypatruję się temu, co się dzieje na moim "starym podwórku", czyli we Włodawie. Dziś już widać jakieś pojedyncze przypadki, że tu i ówdzie coś zasadzą, ale przez szereg lat władze miasta mieli chyba podpisany jakiś tajny pakt z szalonym zręb-majstrem, bo drzewa nie tyle były przycinane, co wycinane - i to bez względu na to, czy zachodziła taka potrzeba podyktowana stanem ich zdrowia, czy tez nie. Od tej pory miasto zmieniło się na tyle, ze naprawdę mam znacznie mniejszą przyjemność z przyjeżdżania tam w lecie. Po prostu pamiętam niewielkie (15k mieszkańców), spokojne, zielone miejsce, w którym spędziłem całkiem sporą część dzieciństwa, a teraz widzę miasto, które coraz bardziej upodabnia się do innych (kiedyś naprawdę miało swój własny klimat, a drzew nie było wcale za dużo).
|
|
|
#11158 | ||
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Piraci, uwolnieni przez Rosjan, nie dotarli do brzegu
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#11159 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o ile faktycznie w ogóle ich puścili..
|
|
|
#11160 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puścili, puścili.
Zawsze puszczali. Pasażerów na gapę. Na srodku oceanu. I jako jedyni nie miel koniec końców w latach komuny uciekinierów z Afryki na pokładach swoich statków. Afrykanin jak widział ruski statek w porcie ...
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 17:57 |
| Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
| nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
| Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
| Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |