![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mnie to jakos wcale nie dziwi.
Przecież posłanka Mucha jasno powiedziała, że emerytów leczyć nie warto, bo chodzą do lekarza dla rozrywki. No to oczywiste jest, że cukrzycy też mają niezłą frajdę na koszt państwa. Niedawno widziałem w szpitalu scene jak odesłano starszą kobietę do domu, bo się skończyły pieniądze na ten rok. A była połowa roku. Czy dożyła nowego - nie wiem. Ale na pewno przyszła na zabieg dla jaj. ![]() No ale fajnie jest, tak trzymać, ino Krzyże zwieście ![]() Posłanka mucha w ostatnich wyborach dostała najwięcej głosów w całym Lublinie - 27tys. 2 razy więcej niż najlepszy kandydat PiS i 3 razy wiecej niż jedynka z PO. Jak to powiedział Toshiro Mifune w pewnym starym filmie "Na głupotę nie ma lekarstwa". Ostatnio zmieniany przez sobrus : 27.10.2011 o godz. 09:58 |
![]() |
![]() |
Tagi |
newsy, polityka - won!, wiadomości |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam Pracy | zick | Humor | 60 | 07.12.2024 16:57 |
Dobry i tani tusz-zamiennik dla HP (56) & wielofunkcyjne 1315, co o tym sądzicie? | matteo | Off topic | 35 | 31.08.2007 16:20 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Dawno dawno temu za górami za lasami... | przemo_one | Off topic | 2 | 25.10.2003 01:52 |